Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان سعودی شریک امنیتی دیرینه ایالات متحده بوده از ما درخواست کرده است تا از مکمل‌های دفاعی خود برای دفاع از نظم بین المللی مبتنی بر قوانین حمایت بیشتری داشته باشیم، در تقویت امنیت عربستان مشارکت خواهیم کرد تا این کشور بتواند از خود دفاع کند

«برایان هوک» رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا در گفت و گو با  ایندیا تی‌وی، با اشاره به  اعزام ۳ هزار نیروی نظامی جدید به عربستان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: عربستان سعودی شریک امنیتی دیرینه ایالات متحده بوده از ما درخواست کرده است تا از مکمل‌های دفاعی خود برای دفاع از نظم بین المللی مبتنی بر قوانین حمایت بیشتری داشته باشیم، در تقویت امنیت عربستان مشارکت خواهیم کرد تا این کشور بتواند از خود دفاع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، هوک با طرح این ادعا که این تصمیم توسط بسیاری از شرکای منطقه، حمایت می‌شود، گفت: از ماه می ، وزارت دفاع تعداد نیروهای خود را حدود ۱۴ هزار نفر به حوزه مسئولیت سنتکام برای تامین امنیت منطقه افزوده است.

وی با تأکید بر اینکه دولت ترامپ خواستار درگیری با ایران نیست، مدعی شد: ما در کنار همکاران و متحدان خود ایستادگی می‌کنیم تا از تجارت جهانی و ثبات منطقه‌ای حمایت کنیم و از جامعه جهانی می‌خواهیم بخشی از این تلاش‌ها باشند.

وی با بیان اینکه «نابینایی عمدی» در مواجهه با تهدیدات باعث صلح نشده است، گفت: ملت‌ها در سراسر جهان باید ایران را پاسخگو بدانند، آن را تحت فشار قرار دهند و به ما در تعهد برای تأمین ثبات در منطقه بپیوندند.

هوک ادعا کرد که دولت آمریکا کارزار فشار خود را علیه ایران با دو هدف اصلی انجام داده است و گفت: اولا ، برای محروم کردن ایران از پولی که برای بی ثبات کردن خاورمیانه لازم بوده و دوم اینکه، تهران را به مذاکره برای نتیجه‌گیری معاملات جامع و پایدار مجاب کنیم.

وی مدعی شد: فشارها بر ایران ادامه دارد. اقتصاد ایران در سال گذشته تقریباً ۵٪ کاهش رشد داشته است و احتمالاً امسال بیش از ۱۰٪ کاهش خواهد یافت.  ایران باید رفتار خود را تغییر داده و مانند یک کشور عادی عمل کند درغیراینصورت شاهد سقوط اقتصاد این کشور خواهیم بود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

رئیس دولت سیزدهم گفت: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم.

به گزارش ایرنا، ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشور‌های آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشور‌های آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدید‌ها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور‌های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشور‌های غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند، اما ما باور داریم که استعداد، دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم