Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب الدین صدر عصر امروز (شنبه - ۲۰ مهر)در نشست خبری کمیته انتخابات جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائل سیاسی امسال انتخابات مجلس است، اظهار کرد: نگاه ما این است که با توجه و دقت به بیانیه گام دوم از سوی رهبری مسائل را دنبال کنیم و سیاست های قانون گذاری مجلس که از سوی ایشان در روزهای اخیر ابلاغ شده است را پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما نیازمند مجلسی کارآمد، انقلابی، پاک و سلامت هستیم تا بتواند برای مشکلات کشور گره گشایی کند و مجلسی مقتدر و مستقل باشد. یعنی تحت تأثیر قوای دیگر قرار نگیرد هرچند که هماهنگی قوا هم در جای خود قرار دارد.

صدر با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید پاکدست و اثرگذار باشند، اظهار کرد: مجلس این دوره بسیار حساس است و انتخابات آن هم از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود. ما باید حتما دقت لازم برای برگزاری انتخابات مجلس را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: ما همه تلاش مان این است که انتخابات با حضور حداکثری مردم همراه شود و در این راه با همه تشکیلاتی که در چارچوب قانون اساسی عمل می‌کنند، همراه می شویم.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به افزایش تحریم ها از سوی آمریکا، یادآور شد: باید همه مجامع بین‌المللی به موضوع نفتکش ایرانی ورود پیدا کند و لازم است همه بدانند که از چنین فضایی در خلیج فارس ما ضرر نمی کنیم بلکه دیگران مشکل پیدا خواهند کرد.

صدر با بیان اینکه جبهه پیشرفت رفاه و عدالت در مجموع ۲۱ تشکل سیاسی را در بر می‌گیرد، گفت: در کشور ما احزاب زیادی فعالیت می کنند و به همین دلیل وجود جبهه های سیاسی کمک می کند رقابت ها جدی تر باشد.

وی ادامه داد: اگر احزاب فعال باشند بر نمایندگانی که معرفی می کنند و به مجلس می روند نظارت خواهند داشت و درباره اقدامات آنان پاسخگو خواهند بود نه اینکه مانند شرایط فعلی وقتی کسی وارد مجلس شد دیگر خود را از پاسخگویی آزاد ببیند.

صدر تاکید کرد: مداخله ثروت و قدرت در انتخابات پدیده نادرست و نامیمونی است و باید جلوی این روند از طرف وزارت کشور و نهادهای حاکمیتی مانند شورای نگهبان گرفته شود نه اینکه این نهادها به مسائل دیگری مشغول شوند و از این موارد غافل بمانند.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه جبهه پیشرفت و عدالت به دنبال تدوین برنامه مدون برای رفع مشکلات مردم و انتشار آن پیش از آغاز انتخابات است، اظهار کرد: ما شاخص های یک نماینده مناسب و شایسته مجلس را تبیین می کنیم. ما متاسفانه الان مجلس را در طراز جمهوری اسلامی نمی دانیم. ما صیانت و دفاع از حقوق مردم را یکی از کارهای مهم نمایندگان در مجلس می دانیم و قطعا چنین موضوعی در اولویت جبهه ما است.

وی تاکید کرد: تبلیغ و ترویج محورهای منشور اخلاقی انتخاباتی خود را هم در نظر داریم تا چارچوب فعالیت خود را مشخص سازیم.

رئیس جبهه پیشرفت رفاه و عدالت با بیان اینکه نظامیان و دولتیان باید از دخالت در سیاست پرهیز کنند، اظهار کرد: این موضوع یکی از مهمترین محورهای منشور اخلاقی ماست.


صدر ادامه داد: همچنین ما کمیته های خود را در استانها شکل دادیم و شوراهای انتخاباتی ما هم کار خود را در شهرستانها آغاز کرده‌اند. همچنین یک همایش بزرگ در آذرماه خواهیم داشت و نیز تلاش مان این است که همه کسانی که به دنبال دفاع از ارزشهای انقلاب هستند را جذب کنیم پس در این میان به دنبال مسائل جناحی و دوقطبی های کاذب نیستیم و از هرکسی که با ما آماده همکاری باشد استقبال می کنیم.

وی افزود: البته اینگونه نیست که اگر با باندبازی مخالفت می کنیم و دنبال دوقطبی ها و مسائل جناحی نیستیم معنی اش این باشد که با سایر جبهه ها ارتباطی نداشته باشیم بلکه ارتباط ما با سایر جبهه ها هم ارتباط مناسب و خوبی است.

رئیس جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت با بیان اینکه شوراهای استانی این جبهه تاکنون در ده استان شکل گرفته است، تاکید کرد: ما تا آبان ماه این شوراهای استانی را کامل می‌کنیم و بعد از آن هم سمینار شوراهای استانی مان برگزار می‌شود.

وی افزود: ما با جامعه روحانیت مبارز و جبهه پیروان خط امام و رهبری ارتباط خوبی داریم و جلسات مان برگزار می‌شود اما جبهه پیشرفت رفاه و عدالت کار خود را به صورت مستقل پیش می برد.

رئیس جبهه پیشرفت رفاه و عدالت ادامه داد: ارتباط ما با اصلاح طلبان که طیف گسترده ای هستند نیز با آن دسته که در چارچوب قانون اساسی عمل میکنند مشخص است و مشکلی نداریم ولی به دنبال خط بازی و جناحی بودن نیستیم و خط قرمزهای این چنینی نداریم. مردم از مسائل جناحی و دوقطبی سازی ها خسته شده اند و این بازی ها را سرپوشی برای تخلفات و دوری از قانون تلقی می‌کنند.

صدر با بیان اینکه حزب رفاه ملت ایران هیچ ارتباط سازمانی با ما ندارد، تصریح کرد: ما در جهت ترمیم آن حزب در گذشته به آنان کمک کردیم اما به دلیل مسائلی که به وجود آمد از آنان جدا شدیم و همه افراد ما در موعد مقرر از اینجا حزب جدا شدند و این حزب نیز در جبهه پیشرفت قرار ندارد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نحوه تعامل جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت با شورای ائتلاف اصولگرایان و جامعه روحانیت مبارز چگونه خواهد بود و آیا این جبهه ذیل این دو جریان در انتخابات فعالیت می‌کند یا خیر، اظهار کرد: برداشت مان این است که در کشور ما فرهنگ دینی حاکم است و یکی از جریان های اصیل آن روحانیت است. ما فکر می‌کنیم که اگر اصولگرایان می خواهند موفق شوند با جامعه روحانیت مبارز همکاری داشته باشند و جامعه روحانیت هم گفته که از همه این جریانات اصولگرا حمایت می کند اما ما ذیل هیچ شورا و تشکلی قرار نمی گیریم و مسیر خودمان را می رویم و مستقل خواهیم بود. جامعه روحانیت هم آنطور که اعلام کرده به صورت مستقیم وارد انتخابات نمی شوند و فقط از جریانات اصولگرا حمایت خواهد کرد.

وی افزود: در مورد شورای ائتلاف اصولگرایان هم ما با آنها ارتباط داریم اما اینکه ذیل این جریان قرار گیریم یا ذیل هر جریان دیگری را نمی پذیریم ولی دست و آغوش مان برای همکاری و هماهنگی با همه تشکل هایی که بخواهند با ما کار کنند یا از ما کمک بخواهند باز است.

2727

کد خبر 1309921

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصولگرایان انتخابات مجلس یازدهم سوریه ترکیه ایالات متحده آمریکا تیم ملی فوتبال ایران اربعین دونالد ترامپ پیاده روی اربعین کردهای سوریه سینمای ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس

به گزارش صدای ایران از ایرنا، اسامی نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی ـ مرحله دوم ـ منتشر شد.

پیش از این، جبهه مردمی ایران قوی در مرحله نخست ـ ۱۱ اسفند ماه ـ فهرست انتخاباتی خود را اعلام کرده بود.

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:
محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:
سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:
رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:
حسین رجائی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:
صادق کمائی
سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:
ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:
سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:
محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:
سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:
سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:
عبدالرضا مصری
جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:
قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:
محمدرضا ملکشاهی راد
هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:
علی کشوری
مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:
احمد آریائی نژاد

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزد‌های حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزد‌ها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • فهرست انتخاباتی «جبهه ایران اسلامی» اعلام شد
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • اعلام فهرست کاندیداهای شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • فهرست نامزدهای اصولگرا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران