Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از ایجاد کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری برای دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر خسرو پیری با بیان این که "کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری" با مدیریت مرکز رشد و با همکاری سایر نهادهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایجاد شد، گفت: دانشگاه شهید بهشتی به منظور زمینه‌سازی بروز خلاقیت و نوآوری در بین دانشجویان، با استفاده از امکانات و توانایی‌های مرکز رشد، پارک علم و فناوری و همچنین ظرفیت و امکانات موجود در دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز علمی دانشگاه و در راستای ایجاد اکوسیستم نوآوری و کسب و کار در دانشگاه شهید بهشتی اقدام به این مهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: ضمن تقویت فرهنگ نوآوری در بین دانشگاهیان با برگزاری برنامه‌های مختلف شرایط مناسب برای پیاده‌سازی ایده‌های مبتنی بر دانش صاحبان ایده فراهم می‌شود. به بیان دیگر کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری فضایی برای تجاری‌سازی ایده‌های خانواده بزرگ دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی است.

پیری تصریح کرد: دانشگاه می‌تواند فرهنگ پشت میزنشینی و سنتی کسب و کار را به فرهنگ نوآوری و علم قابل تبدیل به محصول و خدمات تغییر دهد که یکی از حلقه‌های ایجاد این تغییر، کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری است. کانون در اندیشه ایجاد فضای نوآور در بین دانشجویان و تولید اکوسیستم کسب و کار در دانشگاه است.

هوشیار کولیوند، مدیر اجرایی مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی نیز گفت: کانون در راستای حمایت از محققان، نوآوران، پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند و با هدف فراهم کردن بستری مناسب برای اجرایی کردن ایده‌های نوآورانه دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این کانون فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشجویان دانشگاه به صورت گروهی و یا انفرادی که منجر به نوآوری و کسب و کار می‌شود، از حمایت‌های پارک علم و فناوری و مرکز رشد دانشگاه برخوردار خواهند بود.

کولیوند اظهار کرد: از مزایای قابل توجه کانون می‌توان به کسب آمادگی‌های لازم جهت ورود به مرکز رشد (دوره‌های پیش رشد و یا رشد ) اشاره کرد. کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری آغاز راهی برای ورود به مرکز رشد بوده که متقاضی، ضمن تثبیت ایده، اطلاعات کافی در خصوص چگونگی ثبت شرکت و پذیرش در مرکز رشد را نیز کسب می‌کند.

سجاد محمدیان هاور، مدیر کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه شهید بهشتی نیز گفت: یکی از اهدافی که کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه شهید بهشتی پیگیری می‌کند، برگزاری دوره‌های آموزشی متناسب با اکوسیستم کسب و کار کشور و فراهم کردن امکانات مورد نیاز تیم‌های نوآور دانشجویی است که این آموزش‌ها شامل ایده‌پردازی، مهارت و دانش کسب و کار، فن بیان و تکنیک‌های فروش محصول یا خدمات، نحوه انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه، انتقال تجربه و غیره است؛ همچنین در راستای افزایش مهارت‌های فنی تیم‌های نوآور، کانون برای این تیم‌ها با مکاتبه‌های اداری سعی در برقراری و استفاده از امکانات آزمایشگاه‌های دانشگاه را نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری نقطه عطفی در دانشگاه شهید بهشتی است که می‌تواند در مهارت افزایی و تشکیل تیم‌های نوآور دانشجویی کمک‌رسان اکوسیستم کسب و کار کشور باشد. همچنین با برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی در رشته‌های دانشگاهی می‌توانیم زمینه‌ساز ایجاد فضای کسب و کار و بازتولید اکوسیستم کسب و کار در دانشگاه و جامعه باشیم.

انتهای پیام.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شهيد بهشتي پارك علم و فناوري کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر نیاز داریم.

وی با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری ادامه داد: باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی افزود: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از ۷۰ سال عبادت ارزشمندتر است.

امام جمعه یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می‌شود همچنانکه امروز نیز می‌بینیم برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می‌دهند.

ناصری گفت: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی‌شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است. رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

وی همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و افزود: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

ناصری با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشور‌ها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی‌ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای ۱۰ مرکز و واحد است، افزود: واحد‌های این دانشگاه در شهر‌های یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحد‌ها در حال حاضر ۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها