Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از برنامه‌های جدی ما در وزارت ارشاد اسلامی پیوست‌های فرهنگی است که باید در پروژه‌های عمرانی و اقتصادی لحاظ شوند. ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی‌اصغر کاراندیش شامگاه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح سیزدهمین نمایشگاه کتاب استان لرستان در جمع خبرنگاران در مورد برنامه‌های وزارت ارشاد اظهار داشت: یکی از برنامه‌های جدی ما در وزارت ارشاد اسلامی پیوست‌های فرهنگی است که باید در پروژه‌های عمرانی و اقتصادی لحاظ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که اگر پروژه‌های عمرانی و اقتصادی پیوست فرهنگی نداشته باشند به طور یقین نمی‌توانند کارایی و بازدهی لازم را داشته باشند، به همین دلیل بنده از مسئولان تقاضا دارم که در این راستا کمک کنند.

ظرفیت‌های استان اصفهان باید در تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی استفاده شودوزیر ارشاد: نگاه انحصاری به حوزه فرهنگی و هنر پذیرفته نیستخدمت‌رسانی فرهنگی به کودکان در موکب بچه‌های اربعین

معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌ها در استان‌ها و عدالت فرهنگی موضوعی است که وزارت ارشاد چند سالی است در برنامه‌های خود به دنبال آن است، عنوان کرد: ما به طور جدی به دنبال رعایت عدالت فرهنگی در کشور هستیم.

وی برگزاری نمایشگاه کتاب در استان‌ها را در راستای عدالت فرهنگی و افزایش سرانه مطالعه در کشور دانست و بیان کرد: نکته مهم دیگری که در برنامه‌های ما وجود دارد بحث اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد مقاومتی و اجرای منشور حقوق شهروندی است که در حوزه فرهنگ حائز اهمیت است.مصوباتی در حال انجام است که پیوست‌های فرهنگی به مرحله اجرا برسد.

کاراندیش در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد پروژه‌های فرهنگی نیمه‌تمام استان لرستان تصریح کرد: در کشور بیش از 70 هزار پروژه نیمه‌تمام در حوزه‌های مختلف وجود دارد و با اعتبارات سالیانه دولت بهره‌برداری از آن‌ها 10 سال طول می‌کشد بنابراین کمبود مشکل اعتبارات در همه حوزه‌ها وجود دارد و تنها در حوزه فرهنگ نیست اما ما تلاش کردیم اعتباراتی که در شش ساله گذشته به استان‌ها داده‌ایم شش برابر شود و این اقدام در راستای توجه به استان‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی عمرانی استانداری لرستان در حوزه ارشاد در سال گذشته چهار میلیارد تومان بوده است، گفت: این اعتبارات امسال در حوزه فرهنگی استاندار لرستان به 13 میلیارد تومان افزایش یافته است.

معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: در سال 98 تنها 4 میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز به وزارت‌ ارشاد اسلامی اعتبار تخصیص داده شده که ما یک میلیارد تومان را استان لرستان داده‌ایم.

وی با تاکید به اینکه از نظر اعتبارات به لرستان توجه ویژه شده است، افزود:طبق آمارها و پرداخت‌ها به استان لرستان توجه ویژه شده اما این موضوع که این اعتبارات کافی نیست این مشکل در کل کشور است و ما هم قبول داریم.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل میراث ‌فرهنگی،گردشگری و صنایع ‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی، فنی و عمرانی در سطح استان در حال اجراست.

مرتضی صفری افزود: اعتبار این اداره ‌کل در سال گذشته به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص پنج برابر رشد داشته است و با حمایتهای استاندار آذربایجان‌غربی درحال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ طرح در حال اجراست.

صفری، با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته گفت: یکی از اولویتهای این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

وی اظهارکرد: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاههای اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاههای متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای با ارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، در ادامه از رسانه‌ها برای همراهی در حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و توسعه گردشگری استان تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی