Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه‌ داوری نهایی پنجمین دوره مسابقه داستان‌نویسی افسانه‌ها به همت کانون افسانه‌ها با حضور داوران دو کارگروه بررسی «ژانر علمی‌تخیلی» و «ژانر وحشت» در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

نیما کهندانی دبیر کانون افسانه‌ها، پوریا شرح‌دهی مقدم دبیر پنجمین دوره مسابقه افسانه‌ها، صبا جهانگیریان قائم‌مقام دبیر پنجمین دوره مسابقه افسانه‌ها و احسان رضایی به‌عنوان سرداور هر دو کارگروه نیز از دیگر حاضران این‌نشست بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضحی کاظمی ژانرنویس و نامزد نهایی نخستین دوره جایزه‌ نوفه به‌عنوان داور علمی‌تخیلی و سعید سیمرغ مترجم و پژوهشگر ادبیات علمی‌تخیلی، هم به‌عنوان دیگر داوران کارگروه علمی‌تخیلی در جلسه حضور داشتند. همچنین سیامک گلشیری نویسنده‌ ژانرنویس، عضو کارگروه داوری ژانر وحشت و نازنین جودت دیگر نویسنده‌ ژانرنویس کشور که پیش از این همچنین برنده‌ تندیس بهترین اثر بلند ژانر وحشت از مسابقه افسانه‌ها شده، به‌عنوان دیگر عضو کارگروه داوری ژانر وحشت حضور داشتند.

در جلسه‌ علمی‌تخیلی، داوران با ذکر نکاتی پیرامون هریک از آثار راه‌یافته به مرحله‌ نهایی پنجمین دوره مسابقه افسانه‌ها، ضمن انتخاب اثر برگزیده، درباره‌ نامزدهایی نهایی جایزه در شاخه‌ «بهترین داستان کوتاه علمی‌تخیلی» تصمیم‌گیری کردند. داوران کارگروه علمی‌تخیلی همچنین نامزدهای نهایی جایزه در شاخه‌ «بهترین داستان بلند علمی‌تخیلی» را تعیین کردند.

در جلسه‌ کارگروه ژانر وحشت نیز پس از تبادل نظر داوران، نامزدهایی نهایی جایزه و نیز آثار برگزیده‌ هر دو شاخه «بهترین داستان کوتاه ژانر وحشت» و «بهترین داستان بلند ژانر وحشت» معین شدند. همچنین مصطفی رحماندوست و محمدرضا شمس داوران بخش جنبی «بهترین نویسنده نوجوان» نیز طی تماس تلفنی و بحث و تبادل نظر درباره آثار راه‌یافته به مرحله‌ نهایی این بخش، نامزدهای نهایی و برگزیده‌ این بخش از مسابقه را مشخص و به دبیرخانه‌ پنجمین دوره مسابقه افسانه‌ها اعلام کردند.

در مجموع، تعداد آثار دریافتی پنجمین دوره از مسابقه افسانه‌ها اجمالاً به‌صورت زیر است:

بخش اصلی:

ـ علمی‌تخیلی: ۷۳ اثر کوتاه و بلند
ـ فانتزی: ۲۱۶ اثر کوتاه و بلند
ـ وحشت: ۹۱ اثر کوتاه و بلند

بخش جنبی:

ـ درام (نمایشنامه و فیلمنامه): ۸۷ اثر
ـ تصویرگری: ۵۰ اثر

در مجموع کل آثار  ۵۱۷ و تعداد شرکت‌کننده‌ها هم ۳۲۱ نفر هستند که از این تعداد، ۱۱ داستان کوتاه علمی‌تخیلی، ۵ داستان کوتاه علمی‌تخیلی، ۱۴ داستان کوتاه فانتزی، ۶ داستان بلند فانتزی، ۱۱ داستان کوتاه وحشت و ۳ داستان بلند وحشت به مرحله‌ نهایی راه پیدا کرده‌اند. همچنین در بخش جنبی بهترین نویسنده‌ نوجوان ژانرنویس ۷ داستان و در بخش جنبی بهترین فیلمنامه‌/نمایشنامه‌ ژانری ۸ اثر به مرحله‌ نهایی مسابقه راه پیدا کرده‌اند.

داوری بخش جنبی تصویرگری مسابقه نیز در یک مرحله انجام می‌شود و در حال بررسی و داوری این آثار هستند.

برندگان شاخه‌های مختلف و بخش‌های جنبی مسابقه طی «آیین اختتامیه پنجمین دوره مسابقه افسانه‌ها» که با مشارکت فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود، روز چهارشنبه ۲۲ آبان در محل این فرهنگسرا معرفی شده و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

جلسه‌ داوری «کارگروه ژانر فانتزی» هم با حضور رؤیا خوشنوس و مسعود ملک‌یاری؛ بخش جنبی «بهترین فیلم‌نامه/نمایشنامه‌ ژانری» با حضور امیررضا نوری‌پرتو و شرمین نادری و بخش جنبی «بهترین تصویرگر ژانری» با حضور سلمان رئیس عبدالهی، سعید فرهنگیان و پویا ظریف هفته‌ آینده برگزار می‌گردد تا درباره‌ی برگزیدگان این شاخه‌ها نیز تصمیم‌گیری شود.

کد خبر 4745324 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه ادبی داستان نویسی ادبیات ایران ادبیات داستانی فرهنگسرای ارسباران کتاب و کتابخوانی ادبیات اربعین 98 ترجمه ادبیات جهان اربعین حسینی گردشگری معرفی کتاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازار نشر جایزه ادبی انقلاب اسلامی ایران معرفی نشریات ادبیات کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • مناظره علمی پیرامون لایحه عفاف و حجاب برگزار می‌شود
  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • درام و فانتزی ژانر فیلم‌های هشتمین پاتوق فیلم کوتاه شدند