Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین اربابی روز سه شنبه در نشست خبری افزود: هم اکنون مسیر خیلی خوبی را ریل گذاری کرده ایم. در حالی که طی سال های گذشته شاهد تخریب های متعدد در حوزه میراث فرهنگی بودیم امروز به دلیل مسائل حقوقی و فرهنگی شاهد این مشکلات نیستیم.
وی افزود: اقتصادی کردن بافت های تاریخی یکی از عوامل اصلی در حفظ این بناها از تخریب بوده و شهر یزد یکی از نمونه های آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اربابی یکی از اتفاقات خوب دیگر  را کاهش فرایند بروکراسی در حوزه سرمایه گذاری گردشگری اعلام کرد و افزود: روند صدور مجوز های گردشگری کاهش یافته است به عنوان مثال پیش از این اخذ موافقت اصولی ۱۶ ماه به طول می انجامید ولی امروز به کمتر از یک ماه رسیده است.
اربابی افزود: درصدد هستیم اخذ موافقت اصولی به کمتر از یک هفته برسد که البته در برخی از استان ها اتفاق های خوبی افتاده است.
وی یکی از چالش های مهم در حوزه گردشگری را نیاز به تغییر نگرش دانست و گفت: نیازمند تغییر نگرش حاکمیت به حوزه گردشگری هستیم. هنوز نگاه به اقتصاد در حوزه نفت و کشاورزی است.
اربابی گفت: تمام ارکان نظام مانند دولت و مجلس شورای اسلامی باید نگرششان به سمت گردشگری برود زیرا بیشترین ظرفیت را برای ایجاد اشتغال پایدار دارد.
وی اضافه کرد: برای ایجاد شغل در بسیاری حوزه ها معمولا نیازمند سرمایه گذاری ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومانی هستیم، برای حوزه نفت نیز سرمایه ای بسیار بیشتر از این نیاز است در حالی که برای ایجاد شغل در حوزه گردشگری بوم گردی تنها نیاز به ۵۰ ما ۷۰ میلیون تومان است که بسیار به صرفه است.
اربابی با بیان این که سال گذشته بودجه سازمان میراث فرهنگی تنها یک هزار میلیارد تومان بود، افزود: امیدواریم با وزارت شدن این سازمان، تغییرات جدی اتفاق بی افتاد.

ادامه دارد...

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: دیواره تاریخی کشف شده در میدان باباطاهر در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی همدان به جاذبه گردشگری جدید همدان تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان پیرامون دیواره تاریخی کشف در حین عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر، اظهار‌ داشت: این اکتشاف به هیچ عنوان مانع ادامه روند پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر نخواهد شد بلکه در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی و محرز شدن دوره و قدمت تاریخی این دیواره، از آن به عنوان جاذبه تاریخی گردشگری در خیابان باباطاهر بهره‌ خواهیم برد.

وی با بیان اینکه مکشوفات و آثار تاریخی هویت شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شمار می‌روند، بیان کرد: چنانچه بخواهیم از آثار تاریخی به عنوان مولفه‌های پیشران در توسعه گردشگری یاد کنیم لازم است که برتعداد جاذبه‌های گردشگری افزوده شود بر همین اساس اگر ارزش تاریخی این دیواره در خیابان باباطاهر سندیت پیدا کند قطعا به مجموعه جاذبه‌های گردشگری شهر همدان افزوده خواهد شد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان همدان تاکید کرد: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در هم آن جاذبه‌های گردشگری جدید ایجاد شود و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده پس احیا و مرمت، به جاذبه گردشگری تبدیل شود.

علیزاده با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه بافت و گذر تاریخی شهر همدان به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد، عنوان کرد: در همین راستا عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان از 10 اردیبهشت ماه امسال با اعتبار 100 میلیارد ریالی شده است.

وی در پایان با اشاره به هزار و 900 اثر تاریخی استان همدان از ضرورت توجه بیشتر به حوزه مستندسازی و ارتباط با جامعه در مرمت و احیای بناهای تاریخی خبر داد و گفت: ارتباط بیشتر با جامعه و انتشارات اخبار برآمده از کاوش‌های میراث فرهنگی ضروری است زیرا تعاملات پیوسته با جامعه و دیگر دستگاه های اجرایی استان بستر توسعه گردشگری و در ادامه توسعه پایدار برای همدان در این زمینه را مهیا می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب