Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، حسین میرزایی  گفت: با توجه به اینکه در دقت شناسایی وضعیت مالی خانوارها، حساسیت ویژه‌ای وجود دارد، علاوه بر استفاده از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، در حال تلاش برای توسعه شناسایی وسع مالی اشخاص حقیقی از طریق دسترسی به سامانه‌های مرتبط با اشخاص حقوقی در وزارت صمت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین زمینه، تفاهم نامه‌ای با وزارت صنعت، معدن و تجارت نهایی شده تا پس از انعقاد آن، از ظرفیت سامانه رتبه بندی اشخاص حقوقی استفاده کنیم؛ طبیعتا ممکن است یک شخص حقیقی، به عنوان عضو هیأت مدیره در شرکتی فعالیت داشته باشد که این اطلاعات از طریق این سامانه قابل احصا خواهد بود، لذا بر اینکه بتوانیم وسع مالی اشخاص حقیقی را با دقت بالاتر شناسایی کنیم، اطلاعات این سامانه می تواند بسیار موثر واقع شود.

سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه، با بیان اینکه این آمادگی برای انعقاد هر چه سریعتر تفاهم نامه با وزارت صنعت، وجود دارد و به زودی اجرایی خواهد شد، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به اعتراضات قطع یارانه نقدی در شهریورماه گفت: بر اساس آمار، از کل خانوارهایی که یارانه آنها قطع شده فقط ۶.۷ درصد پس از مراجعه به دفتر پیشخوان و سپس ورود به سامانه «یارانه ۱۰» اعتراض خود را ثبت کردند که این درصد پایین، نشان دهنده دقت بالا در شناسایی خانوارهای پردرآمد است.

میرزایی با تاکید بر اینکه اعتراضات به قطع یارانه نقدی شهریورماه، تقریبا به پایان رسیده است، درباره وضعیت برقراری یارانه خانوارهایی که به دلیل مشکل حساب بانکی آن ها، یارانه شان توسط سازمان هدفمندی واریز نشده بود نیز، گفت: به شدت پیگیر برقراری یارانه این خانوارها هستیم؛ چراکه این گروه اغلب جزو دهک‌های پایین درآمدی قرار داشتند و بیش از ۸۰ درصد از تماس هایی که با سامانه تلفن گویای ستاد اجرایی گرفته شود، مربوط به این افراد بود.

میرزایی با اشاره به اینکه سازمان هدفمندی با ارسال پیامک به این خانوارها اعلام کرده بود که به بانک مراجعه و حساب خود را اعلام کنند، گفت: ستاد اجرایی تبصره ۱۴ پیگیر این امر بود که بلافاصله پس از مراجعه سرپرست این خانوارها به بانک و اعلام حساب، یارانه به حسابشان واریز شود که در نهایت، قرار شد سازمان هدفمندی، یارانه شهریورماه و مهرماه آنها را به صورت یکجا، به حسابشان واریز کند.

وی درباره دور جدید قطع یارانه نقدی دهک های درآمدی بالا گفت: در این خصوص خانوارها شناسایی شدند و آمادگی قطع یارانه نقدی آنها وجود دارد؛ اما منتظر تصمیم گیری و اعلام دولت در این زمینه هستیم و پس از فراهم شدن شرایط اطلاع رسانی خواهد شد.

سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه تاکید کرد: علیرغم آماده بودن همه شرایط برای اجرای تکلیف قانونی مجلس و حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، به جهت حساسیت‌های موجود در جامعه، بالا بردن دائمی دقت شناسایی و جلب نظر موافق دستگاه های مختلف از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به بالابودن دقت، فعلا به صورت «صدک» یارانه نقدی خانوارهای مشمول حذف یارانه نقدی را حذف خواهیم کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن و تجارت یارانه تلفن پیامک دولت بودجه حذف یارانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی یارانه قطع یارانه حسین میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان گفت: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

علی محمدی درباره آخرین وضعیت مولدسازی در لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

وی با بیان اینکه فرآیند مولدسازی امسال با سال‌های قبل تفاوت دارد، بیان کرد: امسال از طریق سامانه مدد دستگاه‌ها باید اموال مازاد خود را معرفی کنند، اگر ارزش این اموال کمتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد، کل فرآیند آن در استان انجام می‌شود و صرفاً برای گرفتن مجوز هیأت مولدسازی به مرکز ارسال می‌شود. اگر بیشتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد بعد از شناسایی و تصویب در استان، برای ادامه فرآیند از جمله ارزش‌افزایی و کارشناسی از طریق سامانه مدد به سازمان خصوصی‌سازی ارسال می‌شود.

او ادامه داد: آخرین پیگیری‌ها توسط کارگروه مولدسازی استان انجام شده و از طریق مولدسازی بنا داریم بخشی از اموال غیرمنقول دستگاه‌هایی را که از طریق سامانه مدد معرفی شده‌اند، در قالب فروش، تهاتر یا سایر روش‌های مولدسازی تعیین تکلیف کنیم.

وی گفت: یک ملک آموزش و پرورش در دستور کار کارگروه مولدسازی استان قرار گرفته است که منابع آنها صرف تکمیل پروژه‌ها و طرح‌های آموزش و پرورش خواهد شد.

مدیرکل  اقتصاد و دارایی لرستان بیان کرد: تنها استانی بودیم که تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲ سامانه مدد را بصورت کامل راه‌اندازی کردیم.  

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ خروجی زحمات سال ۱۴۰۲ را خواهیم دید و در همراهی و تعامل دستگاه‌ها موضوع به‌صورت خود اظهاری است و نمی‌توانیم دستگاه را مجبور به این کنیم که املاک مازاد خود را به ما معرفی کند، اظهار کرد: امیدواریم در سال جدید بتوانیم دستگاه‌ها را متقاعد کنیم پای کار بیایند و در موضوع مولدسازی، املاک مازاد خود را برای تکمیل پروژه‌هایی که منافع مردم را دربر دارند به کار گیرند.

او افزود: وزارت اقتصاد و دارایی املاک خود را برای طرح‌هایی که منافع آن برای مردم است در نظر گرفته تا در قالب مولدسازی این پروژه‌ها تکمیل شوند، اموالی که وزارت اقتصاد دارایی دارد شامل ملک خیابان آزادی و کوی جهادگران در خرم‌آباد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند