Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@20:19:58 GMT

مهاجرت معکوس در روستا ها شتاب گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۴۴۷۲

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  رامین اسدی روز پنجشنبه در جلسه شورای اشتغال اردبیل با بیان اینکه بر اساس آمار رسمی ۳۰ درصد جمعیت کشور در روستاها سکونت داشته و ۷۰ درصد جمعیت نیز شهرنشین هستند، افزود: اجرای برنامه اشتغال روستایی و دقت در اجرای آن به ما کمک می‌کند تا شاهد مهاجرت معکوس باشیم.او اظهار داشت: پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی از دی ماه سال ۱۳۹۶ در کشور شروع و تاکنون زمینه اشتغال ۲۵۲ هزار نفر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی  ضمن تاکید بر اینکه وام‌های پرداختی برای اشتغال روستایی باید در محل‌های مورد نظر هزینه شود، افزود: اگر انحرافی در مسیر هزینه کرد وام‌های اشتغال روستایی ایجاد شود بر اساس شیوه‌نامه‌های پیش‌بینی شده باید به سیستم بانکی عودت داده تا این پول در جای درست خود هزینه شود.

 

اسدی گفت: بازرسی و نظارت میدانی بطور مرتب از طرح‌های اشتغال روستایی به وسیله گروه‌های نظارتی صورت می‌گیرد زیرا  هزینه کرد صحیح تسهیلات و ایجاد اشتغال روستایی برای دولت بسیار مهم بوده و با حساسیت بالا  کنترل و نظارت قوی در حال انجام است.

 

مدیر پروژه سرمایه‌گذاری اشتغال فراگیر روستایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه منابع اشتغال روستایی در نقاط مختلف کشور و با اولویت رسته‌های اشتغالزا تقسیم شده ، افزود: جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، افزایش ماندگاری در مناطق روستایی و مهاجرت معکوس از شهر به روستا از جمله مزیت‌های مهم اجرای این طرح است.

 

وی آموزش روستاییان و توانمندسازی آنها در موضوع‌های مختلف تولید، بسته‌بندی و فروش و صادرات محصولات تولیدی را از نکات مهم در موفقیت طرح‌ها برشمرد و گفت: زنجیره تولید تا فروش باید با روش علمی و دانش فنی و بر مبنای تجارب و مدل‌های موفق صورت گیرد.اسدی با بیان اینکه روستاها قطب اشتغال هستند، تشریح کرد: اگر مردم را به سمت اقتصاد روستاها و کشاورزی سوق دهیم قطعا وضعیت درآمدی آنها افزایش خواهد یافت.

 

ایرنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سرمایه گذاری اقتصاد جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»