Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ جایگزینی منابع برای منابع متعارف در حال حاضر حدود ۱۶ درصد است که پایین ترین حد طی دو دهه گذشته است. این بدان معناست که تنها یک بشکه از هر ۶ بشکه مصرف شده با منابع جدید جایگزین می شود. ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، گزارش ریستاد انرژی از آخرین اکتشافات جهان نشان می دهد شرکت های نفت و گاز در سال جاری میلادی 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 میلیارد بشکه معادلهای نفتی تا به امروز کشف کرده اند.

پالزور شنگا، تحلیلگر ارشد ریستاد انرژی گفت:«صنعت نفت در راه تکرار رکورد 2018 و تولید 10 میلیارد بشکه معادل های نفتی از منابع قابل بازیافت کشف شده است».

روسیه بیشترین منابع نفتی را در 2019 کشف  کرده است. اکتشاف های دینکوف و نیارمیسکوی حدود 1.5 میلیارد بشکه معادل های نفتی از منابع قابل بازیافت دارند. گویان و قبرس پس از روسیه قرار دارند.

 نرخ جایگزینی منابع  برای منابع متعارف در حال حاضر حدود 16 درصد است که پایین ترین حد در طول تاریخ است.

 شنگا اضافه کرد:« این بدان معناست که تنها یک بشکه از هر 6 بشکه مصرف شده با منابع جدید جایگزین می شود. این پایین ترین نرخ جایگزینی است که در دو دهه اخیر شاهد آن بوده ایم».

 ولی پس از موفقیت های اکسون موبیل در آب‌های گویان و اکتشافات اخیر توسط سایر اپراتورها در این منطقه که باعث اکتشاف های دریایی بیشتر در کارائیب شده، صنعت نفت امیدوار شده است.

 حفاری در خارج از ساحل و در کف دریا در سالهای اخیر افزایش یکنواختی داشته است و انتظار می رود 23 اکتشاف جدید در 2019 صورت بگیرد. در 2013  تنها 7 چاه دریایی حفر شده بود.

 تخمین زده می‌شود تعداد چاه هایی که در 2020 حفر می شود به 25 برسد چون اپراتورهای بسیاری به چرخه اکتشاف کارائیب پیوسته اند.

 ریستاد انرژی انتظار دارد حوزه گویان-سورین  با چاه هایی که حفر می شود، همچنان در صدر خبرها باشد. این حوزه یکی از امیدوارکننده ترین حوزه‌های تحت اکتشاف در جهان است. آخرین بررسی ها نشان می دهد این حوزه احتمالاً حدود 13 میلیارد بشکه معادل های نفتی دارد.

حفاری اکتشافی نفت و گاز لبنان در دریای مدیترانه کلید خوردچین ذخایر جدید نفت و گاز کشف کرد

 انتهای پیام/48

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • یک آسیایی گزینه لیورپول برای جایگزینی صلاح
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲