Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@11:39:19 GMT

توجه ويژه اي به مرز مهران داشته ايم

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۳۱۸۵

توجه ويژه اي به مرز مهران داشته ايم

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدي دانشگر، رئیس ستاد عتبات عالیات صنعت آب كشور با بيان اينكه وزارت نیرو تامین آب و برق همه مردم را در کشور بر عهده دارد، گفت: در ستاد هم ما به جهت کمک به عزیزان ستاد عتبات عالیات و ستاد اربعین برآمدیم و از ناحیه شرکت مدیریت منابع آب کشور، اقدام به تامین آب زوار اربعین در مرز مهران، خسروی، شلمچه و چذابه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مدیریت منابع آب کشور مربوط به جمع آوری آب های جاری و نزولات جوی است که در حوزه کاری ما سد سازی در این راستا در مدیریت منابع آب انجام می شود، همچنین انتقال شبکه ها، چاه ها و آب های زیرزمینی در حوزه کاری ما است.


رئیس ستاد عتبات عالیات صنعت آب کشور خاطرنشان كرد: مشتریان ما کشاورزی، صنعت و بهداشت و آب و فاضلاب هستند، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور آب را از ما تحویل می گیرد و تصفیه می کند و تامین آب شرب مردم را انجام می دهد همچنين شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در دو بخش شهری و روستایی در کشور کار می کند.

دانشگر بيان كرد: با توجه به اینکه در مرز مهران بیش از ۶۰ درصد زوار از این مرز عبور می کنند ما مرزهای دیگرمان را مسئول ستاد گذاشتیم و به هیچ وجه مورد بی توجهی قرار نگرفته ولی توجه ویژه ای را به مرز مهران داشتیم.

او تصريح كرد: در مرز مهران هشت ایستگاه توزیع آب ثابت و ۱۲ ایستگاه سیار توزیع آب داریم. بیش از ۳ میلیون بطری آب ۵۰۰ سی سی را به محل اعزام کردیم و قرار است برای ازدحامی که در هنگام بازگشت زوار متصور است پذیرای آب از زوار شویم.

انتهاي پيام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی اربعین 98 وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران

مدیرکل محیط زیست استان قم گفت: ستاد ملی مدیریت گردوغبار کشور اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گردوغبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم، در پاسخ به شرایط فعلی دریاچه نمک و وجود ریزگردها در این منطقه اظهار داشت: دریاچه نمک، یکی از فرصت‌های خوب استان قم است که بین سه استان قم، اصفهان و سمنان قرار گرفته و وسعتی حدود 200 هزار هکتار دارد و از دشت مسیله پشتیبانی می‌کند و خوشبختانه هنوز به وضعیتی که گرد و غبار و ریزگرد ایجاد کند نرسیده است.

وی افزود: بخشی از آن به دلیل قرار گرفتن در محیط مناسب است که در سمت استان سمنان، کویر مرکزی ایران واقع شده و وجود پارک ملی، خود یک زون حفاظتی برای دریاچه به حساب می آید، در سمت استان اصفهان هم پناهگاه حیات وحش یخاب وجود دارد و در سطح استان قم، شرایط مناسب‌تری از لحاظ میزان رطوبت و آب دریاچه را داریم.

مدیرکل محیط‌زیست استان قم با بیان اینکه متأسفانه به دلیل قطع حقابه ها و خشکسالی گسترده، اکوسیستم این منطقه به شدت شکننده شده است، گفت: متأسفانه کم کم با تهدید این فرصت گرانبها روبه‌رو می‌شویم و حق آبه هایی که باید به تالاب‌های اقماری دریاچه، مثل؛ تالاب مُرّه، تالاب حوض سلطان، تالاب بند علی خان در استان تهران و ...  برسد، نرسیده و رودخانه‌ها، ورودی و آوردهای گذشته را ندارد، در بالادست، هم سدهای زیادی و هم برداشت‌های زیادی داشتیم.

بازگیر عنوان کرد: آبی که هم اکنون در رودخانه شور، تالاب مُرّه به استان می‌رسد، با خودش آلودگی همراه دارد و آب سالمی نیست، اما کارهای خوبی هم در دست اقدام است، از جمله؛ دریاچه نمک که در پایین دست یک حوزه آبخیز بزرگ قرار گرفته، یکی از زیرحوزه های فلات مرکزی ایران است که 9 استان در این حوزه آبخیز مشترک و سهیم هستند که به دریاچه نمک منتهی می‌شود.

وی تصریح کرد: لازمه مدیریت و ساماندهی آن کارهای فرااستانی است که در سفر قبلی رئیس جمهور به استان قم، موضوع دریاچه نمک در یک کارگروه ملی به تصویب رسید و بیش از یک سال کار انجام شد و یک برنامه جامعی برای مدیریت این حوزه تهیه و با دستگاه‌های مختلفی که مرتبط با این حوزه اند، همچون وزارت کشور، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، وزارت صمت و ‌... تبادل اطلاعات صورت گرفت و در این راستا طرحی نوشته شد که در ششمین جلسه ستاد ملی تالاب های کشور به تصویب رسید.

مدیرکل محیط‌زیست استان قم اظهار داشت: جایگاه این ستاد در ذیل قانون حفاظت و مدیریت تالاب‌های کشور است و با حضور 10 عضو کابینه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار می‌شود و شأن مصوبات این ستاد شبیه مصوبات ستاد هیئت دولت است.

بازگیر درباره پروژه‌های الویت دار طرح جامع دریاچه نمک گفت: کارهایی که باید در سطح کل حوزه صورت پذیرد، مشخص شده و برنامه 5 ساله برای آن تصویب و از اسفند ماه ابلاغ شده که در دستور کار همه دستگاه‌ها باید قرار گیرد.

 وی افزود: برای تحقق پیدا کردن این اقدامات، یک کارگروه ویژه تخصصی باید شکل گیرد که ستاد، مسئولیت این کارگروه را به استاندار محترم قم داده و استانداران سایر استان‌های حوزه و دستگاه‌های مرتبط هم در این کارگروه حضور دارند.

مدیرکل محیط زیست استان قم تصریح کرد: ستاد ملی مدیریت گردوغبار کشور  اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گردوغبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری | لزوم توجه به هشدارها
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری / لزوم توجه به هشدارها
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟