Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از اجرای ۵۰۰ پروژه در حوزه مدیریت سبز دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: در راستای برنامه‌های مدیریت سبز دانشگاه‌ها پایان‌نامه‌های کاغذی دانشجویان نیز از مهر جاری حذف خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی نظرپور در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها ، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری که امروز در سالن غدیر سازمان برنامه و بودجه برگزارشد، با تاکید بر این که این نمایشگاه با هدف نمایش عملکرد و توانمندی‌های مراکز آموزشی و پژوهشی و با همکاری وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه در حال برگزاری است گفت: در واقع همه دانشگاه‌ها علاقه مند به مشارکت برای حضور در این برنامه بودند اما به دلیل محدودیت‌های جا حداکثر ۵۰ دانشگاه ، مراکز پژوهشی و پارک‌ها بسته به نوع کار و اقدامی که انجام داده بودند توانستند در این مراسم مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این برنامه هر دو سال در حوزه مدیریت سبز به منظور نمایش طرح‌های اجرا شده و در دست اجرای آموزش عالی در این عرصه برگزار می‌شود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم همچنین گفت: در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی در حوزه مدیریت سبز طرح‌های مبتکرانه و نوآورانه زیادی با توانمندی‌های بالا و میزان تاثیرگذاری‌های بیشتر در زمینه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست، پسماند و تاثیر گذاری آن در عرصه  اقتصاد و غیره به نمایش گذاشته شده است.

دکتر نظر پور همچنین به برخی منابع تخصیص یافته و اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت سبز اشاره کرد و گفت: از سال ۹۶ تاکنون ردیف بودجه مشخصی در اختیار وزارت علوم تحت عنوان مدیریت سبز و به منظور حمایت از اجرای پروژه‌های این عرصه قرار گرفته است و خوشبختانه تاکنون توانستیم ۱۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ملی در این عرصه داشته باشیم.

به گفته معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، از سال ۹۶ تاکنون بیش از 100 طرح مهم در حوزه مدیریت سبز در دانشگاه‌ها اجرایی شده است و شورای راهبردی مدیریت سبز در ۱۵۰ دانشگاه، ۴۰ پارک و ۱۰ پژوهشگاه راه اندازی کرده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: اجرای ۵۰۰ پروژه مدیریت سبز، کاشت بیش از یک میلیون نهال در دانشگاه‌ها طی سه سال گذشته ابلاغ بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مدیریت سبز و همچنین همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری ، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوع مدیریت سبز از جلمه اقدامات انجام شده در این عرصه است.

معاون وزیر علوم با تاکید بر این که پایانامه‌های کاغذی دانشجویان از سال تحصیلی ۹۸-۹۹ حذف می‌شوند گفت: دانشگاه‌ها باید زیر ساخت‌های لازم برای الکترونیکی کردن پایانامه‌ها فراهم کنند.

دکتر نظر پور در پایان خاطر نشان کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان تاکنون از اعتبارات سایر منابع دانشگاه‌ها برای حوزه مدیریت سبز هزینه شده است و دولت باید متناسب با این هزینه‌ها کمک‌های لازم برای اجرای پروژه‌ها و طرح‌های این حوزه انجام بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیریت سبز دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • آغاز عملیات عمرانی پروژه پیاده‌راه باباطاهر همدان
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳