Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان جهان اسلام با مشارکت در ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP)، تعاملات علمی و فناورانه دنیای اسلام را رونق می‌دهند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نخستین نشست کمیته علمی ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی در حوزه آب و انرژی با حضور سعید سهراب‌پور دبیر ششمین نشست استپ و محمدحسن سعیدی دبیر کمیته علمی همبست آب و انرژی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست چند جانبه سعید سهراب پور دبیر اجرایی ششمین نشست استپ با بیان اینکه مهمترین هدف نشست استپ، بسترسازی و شکل دهی و هدایت تعاملات علمی و فناورانه مبتنی بر مسائل جهان اسلام است، گفت: به دنبال آن هستیم که دانشمندان جهان اسلام حول مسائل و چالش‌های کشور‌های اسلامی گردهم آیند.

وی افزود: نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی مشهور است. دو دوره از آن در ایران و سه دوره آن نیز در مالزی، عمان و پاکستان برگزار شده است.

سهراب پور با بیان اینکه، دوره ششم رویداد استپ، آبان ماه سال جاری در ایران برگزار می‌شود، بر نهایی شدن هرچه سریعتر اجرای برنامه‌ها و پنل‌ها در دانشگاه به منظور استفاده حداکثری از دانشمندان حاضر در این رویداد تاکید کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه، ارتباط دانشمندان جهان اسلام با یکدیگر، برخلاف دانشمندان تراز اول جهان، ضعیف‌تر است، گفت: نشست استپ تلاش می‌کند به منظور شبکه سازی و ایجاد ارتباط بین دانشمندان جهان اسلام یک بستر مناسب طراحی و ایجاد کند.

دبیر اجرایی ششمین نشست استپ در ادامه بیان کرد: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با هدف اثربخشی در زیست بوم علم و فناوری و ارتقاء سطح علمی کشور‌های اسلامی، اقدام به شبکه سازی برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم دنیای اسلام کرده است.

در ادامه این نشست، محمدمهدی جعفری دبیر اجرایی نشست استپ نیز، گفت: حوزه‌های مورد بحث در نشست استپ شامل سلامت و همبست آب و انرژی و همچنین سطوح کارکردی، ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری و تامین مالی علم و فناوری می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر از دانشمندان جهان اسلام متناسب با پنج حوزه در زمینه علم و فناوری از ۳۴ کشور در این دوره از نشست استپ حضور دارند، بیان کرد: این مهمانان از کشور‌های مالزی، ترکیه، انگلستان، هند، عراق و ... هستند.

دبیر اجرایی ششمین نشست استپ عنوان کرد: با توجه به اینکه نشست استپ محلی برای شبکه‌سازی بین دانشمندان جهان اسلام است، سعی داشته‌ایم که مهمانان از سازمان‌های بین المللی، رسانه‌های علمی و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی دانشگاه‌ها باشند.

جعفری با اشاره به دستاورد‌های نشست‌های قبلی استپ در حوزه علم و فناوری، تصریح کرد: حضور بیش از ۱۵۰ دانشمند برجسته و مراکز آموزش عالی، عقد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه‌ها و اجرای برنامه‌های همکاری مشترک میان دانشمندان و دانشگاه‌ها از جمله برنامه‌های این نشست است.

وی ادامه داد: تصویب شکل گیری ۹ کارگروه تخصصی در حوزه‌های مختلف و شکل گیری شبکه آزمایشگاهی و ارائه گرنت‌های تحقیقاتی در قالب برنامه آزمایشگاه نوآوری از دیگر دستاورد‌های لاین نشست است.

جعفری همچنین گفت: رویداد آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA)، نیز با هدف فناوری و تجاری سازی برگزار می‌شود که مخاطبان آن، شرکت‌های دانش بنیان هستند و این رویداد نیز برنامه مستقلی است که در کارخانه نوآوری آزادی برگزار خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شبکه سازی دانشمندان جهان اسلام، زمانی شکل می‌گیرد که فرآیند عرضه و تقاضا وجود داشته باشد؛ در حالی که برخی از کشورها، متقاضی این نشست هستند و استپ فقط یک کنفرانس علمی برای آنان نیست و برخی از افراد برای شبکه سازی در آن حضور دارند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشست استپ کشورهای اسلامی دانشمندان جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معجونی برای کنترل ویروس در بدن (فیلم) راهکار‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن (موشن‌گرافی) آیا واکسن برای کرونا و ویروس های تنفسی کافی است؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • سپاه پاسداران به سرمایه ملی و جهان اسلام تبدیل شد
  • سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است