Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه یک کارشناس حمل و نقل و ترافیک معتقد است بی‌آرتی راه‌حلی تسکینی برای مقابله با معضلات بودجه‌ای مترو  بوده و هست و با بهبود تخصیص بودجه به مترو، نیاز چندانی به خطوط گسترده بی‌آرتی نخواهد بود چرا که بی‌آرتی جز در مواردی برای تکمیل پوشش مترو، ابزاری ناکارآمد است اما برخی کارشناسان نیز با رد این دیدگاه می‌گویند: این تلقی کاملاً اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، مهرداد تقی‌زاده کارشناس حمل و نقل و معاون سابق حمل و نقل وزارت راه در این باره گفت: این دیدگاه که بی‌آرتی حمل و نقل کارآمدی در تهران نیست، نگاه خودرومحورانه است.

بیشتر بخوانید:

«بی‌آر تی» جز برای تکمیل پوشش مترو، ابزار کارآمدی نیست بی‌آر‌تی؛ مشکلات ایمنی و آلودگی محیط زیست

وی افزود: مترو و بی‌آر‌تی هر دو ضروری هستند و گرچه می‌توانند در جایی که به هم می‌رسند، یکپارچه شوند، اما در بسیاری اوقات هم هر یک به عنوان مد مستقل کار خود را می‌کنند.

این کارشناس تاکید کرد: هرگز دلیل احداث بی‌آر‌تی، بی پولی نبوده، بلکه نیاز به آن بوده و هرگز نباید به بی‌آر‌تی با دید موقت نگاه کرد.

تقی‌زاده بیان کرد: حتی گاهی مثل خط ۴ مترو، هر 2 مترو و بی‌آر‌تی موازی هم ایجاد شده است زیرا از لحاظ ظرفیتی به هم کمک می‌کنند.

یک کارشناس دیگر نیز تاکید کرد: بی‌آر‌تی سیستم بسیار موفق و کارآمدی است که در بسیاری از شهرهای بزرگ از جمله نیویورک که شبکه بسیار گسترده مترو دارد نیز اجرا شده و کمک بسیار موثری به حمل و نقل عمومی شهری کرده است.

علی افشار در این مورد که «مصرف اتوبوس‌ها سوخت فسیلی بوده و در عین حال عبور خودروهای دیگر را نیز مختل می‌کنند بنابراین مخرب محیط زیستند»، گفت: آلودگی هوا با تبدیل سوخت وسایل نقلیه عمومی به گاز طبیعی و یا برق قابل کنترل خواهد بود.

او در مورد افزایش تعداد کشته و زخمی شدن عابران، موتورسواران و مسافران در برخی خطوط بی‌آرتی، افزود: افزایش ایمنی مسیر اختصاصی اتوبوس‌ها نیز با اعمال نظارت قانونی و آموزش عمومی میسر خواهد شد.

افشار در مورد این دیدگاه که «خطوط بی‌آرتی با تنگ کردن سواره‌روها و راه عبور خودروهای سواری باعث ایجاد اختلال ترافیکی و کاهش شدید سرعت متوسط حرکت-معادل افزایش آلاینده- می‌شوند»، بیان کرد: با کاهش ظرفیت راه‌ها برای خودروهای شخصی،  استفاده از حمل و نقل عمومی افزایش پیدا خواهد کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی مترو بی آر تی خطوط بی آرتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد

شهردار منطقه ۳ جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

میدان ونک سه‌طبقه خواهد شد!

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • سرویس‌دهی رایگان خط ۲ مترو به تجمع بزرگ صادقیون
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد