Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، نشست راه اندازی شبکه و شورای هماهنگی موزه‌های هنرهای معاصر کشور با حضور سیدمجتبی حسینی؛معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی، سیدامین مؤیدی مشاور برنامه ریزی معاون امور هنری، احسان آقایی مدیر موزه هنرهای معاصر تهران، میثم ثمررخی مدیر موزه صنعتی کرمان، مهدی تمیزی رئیس موزه هنرهای معاصر اصفهان  برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا مدیران موزه ها، فعالیت های حاضر و آتی خود را تشریح و به اهمیت تشکیل شورای هماهنگی موزه های معاصر کشور اذعان کردند. 

اعتبار و جایگاه موزه های هنرهای معاصر تقویت شود

سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هر چند نهادهایی که اداره چند موزه های معاصر کشور را بر عهده دارند متنوع اما با توجه به ماموریت موزه ها هنرهای معاصر تهران و وظایف و نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سیاستگذاری فرهنگ و هنر، همه موزه های هنرهای معاصر کشور طبق قانون باید تابع و مبتنی بر سیاست و برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشند.

وی افزود: در واقع لازم است رویکرد امور هنری همه نهادها هماهنگ با رویکرد و سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد و هدایت و راهبری موزه های هنرهای معاصر نیز از نظر هنری و حرفه ای مطابق سیاست و برنامه وزارتخانه است.

حسینی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر این موضوع اصرار دارد که در ماجرای موزه ها و برنامه های آنها رویکرد هماهنگ دنبال شود و جایگاه هنری و فرهنگی موزه هنرهای معاصر مورد توجه قرار گیرد. اعتبار و جایگاه موزه های هنرهای معاصر باید تقویت شود و در همه موزه های هنرهای معاصر تسری پیدا کند از همین زاویه و رویکرد وزارت فرهنگ معتقد است که نهادهای دیگر می توانند از برنامه های این وزارتخانه در اداره موزه های معاصر استفاده کنند.

معاون امور هنری گفت: باید کارکرد و نگاه فرهنگی در موزه های هنرهای معاصر مورد توجه جدی باشد مساله مهم در موزه های هنرهای معاصر کشور، تاثیرگذاری فرهنگی آنهاست، یعنی متاثر شدن اقلیم و فضا از عملکرد موزه ها و جریان سازی فرهنگی و اجتماعی موزه های هنرهای معاصر مدنظر است. ضرورت دارد که در موزه های هنرهای معاصر خلاقیت به کار گرفته شود و با تجمیع داشته ها و هماهنگی، علیرغم کمبود منابع، موزه های پویا و جریان ساز فرهنگی و اجتماعی با نقش فعالانه داشته باشیم.

حذف نگاه سلیقه‌ای از نمایشگاه‌های موزه‌های معاصر

هادی مظفری نیز در این نشست گفت: هدف ما از راه‌اندازی شبکه موزه‌های هنرهای معاصر کشور و همچنین شورای هماهنگی موزه های هنرهای معاصر، این است که کار و فعالیت موزه های معاصر کشور از جنبه جزیره ای خارج شود و به صورت هماهنگ و سیستماتیک ادامه یابد.  پیش از این موزه های معاصر جزیره ای عمل می کردند و تفاوت مدیریت موزه ها باعث شده بود از هم افزایی کمتر بهره مند شویم. با شبکه شدن موزه های معاصر کشور می توانیم داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم.

وی بیان کرد: با توجه به سند بالادستی قانونی که در زمینه آثار هنری وجود دارد، هر اثری که در صد سال اخیر آفریده شده است، مراودات آن به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. دیگر فرقی نمی کند که مدیریت موزه کدام نهاد است. با تشکیل شورای هماهنگی موزه های معاصر کشور، کار کارشناسی در نمایشگاه ها خواهد شد و نگاه های سلیقه‌ای از نمایشگاه‌های موزه‌های معاصر نیز حذف می شود.

مدیرکل هنرهای تجسمی بیان کرد: شورای هماهنگی موزه های کشور و امضای آیین نامه آن از سوی نهادهای مرجع، موجب می شود که در زمینه فعالیتهای موزه های معاصر متکی بر خرد جمعی باشیم و بتوانیم رویدادهای خود را بر این اساس برنامه ریزی کنیم. 

مظفری در پایان خبر داد: مدت ۶ ماه است در حال آماده سازی نمایشگاهی از هنر مدرن ایران با عنوان «بازگشت» هستیم که در سه مرحله در شهرهای آبادان، اصفهان، کرمان و تهران از آذرماه سال ۹۸ کار خود را آغاز خواهد کرد.

کد خبر 4744344

منبع: مهر

کلیدواژه: موزه هنرهای معاصر تهران سید مجتبی حسینی موزه هنرهای معاصر اصفهان تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سازمان سینمایی شبکه سه سیما سینمای مستند اربعین 98 تئاتر شهر عکاسی سریال ایرانی بازیگر تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی با تبریک روز معلم، روز کارگر و روز خلیج فارس گفت: تغییر نام جزیره ابوموسی به بوموسی در دستور کار دولت قرار دارد؛ یاد شهدایی که در خلیج فارس به شهادت رسیدند از جمله شهید مهدوی را نیز گرامی می‌داریم.

وی همچنین با گرامی‌داشت یاد شهدایی که در جنگ با پرتغال به شهادت رسیدند، افزود: روز ملی خلیج فارس روز فتح بندرعباس و مناطق در اختیار پرتغال و روز شکست غربی‌ها از ملت ایران است که دولت شیعی صفوی توانست در این مبارزه پیروز شود.

وزیر فرهنگ پس از ارائه گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: کسانی که از میانسالی عبور کرده‌اند ارزش اقدامات مربوط به سلامت را می‌دانند؛ در همین راستا به تبیین گسترده در مورد ضرورت این کار نیاز داریم، انشاالله این رویکرد به عنوان بخش مهمی از فرهنگ عمومی کشور که تاثیر مستقیم بر سبک زندگی دارد، تلقی شود.

وی در ادامه پس از شنیدن گزارش رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان گفت: روند اینگونه است که اولویت‌های ملی را اعلام می‌کنیم که اولویت‌های استانی و شهرستانی هم در آن قرار دارد؛ اما مسأله واحدی نیستند؛ سال گذشته پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها و سبک‌زندگی را انجام دادیم، به ازای هر شهرستان می‌توانیم خروجی کتاب مستقلی را ارائه کنیم امسال هم مشابه سال ۱۴۰۲ اولویت‌هایی اعلام کردیم و وضعیت توصیفی ملی آنها بیان می‌شود.

اسماعیلی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها برش استانی خود را خواهند داشت؛ شهرستان‌ها نیز همینطور، ممکن است در شهرستانی مسأله طلاق پررنگ باشد در شهرستانی دیگر مسأله مواد مخدر که باید همه این مسائل مدنظر قرار گیرد.

وزیر فرهنگ درباره عملیات وعده صادق گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم از این عملیات احساس غرور کردند که عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود و همه پاسخ جمهوری اسلامی را مبتنی بر اصول جهانی در حوزه تعاملات دیپلماتیک دانستند، پشتیبانی از اقدام نظامی در این سطح برای ما مغتنم است.

اسماعیلی ادامه داد: در سفر اخیر به پاکستان و سریلانکا هیچ اجتماعی نبود مگر اینکه مردم مسلمان این کشور‌ها با شور و شعف از این اقدام جمهوری اسلامی تشکر کنند.

با توجه به صورت گرفتن عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونسیتی، در مورد ثبت این روز در تقویم نیز بحث و بررسی صورت گرفت.

در این جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت و محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارائه کردند.

در ادامه جلسه آیت الله علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد.

بررسی مناسبت‌های تقویم ۱۴۰۴هجری شمسی نیز از دیگر دستورکار‌های این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • بازدید رایگان معلمان و استادان دانشگاه از موزه هنر‌های معاصر تهران در روز معلم
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • بازدید رایگان از موزه هنرهای معاصر در روز معلم
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی