Web Analytics Made Easy - Statcounter

 "کریستالینا جورجیوا"، رئیس صندوق بین المللی پول در سخنانی درباره هزینه ها و عواقب مناقشات تجاری قدرت ها هشدار داده و و تاکید کرد که با توجه به ادامه اختلافات تجاری انتظار رشد اقتصادی جهانی کم تری را در سال جاری میلادی دارد.
وی تاکید کرد که جهان در یک مرحله تضعیف هم زمان اوضاع اقتصادی قرار دارد. در این سال صندوق بین المللی پول انتظار رشد آهسته تری را در تقریبا 90 درصد از جهان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می شود که ضعیف ترین رشد اقتصادی از ابتدای این دهه شکل گیرد.
در همین راستا صندوق بین المللی پول پیش بینی های رسمی خود برای سال 2019 و 2020 را در هفته آینده تصحیح و پایین خواهد آورد.
"جورجیوا" تاکید کرد که اگر رشد اقتصادی جهانی آرام تر شروع یک بحران باشد برای غلبه بر آن به اقدامات هماهنگ جهانی نیاز است. به گفته وی اگر اقتصاد جهانی بیش از حد انتظار تضعیف شود ممکن است به یک پاسخ مالی هماهنگ نیاز باشد.
جورجیوا تاکید کرد که در این اوضاع آلمان به معدود کشورهایی تعلق دارد که حالا باید با هزینه های بالاتر اقتصاد را تقویت کرده و برای این مرحله آماده باشد.
به گفته وی بخصوص هزینه های بیشتر در زیر ساخت ها و در زمینه تحقیقات، پتانسیل این را دارد که از رشد اقتصادی حمایت کند.
وی با استناد به پیش بینی های جدید صندوق بین امللی پول هشدار داد که تنها درگیری های تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهانی یعنی آمریکا وچین می تواند بازده اقتصادی جهانی را تا 700 میلیارد دلار کاهش دهد. این شامل حدود 0.8 درصد از بازده اقتصاد جهانی است.
رئیس صندوق بین المللی پول در ادامه سخنانش تصریح کرد که ما در گذشته درباره خطرات مناقشات تجاری صحبت کرده ایم و حالا تاثیرات آن را واقعا می بینیم.
وی ضمن درخواست برای حل مناقشات تجاری گفت: حجم تجارت جهانی دیگر در حال رشد نیست و سرمایه گذاری ها و روند تولید به طرز چشمگیری در حال کاهش است. یک خطر جدی ایجاد می شود که به زودی این مناقشات منجر به تاثیرات منفی بر خدمات و مصرف کنندگان شود. در یک جنگ تجاری همه بازنده خواهند بود.
"جورجیوای" بلغاری از اول اکتبر سال جاری میلادی مسولیت ریاست صندوق بین المللی پول را از "کریستین لاگارد" تحویل گرفته است

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس صندوق بین المللی پول اختلافات تجاری اقتصادجهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند، گفت: روابط دوستانه، ‌عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر ظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در دیدار با «سلمان الغریری» وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار کرد: امید است روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به‌دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند، تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس به‌عنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار کرد: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملاً در هم شکسته و علی رغم اینکه آن‌ها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

سلمان الغریری وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به‌دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

وی با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق افزود: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری خود یاد کرد و عنوان کرد: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

کد خبر 751184

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • هشدار آنروا درباره عواقب هرگونه تجاوز صهیونیست‌ها به رفح
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • (ویدئو) رییسی: در باشگاه‌های قدرت‌های جهانی جزو قدرت‌های برتر هستیم
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود