Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@10:45:11 GMT

«بچه مهندس 3» چه زمانی آماده پخش می شود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۰۹۱۳

به گزارش صدای ایران از فارس، «حسن وارسته» نویسنده سریال «بچه مهندس۳» با اشاره به نگارش این سریال گفت: این روزها مشغول نگارش بخش‌های پایانی «بچه مهندس» هستم و همانطور که می‌دانید فصل سه به دلیل تحقیق‌های فراوانی که داشت با توجه به ۳۵ قسمت فیلم‌نامه زمان زیادی از پروسه نگارش را به خود اختصاص داد.
وی ادامه داد: این روزها گروه تولید در بیمارستان عمل مشغول به تصویربرداری هستند و به تازگی فرناز رهنما و مهسا مهجور به جمع بازیگران این سریال اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نویسنده با اشاره به ادامه‌دار شدن این سریال در فصل‌های آتی نیز بیان داشت: همه چیز به تصمیم‌های مسئولین و بازخورد مخاطبان از فصل سه این سریال بعد از پخش برمی‌گردد و از الان نمی‌توانم بگویم که فصل چهار این سریال نیز ساخته خواهد شد یا نه.
حسن وارسته به همراه امیر شاداب دو فصل از سریال «بچه مهندس» را به نگارش درآوردند. فصل ابتدایی این سریال توسط سجاد ابوالحسنی به نگارش درآمد. در این سریال شخصیت جواد جوادی اصلی‌ترین شخصیت این سریال است و از کودکی تا جوانی وی به تصویر کشیده می‌شود. او در یک پرورشگاه بزرگ می‌شود و در نهایت و در فصل سه نخبه دانشجو می‌شود.
یونا تدین بازیگر کودکی، مانی رحمانی بازیگر نوجوانی و روزبه حصاری بازیگر جوانی شخصیت جواد جوادی هستند.
از دیگر لوکیشن‌های این سریال می‌توان به دانشگاه امیرکبیر، خوابگاه دانشگاه علامه طباطبایی و ... اشاره کرد. به دلیل اینکه سریال در دهه ۹۰ می‌گذرد، دیگر لوکیشن اصلی که در فصل‌های پیشین خانه خورشید (یتیم خانه) واقع در بوستان ولایت بود، در این فصل کاربردی ندارد و یکی از لوکیشن‌های اصلی فصل سوم «بچه مهندس» خوابگاه دانشگاه است.
پرویز پورحسینی، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، بهناز جعفری، افشین نخعی، سلمان فرخنده، سیاوش چراغی پور، فرزین محدث، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدی فر، حمید شریف زاده از بازیگرانی هستند که هم در فصل یک و هم در فصل دو حضور داشتند که در کنار آنها بازیگران دیگری هم به این کار پیوستند. پیش از این سیما تیرانداز، علی اوسیوند، نسرین نکیسا، مهران نائل، صحرا اسداللهی، فرج الله گلسفیدی و سیامک اشعریون هم به این سریال اضافه شده بودند و مانی رحمانی نقش نوجوانی جواد و یوا تدین نقش کودکی جواد را بازی می‌کردند. همچنین فرهاد قائمیان، ثریا قاسمی، کامران تفتی و اتابک نادری، روزبه حضاری از بازیگران جدید این فصل هستند.
سریال «بچه مهندس» به کارگردانی علی غفاری و تهیه کنندگی سعید سعدی در حال حاضر برای شبکه دو سیما تولید می‌شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بچه مهندس صدای ایران سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد

آفتاب‌‌نیوز :

صمد مرفاوی، پیشکسوت استقلال و سرمربی سابق این تیم درباره تغییرات استقلال گفت: جا دارد ابتدا از آقایان علی عسگری و شهریاری تشکر کنم که هم به کمک استقلال آمدند و هم اقدامات فوری و ضروری انجام دادند. من مهندس شهریاری را از زمان صباباتری می‌شناسم که این تیم را از لیگ دسته اول بالا آورد و به سطح اول فوتبال کشور رساند. خوشحالم چنین شخصی مسئولیت اداره باشگاه را برعهده گرفته و با شناختی که از او دارم مطمئن هستم، استقلال از لحاظ ساختاری هم به شرایط مطلوبی برسد. به شخصه برکناری مدیرعامل سابق و تغییرو تحولات مدیریتی را به فال نیک می‌گیرم.

وی ادامه داد: به طور نمونه باید به کمپ مرحوم ناصرحجازی اشاره کنم که به اسم اسطوره باشگاه استقلال است، اما وضعیت خوبی ندارد. کیفیت زمین چمن آن قابل قبول نیست و از لحاظ فنی و تاکتیکی هم با توجه به اینکه آپارتمان‌های زیادی آن را احاطه کرده اند شما نمی‌توانید تمرینات تاکتیکی را با خیال راحت انجام دهید، چون ممکن است لو برود. انشالله با ورود مالکیت جدید امکانات سخت افزاری افزایش و کمپ زنده یاد حجازی هم بازسازی شود.

پیشکسوت استقلال که در فصل جاری یکی از حامیان جواد نکونام بوده، در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: من جواد نکونام را به یک دلیل ویژه دوست دارم و از او خیلی خوشم آمدکه هنوز هم جایی نگفته‌ام. زمانی که او ملی پوش مطرح ما بود و من هم مربی بودم، علاقه اش به استقلال را اعلام کرد. معمولا بازیکنان تیم ملی بنابرمصلحت یا منفعت هرگز استقلالی یا پرسپولیسی بودن خود را علنی نمی‌کنند. جواد نکونام، اما اعلام کرد استقلالی است و از همان زمان ارادتم به عنوان یک استقلالی به او بیشتر شد.

صمد مرفاوی افزود: جواد نکونام زمان سرمربیگری آقای قلعه‌نویی هم یکی از ارکان قهرمانی استقلال بود و حالا به عنوان مربی توانسته است موفق ظاهر شود. او به عنوان سرمربی فصل عجیب و غریب و بسیار سختی را پشت سر گذاشت و با مشکلات فراوانی جنگید تا تیمش را صدرنشین نگه دارد. این خصلت جنگندگی او را هم دوست دارم که چه در زمان بازی و چه مربیگری روحیه مبارزه طلبی و برتری دارد.

بازیکن پیشین استقلال در پایان توصیه‌ای هم به جواد نکونام کرد و گفت: به عنوان یک استقلالی و کسی که با افتخار پیراهن آبی رنگ این تیم را پوشیدم از جواد نکونام می‌خواهم توجهی به برخی منتقدان نکند. از ابتدای فصل گفتم که نکونام استراتژی درستی انتخاب کرده و با توجه به داشته هایش نتایج خوبی هم گرفته است. او در ۵ هفته پایانی هم باید همان استراتژی را دنبال کند و پیگیر انتقادات گول زننده نشود. استقلال با همین فرمان می‌تواند در ۵ بازی باقی مانده بهترین نتایج را گرفته و به امید خدا همه ما استقلالی‌ها را شاد و خوشحال کند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • فوتبال نماینده آموزش برای کودکانمان است
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • صحبتهای جواد نکونام در نشست خبری پیش از بازی با ذوب آهن
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی