Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: ۴۵۰۰ نیروی نهضتی و حق‌التدریس در این استان وجود دارد که نیاز ما فقط ۵۰۰ نفر بود و به سایر استان‌ها اعلام کردیم در صورت تمایل می‌توانند از این نیروها برای جبران کمبود معلم استفاده کنند. ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

رضا زینی‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به این پرسش که "آیا استان لرستان باکمبود معلم مواجهه نیست که 1500 نفر از نیروهای حق‌التدریس و نهضتی را به شهرستان‌های استان تهران اعزام کرده‌اید؟" اظهار‌ کرد: در استان لرستان 4500 نیروی نهضتی، خرید‌ خدمات و حق‌التدریس وجود دارد که نیاز ما برای امسال فقط 500 نفر بود و نمی‌توانیم تمام این افراد را ساماندهی و جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ممکن است با توجه به موج بازنشستگی‌ها در سال‌های آینده به نیروهای بیشتری نیاز داشته باشیم و احتمال به کارگیری این افراد باشد اما برای امسال ظرفیتی وجود نداشت همچنین براساس قانون برنامه ششم توسعه باید تا پایان برنامه معلمان حق التدریس را ساماندهی کنیم.

شهرستان‌های تهران کلاس بدون معلم ندارند/ از تدریس مدیر و معاون تا جذب 1500 معلم غیربومی

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: در برخی از مناطق استان با مازاد نیرو مواجه هستیم و تا زمانی که آنها تعیین تکلیف نشوند اجازه صدور ابلاغ حق‌التدریس نداریم البته در برخی شهرها مانند الیگودرز، ازنا، درود و بروجرد به نیروهای حق‌التدریس نیاز داشتیم و از میان افرادی که بومی همانجا بودند ساماندهی کردیم.

زینی‌وند با اشاره به اینکه در استان لرستان به اندازه چند استان نیروی حق‌التدریس وجود دارد، مطرح‌کرد: اعلام کردیم هر استانی به نیرو نیاز دارد درخواست خود را به ما اعلام کند و ما پرونده نیروهای حق‌التدریس خود را برای آنها ارسال می‌کنیم، شهرستان‌های استان تهران اعلام نیاز کرد و شهر تهران نیز نیرو خواسته بود اما اعلام کرد نمی‌توانم آنها را به کارگیری کنم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان لرستان در پاسخ به این پرسش که "انتقال این نیروها به استان‌های دیگر با توجه به هزینه‌های زندگی در استان تهران راهکار مناسبی است؟" گفت: ما نیز می‌دانیم این افراد حق‌التدریس هستند و حقوقی که به آنها پرداخت می‌شود اندک و گاه تا یک میلیون تومان است و حتی به مایحتاج روزانه هم نمی‌رسد اما راه دیگری نداشتیم.

وی ادامه داد: 800 پرونده در این رابطه از سال 96 تا به امروز شکل گرفته است و 6 هزار پرونده را بررسی کردیم که 4200 نفر واجد شرایط بودند و تعدادی از آنها را ساماندهی کردیم.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش معلمان حق‌التدریس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان حق التدریس وزارت آموزش و پرورش معلمان حق التدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمیل زرگانی بیان کرد: حدود ۵۰۰ هزار تن گندم تولید خوزستان در فضای باز نگهداری می‌شد که باتوجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و همکاری استانداری، مدیریت بحران، هلال احمر و بسیج طی ۱۰ روز گذشته، بخش قابل توجهی از این حجم محصول به انبار‌های روباز منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه برای تسریع در جابجایی گندم‌ها از ناوگان حمل کالای اساسی بندر امام خمینی (ره) کمک گرفته شد اظهار کرد: حدود ۴۵۰ هزار تن از گندم‌ها به فضای مسقف منتقل و کمتر از ۵۰ هزار تن گندم باقی مانده بود که با کاور ضد آب پوشش داده شدند.

مدیرکل تعاون روستایی استان خوزستان تصریح کرد: گندم‌های نگهداری شده در مناطق روباز در مناطق باوی و هویزه بود که با اقدامات انجام شده حفظ شدند و فقط میزان بسیار ناچیزی از محصول دچار خسارت شدند.

زرگانی با اشاره به اینکه بخش زیادی از گندم خوزستان هنوز برداشت نشده گفت: مراکز تعاون روستایی بعد از بارندگی نیز آماده خرید گندم کشاورزان خوزستانی و حمل آنها به سیلو‌های مکانیزه هستند.

وی ادامه داد: گندم‌های موجود در مراکز روباز هم‌اکنون در حال حمل به مراکز مسقف هستند و احتمال می‌رود تا پایان امشب همه گندم‌ها منتقل شوند.

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۶۸ هزار تن گندم توسط ۶۵ مرکز تعاون روستایی خوزستان خریداری شده و عمده محصول به مرکز مکانیزه و انبار‌های سرپوشیده منتقل شدند.

بارندگی و طوفان در روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، خسارت‌هایی به مزارع کشاورزی برخی نقاط خوزستان وارد کرد و موجب آبگرفتگی معابر شد.

دیگر خبرها

  • زایران ایرانی عمره ۲۴ ساعته با اتوبوس به مسجدالحرام منتقل می‌شوند
  • تلف شدن صدها هزار ماهی در ویتنام
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • کمک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معلمان به ایتام
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری