Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@03:26:10 GMT

در جستجوی کودکان خردسال «خانه‌ی دوست کجاست»

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۴۹۱۹۹

در جستجوی کودکان خردسال «خانه‌ی دوست کجاست»

فرارو- فیلم مستند «درخت زندگی» با موضوع جستجو برای یافتن بابک احمدپور بازیگر فیلم «خانه دوست کجاست» در تاریخ ۲۹ مهرماه در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شود. هومن بابانوروزی کارگردانِ این مستند ۵۹ دقیقه‌ای، با نگاهی به زندگی برادران احمدپور بازیگران خردسال فیلم سینمایی «خانه دوست کجاست؟» از ساخته‌های عباس کیارستمی، به بررسی بحران دوگانگی رفتاری و تحولات روانی نابازیگران کودک در بزرگسالی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، پیش از این هم اخباری از این‌دست، با محتوای جستجو و یافتن بازیگران خردسال آثار گذشته سینمای ایران، منتشر شده بود. به عقیده برخی کارشناسان علوم اجتماعی توجه به حساسیت‌های نوستالژیک و از جمله توجه دوباره به آثار تلویزیونی و سینمایی دهه‌ی ۶۰ شمسی، برانگیزاننده‌ی کنجکاوی‌هایی است که کمتر به نقد و بررسی دوباره و فهم جدیدی از این آثار و آن دهه منجر می‌شود. بر طبق عقیده این کارشناسان، به عنوان مثال، کنجکاوی در سرنوشت بازیگر مجموعه «قصه‌های مجید» یا جزئیات زندگی بازیگر فیلم «باشو غریبه کوچک» قطعا هیچ‌گاه به فهم این آثار نخواهد انجامید، هرچند بیش از پیش جزئیاتّ اخباری موسوم به «اخبار سلبریتی‌ها» را فربه‌تر خواهد کرد.

عدنان عفراویان، بازیگر خردسال فیلم «باشو، غریبه کوچک» ساخته بهرام بیضایی در بزرگسالی

روان‌شناسان و جامعه‌شناسان بسیاری در پژوهش‌های خود به این مسئله عوارض مفهوم «شهرت» و کسب اعتبار اجتماعی پرداخته‌اند. در این مورد به‌خصوص، این پرسش را مطرح می‌کنند که آیا باید تمام نابازیگران کودک که در آثاری همچون «خانه دوست کجاست» یا «باشو غریبه کوچک» بازی می‌کنند، حتما سینما را ادامه دهند و اصطلاحا «رشد» کنند؟ آیا جامعه «رشد در سینما» را در همین معنایِ رایج، یعنی زیستِ سلبریتی‌ها می‌فهمد؟

هر چند از سوی دیگر، منتقدین و کارشناسانی معتقدند که اگر خیلی رادیکال و ریشه‌ای به این موضوع نگاه کنیم «پشت صحنه» و «روی صحنه» سینما و اساسا همه هنر‌ها باید یکی باشد. یعنی بیضایی یا کیارستمی با هر مؤلفی صرفا نباید در پی ساخت فیلم باشد، بلکه باید در پی ساختِ «تیم» باشد! یعنی مسئله «آموزش» و ساخت گروه و «سازماندهی» اهمیت پیدا می‌کند. به نظر این منتقدان اجتماعی مؤلف باید نه تنها در پی رشد مخاطبان که در پی رشد عواملِ همکار هم باشد. با این فرض باید بپرسیم که عدنان عفراویان و بابک احمدپور تا چه اندازه‌ای راه بیضایی و کیارستمی را پیموده‌اند؟!

«درخت زندگی» هومن بابانوروزی احتمالا پاسخ‌هایی برای این مسائل دارد. از جمله این‌که فیلم مستند او در پی پاسخ به مسائلی از این دست است؛ «کودکان نابازیگری که در آثار سینمایی بازی می-کنند معمولا در دوران بلوغ و بزرگسالی با مسایل روحی و روانی زیادی در جامعه مواجه هستند.»

طبق اعلام روابط عمومی این فیلم، مستند «درخت زندگی» از ۲۹ مهر ماه در گروه سینمایی هنر و تجربه روی پرده می‌رود.

عوامل این فیلم عبارتند از: تحقیق، تدوین و کارگردان: هومن بابانوروزی، تهیه‌کننده: سهیلا فرهادیانی، انتخاب موسیقی: هومن بابانوروزی، ترجمه: حسام حسین‌پور، زیرنویس: رضا تاری‌وردی، صدابردار: مهرداد دادگری، صداگذاری و میکس: مهرشاد ملکوتی، تصویربردار: افشین گودرزی، اصلاح رنگ و نور: پویان آقابابایی، عکاس: سهیلا فرهادیانی، مدیر روابط عمومی: مازیار چشمه‌علایی، مدیر تولید: هدی بابانوروزی، مجری طرح: استودیو کلوزآپ فیلم و با حضور بابک احمدپور، احمد احمدپور و خدابخش دفاعی.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فیلم مستند درخت زندگی خانه دوست کجاست عباس کیارستمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این مستند درباره «انشاءالله رحمتی» استاد فلسفه و مترجم نامدار آثار حکمی و عرفانی، خاصه آثار هانری کُربن و سید حسین نصر است.

رحمتی در کنار تحقیق و تدریس ، سردبیری فصلنامه تخصصی اطلاعات حکمت و معرفت را هم برعهده دارد. «زندگی با فلسفه» دوازدهمین فیلم از مجموعه مستند «آئینه عمر» است که درباره زندگی ، سلوک علمی و فرهنگی و میراث پژوهشی ۲۶ چهره نامدار حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ایران ساخته شده است.

مستند ۴۰ دقیقه‌ای زندگی بافلسفه» جمعه ساعت ۱۲:۳۰ هم تکرار می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»