Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار رمضان زیراهی ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بوشهر با گرامیداشت اربعین حسینی به حرکت عظیم مردم مسلمان جهان در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی در کربلا پرداخت و اظهار داشت: آن حرکتی که حضرت زینب(س) در مقابله با یزد خلق کرد عالم‌گیر شده که اکنون استکبار جهانی را به وحشت انداخته است.

وی، با بیان اینکه استکبار جهانی با تمام وجود می‌خواهد حرکت اربعین حسینی را کم‌رنگ یا خاموش کند خاطر نشان کرد: پیاده‌روی اربعین حسینی عالم‌گیر شده و هیچ کس قادر نیست این حرکت زینبی را خاموش و یا کم‌رنگ کند چرا که هر سال بر جمعیت شرکت کننده در این مراسم افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه سیل خروشان مردم سوی کربلا را ادامه دهنده راه حضرت زینب کبری(س) در مقابله با ظالمان و جنایتکاران دانست و تاکید کرد: امروز در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) سیل جمعیت به سوی حرم مطهر اباعبدالله‌الحسین(ع) در حرکت است که در اربعین به اوج خود می‌رسد.

سردار زیراهی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقابله با آمریکای جهانخوار و شیطان بزرگ گفت: رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی در ۱۶ مهرماه سال ۶۶ براساس احساس تکلیف با نظامیان آمریکایی در خلیج فارس درگیر شدند و ضربات مهلک و سنگینی برآنان وارد کردند.

وی، با تاکید بر زنده نگه داشتن حوادث افتخار آمیز نظام اسلامی تصریح کرد: یکی از آن حوادث ۱۶ مهرماه سال ۶۶ بود که رزمندگان اسلام در مقابله با آمریکا در خلیج فارس خلق کردند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه رزمندگان در این عملیات با پایمردی، پایداری و مجاهدت توانستند حماسه‌ای بی نظیر خلق کنند خاطر نشان کرد: رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه استان بوشهر در عملیات مقابله با آمریکا در خلیج فارس بینی آنان را به خاک مالیدند.

سردار زیراهی با اشاره به اینکه تا قبل از وقوع انقلاب اسلامی، جنگی که در جهان رخ می‌داد بلوک غرب و شرق مقابل هم قرار داشتند تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ۸ ساله بلوک غرب و شرق و تمام کشورهای جهان با تعامل مقابل نظام اسلامی ایران ایستادند و رزمندگان اسلام ابهت  و کمر هر دو ابرقدرت را شکستند.

وی، با بیان اینکه در جنگ خلیج فارس در اواخر جنگ تحمیلی پس از شکست بلوک شرق و خارج شدن از این آبراه، بلوک غرب به سرکردگی آمریکا وارد خلیج فارس شد گفت: رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در برابر زیاده‌خواهی و ظلم آمریکا شجاعانه در خلیج فارس ایستادند و ضربات مهلکی بر پیکر آنان وارد کردند و کمر آنان را شکستند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه افزود: آمریکا که بیش از ۸۰ فروند شناور نظامی وارد خلیج فارس کرده بود برای حفاظت از کشتی بریجتون  اقدام کرد ولی فرمانده آن  شناور اظهار کرد که قادر به امنیت خلیج فارس و خودم نیستم و پس از برخورد با مین‌های سرگردان در خلیج فارس، رزمندگان منطقه دوم دریایی ضربات مهلکی بر پیکر آنان وارد کردند.

سردار زیراهی، حماسه رزمندگان در ۱۶مهر سال ۱۳۶۶ را نتیجه فداکاری و ایثارگری رزمندگان دانست و تاکید کرد: با وجود اینکه تجهیزات رزمندگان اسلام قابل قیاس با امکانات نظامی آمریکایی‌ها نبود ولی سرداران این حماسه موجی در خلیج فارس ایجاد کردند که هنوز ابرقدرت‌ها و زورگویان دنیا، هراس دارند که در خلیج فارس عرض اندام کنند.

وی، با بیان اینکه رزمندگان در این حماسه ضمن شکستن ابهت شرق و غرب، اقتدار نظام اسلامی را نشان دادند افزود: آمریکا در این عملیات می‌خواست غرور ایران را بشکند ولی خودشان تحقیر شدند.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1309555

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سپاه پاسداران تیم ملی فوتبال ایران ترکیه سوریه اربعین ورود زنان به ورزشگاه پیاده روی اربعین انتخابی جام جهانی 2022 نفتکش کردهای سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس

سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت: این مرکز با همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان محیط زیست و استانداری هرمزگان، اقدام به راه‌اندازی بانک ذخایر دریایی کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین شاهسوارانی؛ سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، با اشاره به افتتاح بانک ذخایر دریایی به مناسبت روز ملی خلیج فارس گفت: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران که در سال 1386 به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شد، تاکنون از ذخایر گونه‌های مختلف گیاهی، جانوری و میکروارگانیسمی در سطح کشور، از جمله یوز ایرانی، نگهداری و حفاظت کرده است.

وی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در سال گذشته مبنی بر لزوم توجه به اقتصاد دریامحور، افزود: با توجه به پهنه گسترده آب‌های کشور، ضرورت ایجاد بانک ذخایر دریایی به منظور حفظ و بهره‌برداری از این منابع ارزشمند احساس می‌شد. خوشبختانه با افتتاح این بانک، گامی مهم در جهت تحقق این هدف برداشته شد.

شاهسوارانی با بیان اینکه خلیج فارس و دریای خزر از تنوع زیستی بی‌نظیری برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: علاوه بر تنوع زیستی، این منابع می‌توانند در زمینه‌های مختلفی همچون پزشکی، دارویی و امنیت غذایی مورد استفاده قرار بگیرند. زیست‌ بانک‌ها بستری را برای دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فراهم می‌کند تا ضمن مطالعه و بررسی این منابع، برای حفظ ذخایر و توسعه کاربردهای آنها در صنایع مختلف، تحقیقات لازم را انجام دهند.

سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران منصوب شد

سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با اشاره به اهمیت حفظ و بهره‌برداری پایدار از منابع دریایی، اظهار کرد: کشورهایی که از دریا به عنوان منبع ثروت و فرصت استفاده می‌کنند، پیش‌قدم در جمع‌آوری و مطالعه ذخایر ژنتیکی و زیستی این پهنه‌های آبی شده‌اند.

وی در ادامه با تشریح اقدامات انجام شده در این زمینه، گفت: این مرکز با همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان محیط زیست و استانداری هرمزگان، اقدام به راه‌اندازی بانک ذخایر دریایی کرده است. در این طرح، استان‌های ساحلی نیز مشارکت فعال خواهند داشت.

شاهسوارانی با تاکید بر ضرورت حفظ و مطالعه این ذخایر ارزشمند، خاطرنشان کرد: هدف از این طرح، جمع‌آوری نمونه‌ها و انجام مطالعات ژنتیکی بر روی آنها است. این مطالعات به ما کمک می‌کند تا از آلودگی‌های محیط زیستی، فعالیت‌های کشورهای همسایه در منطقه و ضرورت حفاظت از این ذخایر ژنتیکی، اطلاعات دقیقی به دست آوریم.

وی در ادامه افزود: پس از جمع‌آوری نمونه‌ها، با همکاری وزارت بهداشت، وزارت علوم، سازمان محیط زیست و سایر نهادهای ذیربط، تحقیقات تکمیلی بر روی آنها انجام خواهد شد. این امر زمینه‌ساز توسعه دانش و فناوری در حوزه‌های مختلفی همچون پزشکی، دارویی، کشاورزی و امنیت غذایی خواهد شد.

سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران درباره محل نگهداری بانک ژنتیک توضیح داد: اگرچه مرکز اصلی نگهداری ذخایر ژنتیکی در تهران و کرج قرار دارد، اما با توجه به اهمیت این منابع، دفاتر استانی نیز در سراسر کشور، به ویژه در استان‌های ساحلی، فعال خواهند بود. متمرکز کردن کامل ذخایر در یک نقطه از نظر امنیتی و لجستیکی منطقی نیست.

وی در ادامه با تاکید بر نقش حیاتی ذخایر ژنتیکی در امنیت غذایی و سلامت، گفت: حفظ و بهره‌برداری اصولی از منابع ژنتیکی، نقشی اساسی در تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه ایفا می‌کند.

شاهسوارانی با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی خلیج فارس، خاطرنشان کرد: برداشت‌های بی‌رویه از منابع، سیلاب‌ها، آلودگی‌های نفتی ناشی از فعالیت شرکت‌ها و پساب‌های تصفیه‌نشده آب شیرین‌کن‌ها که توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس به این دریا سرازیر می‌شوند، به شدت به اکوسیستم این منطقه آسیب رسانده‌اند. حفظ تنوع زیستی و ذخایر ژنتیکی خلیج فارس، نقشی کلیدی در احیای این پهنه آبی ارزشمند و جلوگیری از پیامدهای ناگوار زیست‌محیطی آن دارد.

سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با اشاره به انقراض برخی گونه‌ها در سال‌های اخیر، گفت: یکی از اهداف اصلی این مرکز، احیای این گونه‌ها و حفظ تنوع زیستی ارزشمند کشور است.

وی با تاکید بر اهمیت صخره‌های مرجانی به عنوان منابعی منحصر به فرد، افزود: صخره‌های مرجانی خلیج فارس و دریای عمان، گنجینه‌ای بی‌نظیر هستند که در سطح جهان نظیر ندارند. خوشبختانه، با همکاری سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای ذی‌ربط در داخل کشور، برنامه‌های متعددی برای حفاظت از این صخره‌ها در حال اجرا است.

شاهسوارانی در ادامه با اشاره به پتانسیل‌های موجود در حوزه زیست‌فناوری و مهندسی ژنتیک، خاطرنشان کرد: امروزه با پیشرفت‌های چشمگیر در این حوزه‌ها، می‌توانیم از ترکیبات زیست‌فعال موجود در موجودات دریایی برای تولید داروها، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات با ارزش استفاده کنیم. این امر نه تنها به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کند، بلکه زمینه را برای ایجاد صنایع جدید و اشتغال‌زایی در منطقه فراهم می‌کند.

وی در پایان گفت: با توسعه فعالیت‌های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، می‌توانیم گامی مهم در جهت حفظ تنوع زیستی، توسعه صنایع دریامحور و ارتقای امنیت غذایی کشور برداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ پیامد حمله موشکی سپاه به اسرائیل به روایت امام جمعه تهران
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • واکنش سردار شریف به برخورد حاکمان آمریکا با دانشجویان معترض
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ببینید | ناگفته‌های فرمانده نیروی هوافضای سپاه از عملیات وعده صادق
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس