Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@06:02:55 GMT

نخستین موسسه مطبوعاتی آموزشی گلستان تاسیس شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۸۷۷۵

نخستین موسسه مطبوعاتی آموزشی گلستان تاسیس شد

مدیر هفته نامه بازار کسب و کار گلستان گفت : نخستین موسسه مطبوعاتی آموزشی استان گلستان جهت ایجاد فضای کسب و کار در این حوزه راه اندازی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ حمیدرضا محمدیاری در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: این موسسه با هدف آموزش و اطلاع رسانی در جهت ترویج فرهنگ و ایجاد راهکارهای علمی پژوهشی به منظور فراهم نمودن بازار کار در بین نوجوانان و جوانان علاقمند بر مبنای آموزش پایه قبل از ورود به عرصه اشتغال و ارائه آموزش و ترویج فرهنگ ایرانی و آمادگی این نسل برای ورود به بازار کار به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نوجوانان و جوانان کشور از طریق این موسسه می توانند با کسب آموزش و آشنایی با محیط رسانه، گواهی پایان دوره آموزشی معتبر را از مرکز مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه های بین المللی کشور دریافت نمایند.

مدیر موسسه مطبوعاتی آموزشی گلستان، انجام پژوهش های رسانه ایی، تحلیل محتوا، خدمات روابط عمومی و اطلاع رسانی، ارائه مشاوره رسانه ای به اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه های اجرائی استان و بخش خصوصی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت رسانه ای، تأسیس آژانس عکس و تولید محتوا در کلیه قالب های (خبر، گزارش، گفتگو، مقاله، عکس، ترجمه، چند رسانه ای و…) است که امکان گسترش فعالیت خود را در سطح وسیعی تر و حتی فراتر از گلستان دارد را از دیگر خدمات این موسسه بزرشمرد.

وی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای ارتباطات است و داشتن اطلاعات موثق، دقیق و به موقع بر محور تفکر مداری حلقه مفقوده ای آن است، خاطرنشان کرد: نیاز جوانان و نوجوانان به اطلاعات و آگاهی های به روز و واقعی کمک شایانی در تلاطم های زندگی و مدیریت بحران برای آنها خواهد داشت.

محمدیاری اضافه کرد : در جامعه ای که به نوعی همه درگیر آن هستند، گذراندن دوره های آموزش و فراگرفتن قوانین و شیوه استفاده بهینه و سازنده از این ابزار قدرتمند است و در این بین لازمه ورود مسئولین و خانواده ها باید جدی باشد. تا خدای نکرده با عدم آگاهی فرزندان جامعه که آینده سازان کارآمد این مرز و بوم هستند لطمه ای وارد نشود.

گفتنی است؛ این موسسه با مجوز شماره ۱۶۳۱۸۹ /۹۸ در مورخه ۹۸/۰۴۲۴ از مدیر کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام /

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • مارکینیوش: می‌خواهیم فرهنگ پاری سن ژرمن را به همه نشان دهیم
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • تاسیس یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی در افغانستان