Web Analytics Made Easy - Statcounter

 صاحبان این خودروها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کردند: ۲۲۷ خودروی خارجی که در سال ۹۶ از طریق منطقه آزاد اروند وارد خوزستان شدند همچنان در پارکینگ گمرک خرمشهر بلاتکلیف هستند.

آنها گفتند: این در حالی است که صاحبان خودرو پول عوارض گمرک و هزینه های ورود این خودروها به کشور را پرداخت کرده اند اما بعد از گذشت ۲ سال همچنان خودروها در پارکینگ گمرک معطل مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان اظهار د اشتند : روزانه مبلغ ۷۰۰ هزار ریال بابت توقف خودروهای خود در پارکینگ پرداخت می کنیم که در کنار ضرر مالی که متحمل می شویم ، استهلاک و فرسایش خودروها در زیر آفتاب و باران و در شرایط نامناسب را نیز باید بپذیریم. 

به گفته آنان این خودروها به دلایل مختلف از جمله ممنوعیت واردات خودروی تولید کشور آمریکا و خودروی بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی ۲ سال است که در پارکینگ گمرک خرمشهر دپو شده اند.

آنان می پرسند :  اگر این ممنوعیت ها وجود داشته چرا گمرک با واردات این خودروها موافقت کرده و هزینه های مختلف را از صاحبان خودرو دریافت کرده است.

بر اساس گزارش ایرنا حدود ۲۲۷ خودروی بالای۲ هزار و ۵۰۰ سی سی (تویوتا، هیونداو...) اواخر سال ۹۶ در گمرک اروند دپو شدند که از این تعداد ۷۴ دستگاه خودرو  به سفارش آمریکا بوده ضمن اینکه ۱۵۳ خودرو نیز بالای ۲۵۰۰ سی سی هستند.

بر اساس مصوبه دی‌ماه سال ۹۶ ورود خودروهای بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی و نیز ورود خودروهای آمریکایی به کشور ممنوع شد در نتیجه ترخیص این خودروها درگیر و دار مصوبات در گمرک معطل ماند.

به گزارش ایرنا ۲۸ مرداد ماه امسال استاندار خوزستان در مصاحبه ای از ترخیص این خودروها از گمرک اروند خبر داد.

" غلامرضا شریعتی " استاندار خوزستان همچنین در این مصاحبه گفته بود که در زمان تصویب ممنوعیت ورود خودروهای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی به بالا به کشور ، این خودروها خریداری شده بودند و اکنون برای این خودروها ارزی از کشور خارج نمی شود، زیرا قبلا ارز مربوط به آنها پرداخت شده است.

صاحبان این خودروها بارها در اعتراض به ترخیص نشدن خودروهای خود تجمع کرده اند اما هنوز این مشکل حل نشده است.

تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با مسئولان منطقه آزاد اروند و گمرک خرمشهر بی نتیجه ماند و آنان حاضر به پاسخگویی دراین زمینه نشدند.

بیش از ۳۰ هزار خودروی پلاک اروندی در سطح خوزستان تردد می‌کنند.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس واقع شده که شامل آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است.

۷۱۵۸/۶۰۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر خودرو خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محبوب علیلو روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، با تاکید بر اینکه دستگاه قضائی با برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم به شدت برخورد می کند، افزود: طرح برخورد با خودروهای شوتی و آلوده کننده صوتی با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی در سطح کلانشهر تبریز به ویژه در مناطقی از جمله شهرک ولی عصر، رشدیه، ائل گلی و مرزداران به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی اظهار کرد: به منظور برخورد با خودروهای هنجارشکن که با دستکاری اگزوز و تولید صداهای ناهنجار و یا نصب انواع کیت های تولید صدا در اگزوز خودرو باعث تولید و ایجاد آلودگی شنیداری و دیداری شده و با انجام حرکات مخاطره آمیز زمینه نارضایتی شهروندان و سلب آسایش عمومی و بی نظمی در معابر را به وجود می آورند، دستورات مقتضی صادر و به مبادی اجرایی ابلاغ شده است.

به گفته محبوب علیلو، با پیگیری های انجام شده در اجرای طرح یاد شده، نتایج مطلوب و رضایت شهروندان حاصل شده است.

وی ادامه داد: در قالب اجرای این طرح از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۱ دستگاه انواع خودرو که با نصب تجهیزات و دستکاری غیرمتعارف وسیله نقیله خود اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت برای شهروندان می کردند، در سطح شهر تبریز به پارکینگ منتقل و با تحویل پلاک تعمیری و اعمال قانون، خودرو به وضعیت استاندارد برگشت داده شده است.

محبوب علیلو افزود: برای صیانت از حقوق عامه تعداد ۴۲۰ فقره اعمال قانون نسبت به تخلفاتی همچون آلودگی صوتی و موارد دستکاری شده در تبریز انجام پذیرفته و اجرای این طرح تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به خودروهایی که در معابر به ویژه بزرگراه ها و اتوبان ها خلاف جهت تردد می کنند، گفت: حرکت خلاف جهت و نیز دنده عقب خودروها در اغلب مواقع حادثه آفرین شده و خسارات جانی و مالی متوجه شهروندان می کند که در این خصوص پلیس راهنمایی و رانندگی باید بدون اغماض این گونه خودروها را توقیف کند و برخورد لازم قانونی با رانندگان مربوطه به عمل آورد.

کد خبر 6092431

دیگر خبرها

  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • توقیف محموله مرغ زنده در تالش
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد