Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل گمرک ایران گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۷۰‌ میلیون تُن کالا به کشورهای مختلف صادرشده و نسبت به مدت مشابه ۲۲ درصد رشد داشته که نشان از بی‌اثر بودن تحریم های دشمن دارد. ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی میراشرفی در حاشیه بازدید از مرز چذابه با آرزوی قبولی زیارت برای زائران حسینی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در گمرک جمهوری اسلامی ایران افتخار داریم که در 3 مرز شلمچه، چذابه و مهران به‌صورت شبانه‌روزی با تمهیداتی که از سال گذشته تاکنون اندیشیده شد به زائران حسینی خدمات‌رسانی داریم و در گمرک خسروی در طول روزبه زائران خدمات ارائه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرزها مجهز به دستگاه‌های ایکس ری چمدانی و پالتی شده که کمترین ایستایی و توقف را برای زائران دارد تا به بهترین نحو بتوانیم کنترل‌های لازم را انجام دهیم که این راهپیمایی اربعین با کمترین مشکل انجام شود.

رئیس‌کل گمرک ایران عنوان کرد: خوشبختانه با پیش‌بینی‌های صورت گرفته و کسب تجربه از سال‌های گذشته در خدمت‌رسانی به زائرین شاهد معطلی در عبور و مرور از مرزها هستیم.

میراشرفی بیان کرد: نیروهای مستقر در مرز همیشه فعالند ولی برای ایام اربعین حسینی که مراجعه به مرزها افزایش دارد از سایر گمرکات نیروها را به مرزها مأمور می‌کنیم.

وی ادامه داد: از تمامی گمرکات کشور نیروهای خود را در ایام‌ پیاده‌روی اربعین و روزهای پایانی ماه صفر به چهار مرز شلمچه، چذابه، مهران و خسروی اعزام‌ می‌کنیم تا بتوانند برای سهولت، سرعت و کنترل بیشتر و بهتر به زائران خدمات ارائه کنند.

میراشرفی یادآور شد: طبق قانون گمرک مسئولیت و مدیریت هماهنگ مرزی را به عهده دارد و خوشبختانه در این مدت نیز همه همکاران، نهادها و سازمان‌ها هماهنگی ویژه‌ای در ایام‌ اربعین برای خدمت‌رسانی با یکدیگر دارند.

وی بابیان این‌که به‌تدریج وضعیت زیرساخت‌ها مناسب‌تر می‌شود تا در سنوات آینده خدمت‌رسانی بهتری انجام شود خاطرنشان کرد: در خصوص ورود و خروج ارز و سایر کالاهای ممنوعه اطلاع‌رسانی شده و زائران بدون گزارش مشکلات در حال خروج هستند.

رئیس‌کل گمرک ایران با اشاره به انجام تشریفات خروج موقت خودروها از یک ماه قبل اظهار داشت: از هم‌وطنان درخواست داریم کسانی که برگه خروج موقت سواری از گمرک را دارند اگر عراق به دلیل ترافیک از ورود خودرو آن‌ها ممانعت می‌کند اصلاً اصرار به ورود نداشته باشند چون این‌ ممانعت عمدتاً برای مدیریت جمعیت است.

میراشرفی اضافه کرد: در 6 ماهه نخست امسال 70‌ میلیون تُن کالا به کشورهای مختلف صادرشده که نسبت به مدت مشابه 22 درصد رشد داشته است.

وی افزود: بدخواهان این کشور فکر می‌کردند با تحریم‌های ظالمانه می‌توانند این کشور را محدود کنند، هرچند تروریست اقتصادی آمریکا شاید آسیبی به بخشی‌هایی از اقتصاد وارد کنند ولی این کشور آن‌قدر بضاعت دارد که رشد 22 درصدی صادرات نسبت به سال گذشته را رقم بزند.

رئیس‌کل گمرک ایران با اشاره به ارزش 20 میلیارد و 900 میلیون دلاری صادرات غیرنفتی گفت: همچنین 16 میلیون تُن واردات کالا به ارزش 21/3 میلیارد دلار داشتیم.

پیشنهاد اخذ 26 درصد حقوق گمرکی از واردات گوشی همراه مسافراربعین 98| استقرار پلیس گمرک در مرزهای چهارگانه برای برخورد با سودجویانگفتگو| مشکل تولید چادر مشکی در ایران چیست؟/سرشار: فساد قاچاق پوشاک را در گمرک جستجو کنید

میراشرفی ادامه داد: از 16 میلیون تُن کالای وارداتی 10 میلیون تُن کالای اساسی و همچنین 6 میلیون تُن نیز مواد اولیه و ماشین‌آلات خط تولید بوده است؛ خوشبختانه واردات  کشور به سمت کالاهای اساسی، ضروری، مواد اولیه و ماشین‌آلات خط تولید حرکت می‌کند.

وی عنوان کرد: معمولاً بعد از ایام اربعین راهپیمایی 28 صفر راداریم که شاید حجم آن به‌اندازه فعلی نباشد اما گاهی مواقع در چهار مرز با برخی محدودیت‌ها ازنظر سرویس تجاری روبه‌رو هستیم ‌و پس‌ازاین دو راهپیمایی به روال عادی صادرات و واردات بازمی‌گردیم.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد