Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی ظهر شنبه در جلسه شورای حفاظت منابع آب شهرستان رفسنجان اظهار داشت: با توجه به بحران آب در منطقه و کاهش ذخیره سفره های آب زیرزمینی، ضرورت دارد ورودی سفره‌ها جبران شود.

وی افزود: کارشناسی در این خصوص پیشنهاد دوماهه در سال می‌دهد آب به طور مستقیم منبعی که از پسته حاصل می‌شود چرخ اقتصادی که ایجاد می شود برای دولت بسیار عالی است اما دولت مستقیم در صرف آن نقشی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه می‌خواهیم برای منابع آبی کاری کنیم که اتفاق خوبی برای کشاورزان رقم بخورد، ادامه داد: این را متخصصان باید رقم بزنند تا جبران مصرف آب شود. در برق همکاری خوبی بود اعتماد مردم جلب شد در زمینه آب هم اعتمادسازی شود منابع آبی که داریم باید به هر شکلی اضافه برداشت آن جبران شود.

فرماندار رفسنجان یکی از راههای جبران کمبود آب و بهره‌وری محصول را کاهش سطح زیر کشت دانست و یادآور شد: کاهش سطح زیر کشت عقلانی و منطقی است. باید مدیریت بد در کشاورزی که قبلا رخ داده جبران شود؛ اگر متخصصان به جایی برسند که صلاح مردم هم باید تشخیص داده شود، قطعا باید همکاری شود.

فصیحی هرندی تاکید کرد: هر تصمیمی گرفته می‌شود کشاورزان اعتماد کنند و برنامه خود را بر اساس برنامه‌ای که تصمیم‌گیری شده تنظیم کنند از طرفی احتیاط هم باید بشود چرا که سال آینده سال پسته رفسنجان است که این موضوع باید مدنظر قرار گیرد یعنی اولویت متضرر شدن در برداشت محصول و یا حفظ منابع آبی باید انجام شود این دو تشخیص خیلی مهم است.

وی بیان کرد: باید اقناع عمومی را در نظر گرفت اینکه سال گذشته یک ماه بوده آیا امسال هم یک ماه به پسته خسارتی وارد می‌کند یا خیر موضوع مهمی است.

کد خبر 4744633

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری رفسنجان رفسنجان اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر گرگان زائران اربعین شیراز قزوین شهرکرد گردشگری بیرجند استانداری سمنان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند خبر داد و اظهار کرد: هرگونه بهره‌برداری از محصولات مرتعی و جنگلی از جمله کنگر، موسیر، آویشن، انواع قارچ‌های کوهی و مرتعی (دنبالان) شنگ، انواع میوه و گل درختان جنگلی، بادام، گلابی وحشی، سقز، بنه، سیب وحشی، زرشک و غیره به طور کلی ممنوع و غیرقانونی است.

شکری با بیان اینکه در صورت مشاهده هرگونه برداشت حمل خرید و فروش و معامله بدون اخذ مجوزهای لازم برابر قوانین و مقررات محموله به عنوان کالای قاچاق به نفع دولت توقیف و متخلفین توسط مأمورین یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد گفت: بهره‌برداری و برداشت صرفاً با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی استان در قالب طرح مصوب با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره‌برداران عرفی مطابق قوانین و مقررات مجاز است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عنوان کرد: از مردم به خصوص بهره‌برداران دامداران و روستاییان محترم تقاضا می‌شود از هرگونه برداشت و حمل محصولات به خصوص به قصد فروش و معامله بدون مجوز خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه برداشت غیر مجاز مراتب را به یگان‌های حفاظت منابع طبیعی شهرستان اعلام یا با شماره تلفن‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ واحد خبری یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6088385

دیگر خبرها

  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل