Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار محمد شرفی (رییس پلیس پیشگیری ناجا) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره کمبود کلانتری‌ها در کشور گفت: نیروی انتظامی اگر بخواهد خود را به تراز و میانگین نرخ جهانی در خصوص کلانتری‌ها برساند، باید ۴ هزار کلانتری در ایران احداث کنیم. در حال حاضر بیش از ۳ هزار کلانتری در کل کشور داریم و علاوه بر این‌ها به ۴ هزار کلانتری دیگر نیز براساس شاخص‌ها و میانگین جهانی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط خاصی در کشور وجود دارد و ما نیز مستثنی از این شرایط نیستیم به دنبال راه‌اندازی کلانتری‌های سیار به جای کلانتری‌های استقراری هستیم. در برنامه ششم توسعه راه‌اندازی هزار کلانتری سیار در نظر گرفته شده است، اما در حال حاضر تنها توانسته‌ایم یک کلانتری سیار ایجاد کنیم.

رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه ۳۰ کلانتری سیار به خودروسازان در اصفهان سفارش داده شده است، گفت: برابر تعهداتی که با این خودروسازان داریم، این کلانتری‌ها امسال به ما تحویل داده می‌شود و این کلانتری‌های سیار در سراسر کشور توزیع و کار از تهران نیز آغاز می‌شود.

سردار شرفی خاطرنشان کرد: محاسن کلانتری‌های سیار نسبت به کلانتری‌های استقراری در این است که این کلانتری‌ها به نسبت تغییر و جابجایی جرم در یک محدوده می‌توانند، جابجا شده و تغییر محل دهند و از همین‌رو اثرات خوبی هم دارد.

وی با اشاره به ملاقات‌های مردمی پلیس پیشگیری گفت: مردم همیشه در ملاقات‌های عمومی برای محلات‌شان تقاضای کلانتری دارند، معتقدم کلانتری‌های سیار گزینه بسیار خوبی برای پاسخ‌دادن به مطالبات مردمی است و می‌توانند نسبت به پیشگیری از وقوع جرم اقداماتی را انجام دهند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا درباره استفاده از ساختمان‌های بلااستفاده دیگر سازمان‌ها برای جبران کمبود کلانتری‌ها خاطرنشان کرد: ساختمان کلانتری باید تابع یک استاندارد خاص باشد، ساختمان‌های بلااستفاده دیگر سازمان‌ها کاربری دیگری در گذشته داشته‌اند و اگر بخواهیم کاربری آنها را برای کلانتری تغییر دهیم، نمی‌توانیم اغلب این ساختمان‌ها را با استاندارد‌های لازم مطابقت دهیم، البته هیچ‌گاه چنین پیشنهادی به ما نشده است، اما اگر چنین پیشنهاداتی از سوی استانداری‌ها داشته باشیم ما تلاش می‌کنیم تا این ساختمان‌ها را به استانداردهای لازم برسانیم.

سردار شرفی همچنین درباره مشکلاتی که باعث عدم توسعه موسسات حفاظتی ومراقبتی می‌شود، گفت: یکی از مشکلات ما در خصوص عدم توسعه موسسات حفاظتی و مراقبتی در حوزه وزارت کار و وزارت اقتصاد است. مشکلات ما در رابطه با مسائلی مانند بیمه، مالیات، ارزش افزوده و تعیین صلاحیت موسسات حفاظتی و مراقبتی است. ما نمی‌توانیم با این موسسات برابر شرکت‌های تجاری برخورد کنیم، چراکه این موسسات امنیت و پیشگیری از وقوع جرم را برعهده دارند و معمولا این نوع ساختارها باید از برخی تسهیلات برخوردار بوده و معافیت‌هایی شامل حال آنها شود.

وی ادامه داد: ما به شدت به دنبال پیگیری این تسهیلات و معافیت‌ها هستیم و امیدواریم در وزارت‌خانه‌ها نیز با ما همکاری لازم در این زمینه صورت گیرد.

رییس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اصلاح آیین‌نامه موسسات حفاظتی و مراقبتی گفت: این آیین‌نامه در سال ۸۸ تدوین شده است در آن زمان بیش از ۱۰ موسسه حفاظتی و مراقبتی نداشتیم، در حالی‌که امروز بیش از ۷۰۰ موسسه حفاظتی و مراقبتی در سطح کشور فعالیت می‌کنند و تغییرات بسیاری ایجاد شده است؛ از همین‌رو اصلاح آیین‌نامه ۱۲۲ در دستور کار ما قرار گرفته است.ما نیز پیشنهادات‌مان در خصوص اصلاح آیین‌نامه را مطرح کرده‌ایم و در حال حاضر نیز در ستاد کل نیروهای مسلح در حال بازنگری است و در همین رابطه نیز جلساتی بین ستاد کل نیروهای مسلح و دولت برگزار می‌شود.

وی افزود: ما امیدواریم تا پایان سال اصلاحیه نهایی در خصوص آیین‌نامه موسسات حفاظتی و مراقبتی اعلام شود. اگر این اصلاحیه انجام شود، قطعا گشایشی در راستای توسعه موسسات حفاظتی و مراقبتی خواهیم داشت و حمایت خوبی از این موسسات خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس پلیس پیشگیری ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان در حاشیه جلسه ستاد برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در اصفهان با بیان اینکه نتیجه انتخابات اسفند ۱۴۰۲ دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان اصفهان به دور دوم کشیده شده گفت: در حوزه سمیرم ۶۸ صندوق اخذ رأی (۴۹ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) و در حوزه لنجان نیز ۱۵۳ شعبه اخذ رأی (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) برای جمع آوری آرای مردم مستقر خواهد شد.


محمدرضا جان نثاری افزود: در حوزه سمیرم ۶۸ صندوق اخذ رأی (۴۹ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) و در حوزه لنجان نیز ۱۵۳ شعبه اخذ رأی (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) برای جمع آوری آرای مردم مستقر خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
معاون استاندار اصفهان گفت: در این مرحله از انتخابات، افرادی که در مرحله نخست در همین ۲ حوزه رأی دادند و کسانی که در مرحله اول انتخابات شرکت نکردند می‌توانند رأی خود را به صندوق بیندازند.


اصغر هدایت فرماندار سمیرم هم با بیان اینکه آمادگی کامل را برای برگزاری انتخابات داریم گفت: سه هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی، انتظامی و پشتیبانی در ۶۸ شعبه اخذ رأی (۴۰ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) در این مرحله در حوزه انتخابیه سمیرم فعالیت دارند.


حمیدرضا محمدی فشارکی فرماندار لنجان نیز گفت: در ۱۵۳ شعبه اخذ رأی در این حوزه انتخابیه (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) افزون بر دو هزار و ۷۰۰ عوامل اجرایی و نظارتی فعالیت دارند.


بر اساس نتیجه انتخابات ۱۱ اسفند سال گذشته از میان ۱۹ نماینده استان اصفهان در ۱۵ حوزه انتخابیه، هشت نفر برای چهار سال دیگر بر صندلی‌های سبزرنگ مجلس تکیه می‌زنند، ۱۰ نفر جای خود را به نمایندگان جدید می‌دهند و در ۲ حوزه انتخابیه نیز تکلیف در دور دوم مشخص خواهد شد.


مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها در حوزه‌هایی که نتیجه به دور دوم موکول شده از ساعت ۰۰:۰۰ روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ آغاز شده و تا ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ ادامه داد.


دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت بطور همزمان در ۲۱ حوزه انتخابیه کشور با رقابت برای ۴۴ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور/فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود