Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@04:42:43 GMT

پرورش پرندگان زینتی در کاشان نیازمند ساماندهی است

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۶۲۳۷

پرورش پرندگان زینتی در کاشان نیازمند ساماندهی است

مسعود خاندایی روز پنجشنبه در آیین راه‌اندازی چند طرح صنعتی کاشان اظهارداشت: انواع طوطی و قناری، مرغ عشق، کبوتر و مینا از جمله پرندگانی است که از سوی این فعالان در شهرستان تولید می‌شود و با ساماندهی آنها افزون بر ایجاد اشتغال، ارزش افزوده نیز ارتقا خواهد یافت.

وی ایجاد نمایشگاه و فروش پرندگان زینتی در جوار شهرک ماهیان زینتی را محل بسیار مناسبی برای رونق گرفتن این حرفه ارزیابی کرد و افزود: با ساماندهی تولید پرندگان زینتی و استقرار دامپزشک، از تلفات این پرندگان نیز جلوگیری و بیماری‌های شایع بین آنها هم کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌‍‌‎‎‎‎ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان در ادامه حضور سالانه پنج میلیون نفر مسافر داخلی و ۲۵۰ هزار نفر گردشگر خارجی را یادآور شد و با اشاره به ۲۰ میلیون تردد و وجود ۱۲۰ کیلومتر آزادراه‌ قم- کاشان تا مرز نطنز بیان کرد: این امر چشم‌انداز خوبی برای راه‌اندازی بازارهای روباز در منطقه فراهم کرده است.

وی همچنین تولید محصول به روش هیدروپونیک را از دیگر ظرفیت‌های شهرستان کاشان برشمرد و اضافه کرد: هم‌اکنون به صورت آزمایشی در سطح یک هکتار از زمین‌های کشاورزی با این روش تولید سبزی‌ها و گیاهان دارویی اجرا می‌شود.

خاندایی تصریح کرد: مصرف آب در این روش به نسبت غرق‌آبی یک‌درصد است و فرمانداری ویژه کاشان برای جایگزین کردن این شیوه آبیاری با روش‌های سنتی آمادگی همکاری با کشاورزان منطقه را دارد.

عملیات ساخت نخستین ناحیه صنعتی تخصصی ماهیان زینتی کشور در کاشان به مساحت ۴۹ هکتار با اعتبار اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال سه هزار نفر از جمله یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال طرحی بود که امروز با در آیینی با حضور معاون وزیر صنعت، معدن، تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در این شهرستان افتتاح کلنگ‌زنی شد.

کاشان یکی از مهم‌ترین نقاط پرورش پرندگان زینتی در کشور است و همچنین با فعالیت حدود ۱۵۰ واحد پرورش ماهی‌های تزیینی با نزدیک به یکهزار و ۷۰۰ استخر و ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر، سالانه ۳۸ میلیون قطعه ماهی تولید می‌کند که ۲۰ درصد از مجموع تولید کشور در این بخش را شامل می‌شود.

شهرستان ۳۶۵ هزار نفری کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

۶۱۳۶/۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماهی زینتی باغ پرندگان تهران کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تخم‌گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین‌المللی انزلی + فیلم
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • آشیانه سازی و تخم گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین المللی انزلی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • تصاویر زیبای پرندگان در تالاب میانکاله