Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:50:03 GMT

۸۰ هزار زائر پاکستانی از مرز میرجاوه وارد ایران شدند

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۵۵۷۶

۸۰ هزار زائر پاکستانی از مرز میرجاوه وارد ایران شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین اشتری در جمع فرماندهان انتظامی و مرزبانی استان سیستان و بلوچستان ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) از زحمات شبانه روزی کارکنان پلیس استان که با برنامه ریزی خوب، مجاهدت و روحیه انقلابی  در راه تامین امنیت و آرامش مردم و مرزها پاسداری می کنند تقدیر و تشکر کرد.

عالی ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر اینکه تامین امنیت زوار اربعین و تسهیل در تردد آنان از اولویت های جدی ناجا در این ماموریت است، بیان داشت: باید در این ایام با تمهیدات کامل ضمن تامین امنیت مناطق مرزی در بحث ورود و خروج زئران به کشور در پایانه های مرزی تسریع داشته که شاهد کمترین مشکلات در خدمات رسانی به زائران باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار اشتری با تاکید بر انجام وظایف ذاتی پلیس در برقراری نظم و امنیت زائران اظهار داشت: در بررسی های میدانی در مرز میرجاوه عشق و علاقه وافر خدمت به زائران آقا اباعبدالله را در کارکنان انتظامی شاهد بودیم ؛ این کار خیر مایه برکت برای خود فرد، خانواده اش و سازمان ناجا است.

۸۰ هزار زائر پاکستانی از مرز میرجاوه وارد ایران شدند

وی با اشاره به ورود بیش از ۸۰ هزار زائر پاکستانی علاقمند به نظام جمهوری اسلامی ایران از مرز میرجاوه به کشور عزیزمان بیان داشت: اگر نیت الهی باشد انجام وظایف اجر و ثواب معنوی خواهد داشت و اگر ما توفیق زیارت کربلا را نداشتیم می توانیم در اینجا نذرمان را با خدمت به زوار پاکستانی ادا کنیم و این فرصت به دست آمده را توفیقی برای خدمتگزاری به زوار آقا اباعبدالله الحسین(ع) بدانیم .

فرمانده ناجا در ادامه به رشد کمی و کیفی برنامه های هفته ناجا در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: در بحث شعار پلیس هوشمند، استفاده از آخرین فناوری های روز دنیا، به کارگیری نیروهای مجرب و حرفه ای، برخورد هوشمندانه با جرایم ، گسترش چتر اطلاعاتی برای پیشگیری از تحرکات معاندان، حذف فرآیندهای زائد و سرعت بخشیدن به وظایف، اشراف اطلاعاتی در عملیات ها، استفاده از سامانه های کنترلی، پیشگیری، پیگیری و پی جویی انقلابی مسائل امنیتی از مهمترین رویکردهای پلیس هوشمند برای خدمت رسانی مطلوب به شهروندان است.

این مقام عالی انتظامی کشور یادآور شد: در خصوص امین مردم بودن نیز بحمدالله امروز اعتماد مردم به پلیس افزایش یافته و برابر بررسی های به عمل آمده نیروی انتظامی در بین ۳۰ دستگاه دولتی جزء برترین سازمان ها در بحث اعتماد مردمی است.

سردار اشتری تصریح کرد: افزایش اعتماد، همراهی مردم با پلیس را در پی دارد که نتیجه آن، ایجاد امنیت پایدار در جامعه می‌شود و این امر می طلبد که شما عزیزان امین بودن را روز به روز ارتقاء دهید.

  فرمانده ناجا در ادامه به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: امروز نیز باید همه ما فرامین و تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب(مدظله العالی) را نصب العین خود قرار دهیم و در رسیدن پلیس در تراز اسلامی تمام تلاش خود را داشته باشیم.

وی افزود : در بحث پلیس در تراز اسلامی ، صیانت از سازمان، تقویت روحیه معنوی و ایمانی خود وخانواده ها، توسعه آموزش و حرفه ای گرایی، گزینش صحیح  کارکنان به عنوان یک راهبرد کلی از مهمترین هدف گذاری های ما در ۵ سال اول برای تحقق گام دوم انقلاب است.

سردار اشتری با اشاره به راه اندازی قرارگاه جهادی تأمین مسکن کارکنان ناجا ادامه داد: در سطح کلان، مسئولیت این قرارگاه با  بنده و در استان ها به همت فرماندهان انتظامی استان ها موضوع تأمین مسکن کارکنان دنبال می شود.

ناجا به ۱۲۴ هزار واحد مسکونی نیاز دارد

وی تصریح کرد: در سبد معیشتی ، منازل سازمانی بیشترین نیاز است و در این رابطه ما ۱۲۴ هزار واحد مسکونی کم داریم که بحول و قوه الهی نهضت جهادی تامین مسکن از امسال کلید خورده است و هدف گذاری ۳ ساله کرده ایم و بنا داریم در این بازه زمانی همکاران واجد شرایط مان بتوانند صاحب مسکن شوند.

فرمانده ناجا گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دغدغه جدی معیشت آحاد مردم و کارکنان نیروهای مسلح را دارند و باید از این بابت هم خداوند را شاکر باشیم که رهبر عزیزی داریم که به فکر مردم و نیروهای مسلح و بویژه کارکنان نیروی انتظامی هستند.

 وی با تأکید برتوجه ویژه فرماندهان برای بهبود و ارتقاء وضعیت معیشتی کارکنان ناجا بیان داشت: دغدغه و اولویت جدی بنده و هیئت رئیسه ناجا معیشت کارکنان است و به فرموده مقام معظم رهبری ما می توانیم و این مهم را به جدیت دنبال می کنیم و سعی مان بر این است که تا پایان سال ۱۴۰۰ مشکلات را به حداقل رسانده و به نقطه مطلوبی برسیم.

فرمانده ناجا در ادامه به ماموریت های اصلی نیروی انتظامی در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: مبارزه با گروه های تروریستی، اشرار مسلح، قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان، جلوگیری و کاهش تلفات و خسارت ها مهمترین اولویت های ماموریتی در این استان مرزی است که می بایست فرماندهان عزیز تدابیر و برنامه ریزی ویژه در این راستا داشته باشند.

سردار اشتری در ادامه با تاکید بر خورد جدی و بدون اغماض با سرقت های مسلحانه اظهار داشت: سارق مسلح در مثابه محارب است که با ایجاد رعب و وحشت، موجب سلب آسایش و آرامش شهروندان است و می بایست در این موضوع توجه ویژه داشته باشیم. 

کد خبر 4746297 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب اربعین حسینی سردار حسین اشتری فرمانده ناجا اربعین 98 هفته ناجا شورای شهر تهران شهرداری تهران نیروی انتظامی قوه قضاییه اربعین حسینی محسن هاشمی وزارت آموزش و پرورش شهر تهران پیروز حناچی ناجا آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه

هر چه زمان می‌گذرد،ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید آشکارتر می‌شود و ملت‌های جهان متوجه می‌شوندآنچه در بسته پر زرق و برق دموکراسی و حقوق بشر در بسترنظام لیبرالیستی به آن‌ها عرضه شده،دروغی بیش نبوده است.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: هر چه زمان می‌گذرد، ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید برای شهروندان امریکایی و افکار عمومی جهان آشکارتر می‌شود و تازه مردم امریکا و ملت‌های جهان متوجه می‌شوند آنچه تاکنون در بسته پر زرق و برق «دموکراسی» و «حقوق بشر» در بستر «نظام لیبرالیستی» به آن‌ها عرضه شده، دروغی بیش نبوده است.

این روزها جامعه دانشگاهی امریکا با التهابات شدیدی مواجه است آن هم نه برای نیازهای مادی یا ضعف در بخش‌هایی از نظام آموزشی، بلکه برای موضوعی که مقامات امریکایی از گذشته تاکنون به دروغ، خود را مدافع سرسخت آن می‌دانند و آن یدک کشیدن عنوان آزادی و حقوق بشر برای نظامی است که تجربه ۲۵۰ ساله حکمرانی درکاخ سفید مملو از ظلم و تعدی به حقوق انسان‌ها در همین بستر دروغین آزادی از نوع امریکایی آن بوده است.

چند روزی است که دانشگاه‌های امریکا صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از مردم مظلوم غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینی‌ها است و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ، تلاش می‌کنند با دستگیری‌های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان کمپ‌های تحصن دانشجویان را در دانشگاه‌هایی، چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند و با بیش از ۲۵ دانشگاه بزرگ این کشور برخورد پلیسی از نوع خشن داشته باشند.

نباید از این نکته غافل بود که محیط‌های علمی در امریکا در چنبره دستگاه‌های نظامی و امنیتی است و همان‌گونه که برخی تحصیلکردگان این دانشگاه‌ها گفته‌اند نمی‌توان این مراکز را صرفاً محیط‌های علمی دانست و طبیعی است وقتی محیطی با کارکرد چند منظوره فعالیت می‌کند، هرنوع اعتراض اجتماعی یا سیاسی زیر ذره بین نهادهای امنیتی- نظامی قرار می‌گیرد و پلیس با مشاهده اتفاقی یا اعتراضی در دانشگاه به خود اجازه می‌دهد به این محیط‌ها وارد شده و آن‌ها را سرکوب کند. اتفاقی که این روزها در دانشگاه‌های امریکا می‌افتد از این جنس است. حتی برخی از مدیران دانشگاه‌ها به دلیل واکنش‌هایشان به ناآرامی‌ها مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. تا آنجا که سنای دانشگاه کلمبیا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که مینوش شفیق، رئیس بریتانیایی- امریکایی دانشگاه کلمبیا را که اصالتی مصری دارد، به بی‌توجهی به طی روند قانونی در قبال دانشجویان و آسیب رساندن به آزادی علمی در نتیجه سرکوب اردوگاه معترضان متهم کرد. شفیق به پلیس نیویورک مجوز داده بود وارد اردوگاه دانشجویان دانشگاه کلمبیا شود و اقدام به بازداشت دسته‌جمعی بیش از ۱۰۰ دانشجو کند. این اجازه، بحرانی کم‌سابقه را در تاریخ این دانشگاه برجسته امریکایی رقم زد. آخرین باری که مقامات دانشگاه کلمبیا به پلیس اجازه داده بودند وارد فضای دانشگاه شود و دانشجویان معترض را سرکوب کند، به اعتراضات سال ۱۹۶۸ (حدود ۵۶ سال قبل) علیه جنگ ویتنام برمی‌گردد. درنتیجه این اعتراضات، دانشگاه کلمبیا اعلام کرد تا پایان نیم‌سال تحصیلی کنونی، کلاس‌های خود را به صورت نیمه‌حضوری و نیمه‌مجازی برگزار می‌کند. در همین حال، سخنگوی این دانشگاه می‌گوید شرکت‌کنندگان در تجمعات حامی فلسطین، در حال شناسایی هستند و با اخراج موقت از دانشگاه مجازات خواهند شد. این وضعیت دانشگاهی است که در میان دانشگاه‌های دنیا برند محسوب می‌شود و جوانان کشورهای دیگر برای رسیدن به آنجا سر و دست می‌شکنند.

ورودپلیس به دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های امریکا را مقایسه کنید با اتفاقی که در کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ در ایران افتاد. با این تفاوت که اعتراض دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های امریکایی نه موضوع داخلی، بلکه یک موضوع جهانی و اعتراض به نسل کشی بود که توسط رژیم صهیونیستی ده‌ها هزار کیلومتر دورتر از سرزمین امریکا اتفاق افتاده است. آنچه در دانشگاه‌های امریکا در حال رخ دادن است بسیار متفاوت از آن چیزی است که در سال ۷۸ در کوی دانشگاه اتفاق افتاد. اعتراضات دانشگاه‌های امریکا صرفا تجمع و تحصن مسالمت آمیز برای نسل کشی مردم غزه بود که با خشونت بی‌حد و حصر پلیس با ورود به دانشگاه صورت گرفت و دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دستگیر و بازداشت شدند.

تجمعات این روزهای دانشگاه‌های امریکا که در بستر نظام لیبرالیسم و با شعار آزادی و دموکراسی شکل گرفته به خشونت انجامیده و هزاران دانشجو و استاد روانه بازداشتگاه‌های پلیس شده‌اند و در آستانه اخراج و تعلیق قرار دارند. این در حالی است که در حادثه کوی دانشگاه تهران اعتراضات ساختارشکنانه و صرفا با رویکرد داخلی و با خشونت و تخریب اموال دانشگاه بود و وقتی پلیس برای فروکش کردن این وضعیت وارد کوی دانشگاه شد از تاج زاده معاون سیاسی وقت وزارت کشور گرفته تا معین وزیر علوم به صحنه آمدند و پلیس را مورد عتاب قرار دادند تا جایی که از شورای امنیت ملی مجوز عدم ورود پلیس در دانشگاه را دریافت کردند. تفاوت دو محیط علمی در ایران و امریکا برای دو تجمع کاملاً متفاوت، تا این حد است که در امریکا پلیس تحت حمایت رئیس دانشگاه و همه ارکان حکومت وارد دانشگاه می‌شود و هر رفتار خشنی را انجام می‌دهد ولی در ایران هر رفتار خشنی توسط تعدادی دانشجو در محیط دانشجو صورت می‌گیرد و مورد حمایت مسئولان وقت وزارت علوم قرار می‌گیرد. در امریکا دانشجو و استاد کتک می‌خورد و اینجا پلیس با آجر و سنگ مورد حمله قرار می‌گیرد. در امریکا مهد دموکراسی دروغین، رئیس دانشگاه و مسئولان کاخ سفید برای ورود پلیس آن هم برای ضرب و شتم و دستگیری معترضان دانشجویی به خط می‌شوند و اینجا عکس آن عمل می‌کنند.

آنجا با اعتراض دانشجویان در حمایت از مردم غزه و نسل کشی صهیونیست ها، استاد فلسفه و علوم سیاسی در کنار دانشجویان قرار می‌گیرد، کتک می‌خورد، روانه بازداشتگاه پلیس و در معرض اخراج و تعلیق قرار می‌گیرد، اینجا ازکسانی که کوچک‌ترین حرکت پلیس کشورمان را زیر ذره‌بین قرار می‌دادند و برای آن توئیت می‌زدند و فضای مجازی را برای حرکت بر ضد پلیس آماده می‌کردند، خبری از تقبیح حرکت خشن پلیس امریکا و برخورد با استادان و دانشجویان نیست. اینجا خبری از جیغ بنفش زیبا کلام، حاتم قادری، محمد فاضلی و مویه کردن آن‌ها برای دانشجویان و اساتیدی که هر روز در زیر مشت و لگد پلیس امریکا قرار دارند، نیست. البته نمی‌توان به این افراد خرده گرفت چراکه وقتی حقانیت موضوعی در زیر چتر لیبرالیسم و دموکراسی غربی تفسیر شود، خونریزی کودکان غزه مباح و تظلم‌خواهی دانشجو و استاد امریکایی برای کودکان و زنان غزه عمل خلاف و مستحق مجازات از نوع رفتار پلیس امریکا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه