Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با بیان اینکه اختلاف نرخ ارز، صادرات محصولات کشاورزی را مقرون به صرفه کرده است گفت: هیچ برند خاصی برای برنج باکیفیت گیلان وجود ندارد. ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدصادق حسنی صبح امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه برندسازی به تولیدکنندگان برای عرضه مناسب محصول آنها کمک شایانی می‌کند اظهار داشت: در حال حاضر هیچ برند خاص و مشخصی برای برنج باکیفیت گیلان تعریف نشده و مشتریان برنج داخلی همچنان سرگردان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس رعایت یکسری استاندارهای خاص در محصولات صنعتی و عدم وجود این مقوله در کالاهای کشاورزی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: برنج و یا بادام آستانه دو محصول شناخته شده گیلان محسوب می‌شوند اما هنوز مشتری نمی‌داند نوع باکیفیت آن را باید از کجا تهیه کند.

حسنی با بیان اینکه ایجاد اطمینان در مصرف‌کننده از پایدار بودن کیفیت یک محصول در طول دوره زمان به دست می‌آید گفت: در حال حاضر سیستم اقتصادی و تجاری کشورمان تعریف خاص و مشخصی از برندسازی در حوزه محصولات کشاورزی ندارد که این نقیصه مشکلات و خسارت‌های زیادی را برایمان به بار آورده است.

"برنج گیلان" برندسازی می‌شودایران در تولید برنج خودکفا شدمعرفی ارقام جدید "برنج" در گیلان؛ ‌«تیسا»، «رش» و «آنام» ‌برنج ‌بیشتری ‌در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد‌

نماینده مردم رشت در مجلس عدم یکسان‌بودن کیفیت برنج تولید شده در گیلان با سایر نمونه‌های دیگر آن در داخل این استان را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: به علت اختلاف کیفیت برنج‌های تولید شده سوءاستفاده‌های بسیار زیادی در این حوزه انجام می‌شود اما برندسازی می‌تواند تمام این مشکلات را رفع کند.

وی مقرون به صرفه شدن صادرات محصولات کشاورزی به دلیل تغییر نرخ  ارز را فرصتی مغتنم برای صادرکنندگان کشورمان دانست و اظهار داشت: همان اندازه که نوسانات نرخ  ارز به نفع صادرات کشورمان در حوزه انواع محصولات کشاورزی تمام شده به همان اندازه عدم برندسازی مشکلات زیادی را برایمان به وجود آورده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با تأکید بر اینکه قوانین لازم و کافی برای برندسازی در کشورمان وجود دارد خاطرنشان کرد: اگر یک مشتری برنجی را با نام برنج باکیفیت و اصیل خریداری کند در صورت نقض شدن این موضوع در هنگام مصرف، هیچ مرجع رسیدگی کننده‌ای برای آن در کشورمان وجود ندارد.

نماینده مردم رشت در مجلس، عرضه، تقاضا و کیفیت را سه عامل تعیین کننده بسیار مهم در حوزه تجارت و بازرگانی محصولات تولیدی عنوان کرد و گفت: برای توسعه و رشد صادرات محصولات کشاورزی باید یک زنجیره به هم پیوسته در حوزه تولید، عرضه، تبلیغات و حفظ کیفیت محصول در طول زمان تعریف شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: مدیران و به‌ویژه تیم اقتصادی استان اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند و این یک شعار نیست و در این زمینه تمام تلاش‌ها برای روان‌سازی و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان، امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان با اشاره به ثبات امنیت در آذربایجان غربی اظهار کرد: اکنون به برکت اقتدار جمهوری اسلامی ایران، آذربایجان غربی یکی از استان‌های امن کشور است و این امنیت موجب شده در سال‌های اخیر و به ویژه در دولت سیزدهم میل به سرمایه‌گذاری در استان افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف افزود: با توجه به درآمد سرانه کم مردم استان و همچنین کم بودن ارزش افزوده تولیدات استان، اولویت‌ها و برنامه‌های سرمایه‌گذاری استان به سمت فرآوری محصولات تولیدی برنامه‌ریزی می‌شود و در این زمینه اجرای طرح‌ها در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی و همچنین محصولات معدنی در اولویت برنامه‌های سرمایه‌گذاری قرار گرفته است.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: با سرمایه‌گذاری و ایجاد واحدهای فرآوری محصولات معدنی و کشاورزی ضمن افزایش ارزش افزوده تولیدات محصولات استان و ایجاد فرصت‌های اشتغال، از خام‌فروشی محصولات تولیدی نیز جلوگیری خواهد شد.

معتمدیان موقعیت خاص جغرافیایی استان، زمین‌های حاصلخیز، آب مناسب و امنیت پایدار را از جمله مزیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در استان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از منابع آبی استان در بخش کشاورزی استفاده می‌شود، نیازمند بهره‌وری در حوزه کشاورزی هستیم و در این زمینه مردم استان و کشاورزان نیز آماده همکاری در اجرای طرح‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و به‌ویژه تغییر الگوی کشت هستند.

وی با اشاره به الگوی موفق کاشت گردو در زمین یکپارچه در شمال استان که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است، اظهار داشت: این الگوی موفق می‌تواند در ترویج تغییر الگوی کشت محصولات کم آب‌بر به جای محصولات پر آب‌بر از جمله سیب در بین باغداران استان بسیار مؤثر باشد.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه معدنی نیز گفت: با توجه به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد استان در حوزه معدنی، از سرمایه‌گذاران علاقه‌مند که توانایی مالی، دانش و تخصص در این حوزه را دارند، برای حضور در استان و سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات معدنی دعوت می‌کنیم.

معتمدیان حوزه خودروسازی را نیز از دیگر ظرفیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری دانست و افزود: سرمایه‌گذاران علاقمند نیز می‌توانند در این حوزه در استان فعالیت کنند و استان آماده حمایت و همکاری در این زمینه با سرمایه‌گذاران است.

کد خبر 747567

دیگر خبرها

  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • چه دلایلی ایران رادیاتور را در رادیاتور محبوب کرد؟
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!