Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در یک ماه اخیر بحث امتیاز «فرزندان هیات علمی» در دانشگاه ها به دفعات در رسانه ها مطرح شد و موافقان و مخالفان نسبت به آن موضع گیری کردند. بر اساس این امتیاز، فرزندان هیات علمی در صورت کسب ۹۰ درصد نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده در کنکور، می توانند از دانشگاه مبدا به یکی از دانشگاه‌های محل خدمت یکی از والدین خود و یا در صورت نبودن آن رشته در آن شهر به دانشگاه نزدیکترین شهر محل خدمت والدین خود، با تعیین سازمان در همان مقطع و گروه آزمایشی و دارا بودن حد نصاب انتقال یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی روسای دانشگاه و همچنین نمایندگان مجلس نسبت به این امتیاز انتقاد کردند و آن را نوعی بی عدالتی دانستند. از طرفی با گلایه های مطرح شده، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به تازگی از بازنگری در این مصوبه خبر داده است. او در این رابطه گفته است یکی از حساسیت های اجتماعی این احساس است که درباره جذب فرزندان اساتید تبعیض صورت می گیرد و در نظر داریم این مصوبه را مجددا بررسی کنیم.

اما همه ماجرا به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ختم نشد. هفته گذشته بود که احمد توکلی، رئیس هیات‌مدیره دیدبان شفافیت و عدالت در نامه‌ای به علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، از تحصیل ۱۳۴ نفر از فرزندان اعضا و برخی مدیران دانشگاه آزاد در رشته‌هایی غیر از رشته قبولی خود خبر داد و خواستار جلوگیری از رانت تحصیلی فرزندان برخی از اساتید دانشگاه آزاد شد.

بهروز بنیادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدل عملیاتی کردن مصوبه امتیاز فرزندان هیات علمی در دانشگاه آزاد نوعی سو استفاده واضح بوده است، به مهر گفت: در این پرونده ۱۳۴ نفر از فرزندان هیات علمی به صورت غیرقانونی از رشته دامپزشکی به پزشکی تغییر رشته داده اند که اغلب این تغییرات در تهران رخ داده است. 

بنیادی با بیان این مطلب که در حال حاضر نهادهای نظارتی به این پرونده ورود کرده اند، ادامه داد: هم اکنون گزارش تهیه شده است که بعد از تکمیل آن وزیر بهداشت باید در این زمینه ورود کنند. ما نیز از طریق مرکز پژوهش های مجلس پیگیر این پرونده هستیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در ادامه تاکید کرد که سازمان بازرسی کل کشور باید نظر نهایی را در ارتباط با این پرونده اعلام کند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این موضوع گفت: در سال ۹۶ هیات رئیسه دانشگاه مصوبه ای داشت که براساس آن، انتقالات و تغییر رشته انجام شده است؛ این مصوبه سال ۹۷ لغو شد.

وی در پاسخ به اینکه اجرای این مصوبه صرفا مربوط به هیات علمی دانشگاه آزاد بوده یا برای هیات علمی سایر دانشگاه ها نیز اعمال شده است، خاطرنشان کرد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص نکرده است که پدر یا مادر باید برای کدام دانشگاه باشند؛ مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد در آن زمان مشمول هیات علمی سایر دانشگاه ها هم شده است و برخی از آن ۱۳۴ نفر، پدرانشان هیات علمی سایر دانشگاه ها بودند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد همچنین درباره اینکه گفته می شود برخی از این افراد براساس آیین نامه، ۹۰ درصد نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده را کسب نکرده اند، اما این امتیاز برای آن ها اعمال شده و توانسته اند تغییر رشته دهند، گفت: براساس مصوبه هیات رئیسه، نمرات به صورت مشروط بوده و ممکن است برخی نمرات مندرج در آیین نامه را به طور کامل کسب نکرده باشند.

وی ضمن بیان این مطلب که جنجالی که در حال حاضر ایجاد شده، جایگاهی ندارد و بیش از اندازه است، تصریح کرد: این اقدام، با توجه به نقطه نظرات شورای عالی انقلاب فرهنگی و اختیاراتی که به روسای دانشگاه و وزرا داده بود، اجرایی شده است.

کد خبر 4746213

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی فرهاد رهبر محسن نفر وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی تکمیل ظرفیت اربعین 98 مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان شورای عالی انقلاب فرهنگی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصور غلامی اعضای هیات علمی آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در دیدار حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با تبریک انتصاب وی اظهار کرد: تغییرات و تحولات در زندگی ما نه‌تنها فرصت‌های جدید را به دست می‌آورند، بلکه به ما امکان رشد، یادگیری و تجربه‌ جدید را‌ می‌دهد.

وی اضافه کرد: هر تغییری می‌تواند به ما ارزش‌های جدیدی آموزش دهد و ما را به سمت بهبود و پیشرفت هدایت کند و باید آن را به‌عنوان فرصت‌هایی برای رشد و توسعه دیده و از این تجربه استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه دامغان افزود: همواره ارتباطات تنگاتنگ و مثبتی را با دانشگاه آزاد داریم و به‌عنوان یک مدرس دانشگاه از نزدیک شاهد حرکت رو به پیشرفت دانشگاه در تمامی ابعاد فرهنگی و علمی‌ هستم.

تقی‌پور بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خود را در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی ازجمله دانشکده حقوق، کشاورزی و داروسازی به‌عنوان یک نشان کشوری شاخص کرده که این دستاورد ارزشمند به همت استادان و دانشجویان به دست آمده است.

وی با اشاره به صحبت‌های کارآفرینی و اقتصادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: دانشگاه‌ها نقش محوری در تحقق اهداف اقتصادی دارند و به‌عنوان مرکزی برای تولید دانش، تحقیقات علمی، و انتقال این دانش به جامعه عمل می‌کند و این فرآیند می‌تواند به توسعه اقتصادی و تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و اهداف مقدس نظام اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد