Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی صبح سه شنبه در شورای برنامه ریزی، توسعه و اقتصاد مقاومتی لرستان در سخنانی با اشاره به ظرفیت های لرستان در حوزه های مختلف، اظهار داشت: باید از این ظرفیت ها به خصوص در حوزه آب استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ۱۶ سد در لرستان وجود دارد اما حجم آنها کم است، افزود: متاسفانه در بدنه کارشناسی وزارت نیرو همکاری و حمایت لازم برای اجرای پروژه ها و سدهای لرستان صورت نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت های حوزه صنعت، گردشگری، کشاورزی و ... لرستان، گفت: ۶۹ میلیارد باقی مانده از اعتبار ساماندهی قلعه فلک الافلاک به سپاه پرداخت شده و با آزاد سازی مغازه های حریم این قلعه زمینه ثبت جهانی این اثر فراهم خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به عبور ۷۳۵ کیلومتر خطوط لوله نفت از لرستان گفت: این در حالیست که هنوز علیرغم پیگیری های زیاد لرستان از این قابلیت نتوانسته استفاده کند و زمینه ایجاد پالایشگاه در این استان فراهم نشده است.

وی با اشاره به اینکه شاخص های اقتصادی لرستان وضعیت خوبی ندارند، گفت: نرخ مشارکت اقتصادی لرستان ۳۶ درصد است و این در حالیست که این عدد در کشور ۴۰ درصد است.

وی، گفت: نرخ بیکاری در کشور ۱۲ درصد است و این در حالیست که این عدد در لرستان ۱۳.۵ درصد است و همواره لرستان یکی از استان های اول حوزه بیکاری بوده است.

چگنی در ادامه با اشاره به سند چشم انداز و انجام مطالعات آمایش استانی و شهرستانی در لرستان، افزود: ۱۴۶ طرح عمرانی و اقتصادی حوزه اقتصاد مقاومتی در قالب ۶۶۳ پروژه در استان در دستور کار است.

چگنی با بیان اینکه در جریان سیلاب ۱۰ ایستگاه پمپاژ لرستان به صورت ۱۰۰ درصدی تخریب شد، بیان داشت: ۱۱۹ فرصت اقتصادی برای سرمایه گذاری در لرستان امکان سنجی شده است.

وی از واگذاری ۳۴۸ پروژه به بخش خصوصی برای اجرا در لرستان خبر داد.

کد خبر 4747257

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری لرستان سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان پالایشگاه نفت اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان شیراز رادیو اربعین قزوین خطبه های نماز جمعه شهرکرد نیروی انتظامی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت برای به سرانجام رساندن پروژه‌های راکد و کلان نظیر مینی پالایشگاه دهدشت پای کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری، عصر امروز_ یکشنبه، دهم اردیبهشت_ در آیین کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت، اظهار کرد: اتفاقات بزرگی در حوزه‌های مختلف در حال انجام است و کشور در مسیر پیشرفت است.

وی افزود: شاید روزگاری از کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان منطقه محروم یاد می‌شد اما امروز باید با افتخار بگوییم که کارهای بزرگی در حوزه‌های اشتغال، کشاورزی، صنعتی، عمرانی و سایر حوزه‌ها در این استان انجام و یا در حال انجام است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور روند کار پتروشیمی دهدشت و پروژه‌های عمرانی، آب و راه را مطلوب دانست و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از هر جهت دارای ظرفیت است؛ در برهه‌هایی نسبت به به‌کارگیری این ظرفیت‌ها شاید نارسایی وجود داشت، اما عزم دولت سیزدهم باعث شد تمام این ظرفیت‌ها و ذخایر و منابع خدادادی رو به نفع مردم استفاده کنیم و کارهای بزرگی که سال‌ها معطل شده را بتوانیم مدیریت کنیم.

منصوری خاطرنشان کرد: پروژه پتروشیمی گچساران سال‌ها معطل مانده بود که رئیس جمهور دستور داده و نزدیک به ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع در طول یک سال اختصاص پیدا کرد تا پروژه تکمیل شود و همین کار باید در پتروشیمی دهدشت تکرار شود.

وی به احداث مینی پالایشگاه دهدشت اشاره کرد و گفت: مجوزات اصلی از جمله مجوز وزارت نفت مجوز محیط‌زیست واگذاری زمین و سایر حوزه ها انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه پروژه باید به بهترین شکل پیش رود، گفت: کشور وقت آزمون و خطا ندارد، اینکه بعد از دو سال ببینیم به هر دلیلی کار پیش نرفته اجحاف در حق مردم است؛ فرآیند عملیاتی این پروژه هرچه سریع‌تر آغاز شود تا مردم به عینه مشاهده کنند و متوجه حجم کار و تجهیز و فعالیت کارگاه شوند.

منصوری با بیان اینکه ما به استان کهگیلویه و بویراحمد تعلق خاطر ویژه‌ای داریم، تصریح کرد: تمام ظرفیت دولت را به خدمت این کار و این استان می‌آوریم تا بتوانیم گوشه‌ای از نارسایی‌ها را برطرف کنیم.

کد خبر 749173

دیگر خبرها

  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی