Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاری گفت: جامعه امروز از ما می‌خواهد که الگو‌های نوین توسعه شهری در پایتخت پیاده شود و هرگونه سستی در این حوزه را از چشم مدیریت شهری می‌بینند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در سلسله نشست‌های تخصصی TOD (خیابان کامل) با اشاره به ابلاغ طرح توسعه شهری و طرح جامع در سال ۸۶ گفت: متأسفانه نه بند‌های طرح توسعه‌های شهری و نه طرح موضعی و موضوعی به درستی انجام نشد و باید گفت که حتی بدون مطالعات این طرح‌ها به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران افزود: در طرح توسعه شهری رویکرد خودرومحوری جای پای خود را محکم کرده است و در نوع پهنه بندی ما نیز شاهد پهنه بندی مبتنی بر خودرومحوری هستیم.

سالاری با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور گفت: در مصوبه‌ای که شورای عالی شهرسازی و معماری کشور ابلاغ کرده است، در آن طرح توسعه شهری مبتنی بر حمل و نقل عمومی است و باید گفت که رویکرد در پایتخت به این گونه نبود که پراکنده روی شکل گیرد که متأسفانه در دهه اخیر این اقدام شدت یافته است که می‌توان برای تصدیق این صحبت به سال ۹۱ و ۹۲ اشاره کنم که در این دو سال نزدیک به ۳۰ هزار پروانه در پایتخت صادر شده است.

وی با اشاره به شکل گیری منطقه ۲۲ گفت: منطقه ۲۲ و بارگزاری بیش از حد در این منطقه خارج از طرح تفصیلی شکل گرفته است و این پرسش ایجاد می‌شود که آیا با این گونه ساخت و ساز‌ها می‌توانیم مبتنی بر حمل و نقل عمومی طرح تفصیلی داشته باشیم؟

بیشتر بخوانید: طرح خیابان کامل نباید تبدیل به بُت شود/ حل مشکلات پایتخت در گرو تکمیل پهنه جنوبی البرز

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: ما در شورای شهر تهران، شهرداری را ملزم کردیم که میزان تحقق پذیری پایتخت بر اساس حمل و نقل عمومی را بررسی کند و امروز شاهد هستیم که شهرداری مشاورانی را به کار گرفته و در حال ارزیابی موضوعاتی، چون TOD است.

سالاری بیان کرد: من امروز به آقای هاشمی که در جمع ما حضور دارد اعلام می‌کنم که پدر شما آیت الله هاشمی رفسنجانی بحث فقهی توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه مترو را در خطبه نماز جمعه خود مطرح کرد و امروز شما به عنوان یکی از برند‌های مدیریتی کشور باید پاسخگوی تصمیمات مدیریت شهری باشید.

وی ادامه داد: آقای هاشمی وقتی شما با بیشترین آرا به عنوان رئیس شورای شهر تهران در حال فعالیت هستید باید پاسخگوی خواسته‌های مردم باشید و بعد‌ها نمی‌توانید بگویید که آقایان پورسیدآقایی، حناچی و یا گلپایگانی در امور محوله سستی کرده‌اند و کاری انجام ندادند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به تجربیات موجود در حوزه TOD گفت: مجتمع‌های ایستگاهی و TOD نظریه‌ای که تبدیل به اجرا شده است و تجربیات متعدد در تهران در حوزه حمل و نقل و توسعه انسان محوری وجود دارد، باید بر اساس طرح تفصیلی و توسعه حمل و نقل ریلی انجام شود و امروز جامعه از ما می‌خواهد که الگو‌های نوین توسعه شهری را در پایتخت پیاده کنیم.

انتهای پیام/

توضیحات عضو شورای شهر تهران درباره شکل گیری منطقه۲۲ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری شورای شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام منوچهر مهروی پور عصر یکشنبه در نطق میان دستور صد و سی و یکمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه بر اساس قانون شوراها اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند، اظهار کرد: شهردار موظف به پاسخ گویی در مورد انتصابات و عملکرد منصوبین است.

وی با بیان اینکه رصد مدیران چند دلیل دارد، افزود: ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و جذب بهتر برای خدمت به مردم، تقویت ارتباط میان مردم و مدیران شهرداری و پاسخگو کردن مدیران از جمله این دلایل است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص کارخانه قند نقش جهان اظهار کرد: همکاران ما در کمیسیون پایش بررسی‌هایی در این خصوص داشتند. این کارخانه ظرفیت درآمدسازی دارد و یکی از مهمترین سهام داران آن شهرداری اصفهان است. خواهشمند هستم گزارشی برای تنویر افکار عمومی در خصوص فعالیت‌های این کارخانه ارائه شود.

وی با اشاره به نیازها و دغدغه‌های منطقه ۹ و ۲ شهرداری اصفهان گفت: هر یک از محلات این منطقه تاریخی، مؤثر، انقلابی و شهیدپرور هستند که نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و انجام فعالیت‌های عمرانی است.

مهروی پور با بیان اینکه این منطقه حدود ۱۰۰۰ هکتار وسعت دارد و از این میزان ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده است، افزود: کوهانستان ۱۷ هکتار و سودان ۱۲ هکتار بافت فرسوده دارد که خدمات ایمنی در این محلات را دچار مشکل کرده است.

وی افزود: باید تلاش شود تا در راستای احیای بافت فرسوده شاهد یک اتفاق بزرگ در ماه‌های پایانی دوره کنونی دولت و مدیریت شهری باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اختلاف حریم بین اصفهان و خمینی شهر کلان معضل منطقه ۹ شهر است، افزود: فضای سبز این منطقه که به عنوان ریه اصفهان شناخته می‌شد امروز دچار مشکل است که لازم به نظر می‌رسد شهرداری باید نسبت به این امر رسیدگی کند.

وی افزود: خط بی آر تی در این منطقه حدفاصل جهاد تا خیابان شهید حجازی چند سالی است در دستور کار بوده اما انجام نشده است، مردم نیازمند خدمات مؤثر در حوزه حمل و نقل هستند و مسئولان باید نیازهای این حوزه را برطرف کنند.

مهروی پور با بیان اینکه در منطقه ۲ نیز دچار عقب ماندگی در پیشرفت‌های شهری هستیم، گفت: مدیران مناطق باید در شورا حضور پیدا کنند و گزارش عملکرد بدهند تا معضلات آن‌ها شناسایی و پیگیری شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مستعد برای موفقیت‌های ورزشی و … در سطح مناطق بیان کرد: سرانه‌های ورزشی و خدمات فرهنگی در منطقه ۲ باید تقویت شود تا استعدادها شناسایی و پرورش پیدا کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همکاری‌های آموزش و پرورش و مدیریت شهری گفت: رویداد عصر ورزش که سال گذشته اجرا شد امسال با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری با قدرت بیشتری دنبال شود. همچنین رویداد کلاس شهر مورد توجه قرار گیرد تا در محلات و مناطق مختلف شاهد این رویداد باشیم.

وی با اشاره به مساعدت‌های مالی و پروژه‌های مشارکت محور گفت: پرداخت‌های این حوزه حتی از اردیبهشت ۱۴۰۲ تا کنون صورت نگرفته است که باید مدیریت شهری به این امر توجه کند.

مهروی پور با اشاره به ورود سگ‌ها به فضای سبز شهری بیان کرد: مردم ما پایبند به آئین اسلام و تشیع هستند. این مواردی باید در فضای عمومی و پارک‌ها رعایت شود و اگر آئین نامه‌ای در این زمینه وجود دارد عملی شود.

وی با اشاره به مسئله غزه بیان کرد: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب مسئله غزه نباید از مسئله اول جهان اسلام خارج شود. امروز دانشجویان جهان در حال قیام علیه صهیونیست‌ها هستند و از مدیریت شهری اصفهان نیز می‌خواهیم به صورت مصداقی و رویدادی به این موضوع بپردازد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همایش تجلیل مردم از طرح نور گفت: از سردار رادان و نیروی انتظامی و مردم بابت انجام اقدامات انقلابی تشکر می‌کنیم.

کد خبر 6097227

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!