Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@18:08:45 GMT

محرمانگی اطلاعات مالی شامل همه مسئولان است

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۳۱۵۵

 اسدالله عباسی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود با خبرنگاران اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که این روزها به آن پرداخته می شود رسیدگی به اموال و دارایی مسئولان ، مقامات و کارگزاران جمهوری اسلامی است. 

اخبار سیاسی- وی افزود: در سال 91 طرحی در راستای شفاف سازی مالی کلیه مسئولان نظام در مجلس تصویب شد که بعداز اعلام شورای نگهبان مبنی بر این که این طرح با اصل 140 قانون اساسی مغایرت دارد اما مجلس اصرار کرد و به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده شد که 9 آبان ماه 94 در مجلس تصویب و به قوه قضائیه اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: در تاریخ 19 خردادماه 98 این طرح با 20 ماده و 8 تبصره به تصویب رئیس قوه قضائیه رسید و 20 خردادماه 98 به دستگاه ها ابلاغ شد.

عباسی عنوان کرد: باتوجه به این که تعداد افراد مشمول این قانون بسیار زیاد هستند هم نمایندگان مجلس، کارگزاران دولت، استانداران، شهرداران، فرمانداران و مدیران عامل را شامل می شود راه کارهایی برای این منظور در نظر گرفته اند و سامانه ای برای ثبت اموال تعریف شد.

وی تصریح کرد: در بند (ز) ماده یک اعلام شد که دستگاه های اجرایی مذکور در ماده 5  قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه که در ماده 3  این قانون نیز به صراحت آمده است؛ نکته مهم این است که مرکز تعیین شده برای این طرح رئیس قوه قضائیه است که با همکاری اداره کل که از سوی قوه قضائیه در حوزه ریاست تشکیل می شود با رعایت محرمانگی ، حفظ حریم خصوصی و صحت و تمامیت داده ها سامانه ای را راه اندازی کنند که مقامات مسئول پس از ثبت نام در سامانه داده‌های لازم را در این سامانه قرار دهند

وی عنوان کرد: قرار شد که سامانه ثبت اموال ظرف 3 هفته در مجلس مستقر شود و برابر قانون که نمایندگان اموال و دارایی های خود همسر و فرزندانشان را اعلام کنند 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در ادامه بیان کرد: محرمانگی اطلاعات شامل همه مسئولان نظام می شود اما ما نمایندگان حاضر هستیم اموال و دارایی خود را اعلام کنیم.

وی گفت: هیچ نماینده ای نسبت به این طرح معترض نبوده است بلکه کم و کیف موضوع بحث بود این طرح به صورت خود اظهاری و بر اساس دستور العمل ها، لیست اموال و دارایی ها اعلام می شود و سپس بر اساس اصل 142 که درباره تطبیق اموال از سوی نهادهای ذی ربط مورد بررسی قرار گیرد و مجلس تاکید دارد مر قانون اجرا شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسئولان اطلاعات مالی محرمانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند

اجلاس روسای FIU (مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی) کشور‌های عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد.

گروه اقتصاد کلان؛ هادی خانی معاون وزیر اقتصاد و دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم جمهوری اسلامی ایران در اولین روز اجلاس روسای FIU (مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی) کشور‌های عضو بریکس و با حضور نمایندگان ۲۴ کشور بر لزوم تدوین سازوکار‌های تعمیق روابط و تعاملات بین کشور‌های عضو بریکس در مسیر مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم تاکید نمود.


در این گردهمایی که از امروز صبح ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و با میزبانی کشور روسیه برگزار شده است، خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی جمهوری اسلامی ایران با محوریت مکانیزم‌های کاهش ریسک استفاده از دارایی‌های مجازی برای اهداف پولشویی و تامین مالی تروریسم، سخنرانی و بر لزوم همکاری‌های داخلی و بین المللی در جهت سوءاستفاده از دارایی‌های مجازی توسط تبهکاران و تروریست‌ها و مجرمین پولشویی تاکید نمود.


برگزاری نشست‌های دو جانبه با روسای واحد‌های اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم کشور‌های عضو بریکس از جمله برنامه‌های حضور نماینده جمهوری اسلامی ایران در این نشست است.


به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی و در جلسه شورای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بریکس و با حضور روسای FIU کشور‌های عضو به صورت زیر مطرح شد و در دستور کار قرار گرفت:



لزوم برنامه‌ریزی موثر در اشتراک ظرفیت‌های موجود کشور‌های عضو در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم

اشتراک گذاری دانش فنی و آموزشی در بهبود مستمر فرآیند‌های اجرایی و رگولاتری

- تشکیل کمیته‌های کارشناسی و بررسی

- حوزه‌های کاری مشترک و لزوم حمایت
کشور‌های عضو از یکدیگر در مجامع بین المللی

این نشست تا دو روز دیگر ادامه خواهد داشت و با نشست‌های دوجانبه‌ای که برنامه‌ریزی شده است، شاهد همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه‌ی مرکز اطلاعات مالی جمهوری اسلامی ایران و سایر اعضای بریکس خواهیم بود. 

 

پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بریکس ، هادی خانی ، تامین مالی تروریسم ، تروریست ، پولشویی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9c

دیگر خبرها

  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • بهار پربارش امسال با افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • رئیس‌جمهور آمریکا قانون شامل فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟