Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود شهرکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی علاوه بر تسهیلات رونق تولید، تسهیلات جدیدی از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه نیز در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: این طرح در سه محور تکمیل طرح‌های نیمه تمام صنعتی و معدنی، توسعه واحدهای صنعتی موجود و بازسازی و نوسازی واحدها با هدف کاهش هزینه‌های تولید، ارتقای بهره‌وری و تامین سرمایه در گردش اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار داشت: همچنین از ابتدای امسال ۳۲ واحد تولیدی برای دریافت ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بانک‌ها معرفی شده و طرح‌ها در دست بررسی است.

وی با بیان اینکه در طرح رونق تولید به همه واحدهای متقاضی در سنوات گذشته تسهیلات پرداخت شده است گفت: در سه سال اخیر حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از این محل به واحدهای تولیدی پرداخت شده است.

شهرکی با بیان اینکه تسهیلات طرح رونق تولید به واحدهای مشکل دار پرداخت می‌شود یادآور شد: در این زمینه با تعامل بانک‌ها، تسهیلات و مطالبات معوق اینگونه واحدهای تولیدی تعیین تکلیف و بدهی‌ آنها تقسیط می‌شود تا بتوانند از تسهیلات رونق تولید استفاده کنند.

وی گفت: واحدهایی که سال‌های قبل از تسهیلات رونق تولید استفاده کرده‌اند، امسال برای دریافت تسهیلات باید وضعیت وام‌های قبلی را مشخص کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی تاکید کرد: نمی‌توان تسهیلات رونق تولید را به واحدهای تولیدی پرداخت کرد اما شاهد هیچ رونقی در این واحدها نباشیم.

وی با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان محدودیتی وجود ندارد اظهار داشت: از محل تبصره ۱۸ تاکنون ۳۶ میلیارد تومان به استان ابلاغ شده است و مابقی تسهیلات در ادامه مسیر به بانک‌ها ابلاغ خواهد شد.

۷۵۵۷*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید وزارت صنعت معدن و تجارت تسهیلات خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن