Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری میان جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری و اداره کل آموزش و پرورش استان منعقد شد.

به گزارش ایسنا، سیروس رضایی 23 مهرماه در این آیین با اشاره به اینکه نهاد انقلابی جهاددانشگاهی در پی فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی، ستاد مزبور به منظور تحقق بخشیدن به اهداف انقلاب فرهنگی، جهاددانشگاهی را به عنوان یک نهاد انقلابی و برخاسته از انقلاب فرهنگی تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رییس جهاد دانشگاهی استان افزود : این نهاد انقلابی با هدف گسترش تحقیقات و شکوفایی در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی و توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان و گسترش طرح‌های کاربردی و نیمه صنعتی از طریق پیوند با مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور به کارگیری نتایج پژوهش تاسیس شد.

رضایی در تشریح فعالیت های جهاد دانشگاهی استان به فعالیت‌های فرهنگی اشاره و بیان کرد: از ظرفیت‌های خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکار سنجی و شعبه انتشارات در راستای کمک به استان استفاده می‌شود و تمام فعالیت‌ها فرهنگی بر اساس نیاز دانشجویان برنامه‌ریزی می‌شود و کارهای شاخصی نظیر طرح دانشجو معلم قرآن، نشست‌های آشنایی با آراء و اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، مسابقات مناظره دانشجویی، مسابقات دفاع 3 دقیقه‌ای از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، اردوهای ایران مرز پرگهر، همایش طریق جاوید و دیگر برنامه‌ها اجرا شده است که از لحاظ تعداد شرکت‌کنندگان در مناظره دانشجویی سه سال پیاپی مقام نخست کشور را کسب کردیم.

وی در تشریح خدمات بخش آموزشی جهاددانشگاهی، بیان کرد: 6 مرکز در شهرکرد و شهرستان‌ها تا کنون به ارائه دوره های تخصصی و اشتغال محور در قالب 10 دپارتمان پرداخته‌اند که اکثر این دوره‌ها به بهبود شاخص اشتغال استان منجر شده است.

رضایی افزود: در حوزه آموزش های کوتاه مدت قرارداهای خوبی با نهادهای دولتی به امضا رسیده است که کارکنان و خانواده‌هایشان بتوانند با تخفیف از خدمات آموزشی متنوع و مختلف نظیر کامپیوتر و زبان‌های خارجی، پزشکی و کشاورزی ، هنر و معماری و... استفاده کنند.

رضایی ایجاد بانک خون بند ناف رویان را خدمتی دیگر از فعالیت های بخش پژوهشی خواند و اضافه کرد: تا کنون به بیش از 3000 زن باردار مشاوره داده شد و تعداد400 نمونه خون بند ناف گرفته و به تهران ارسال شده است که در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج مانند سرطان و تالاسمی بسیار مؤثرند که امیدواریم با آگاهی‌سازی بهتر شاهد افزایش این آمار باشیم.

وی به همکاری‌های جهاددانشگاهی با اداره‌کل آموزش و پرورش اشاره و بیان کرد: همکاری در زمینه طرح داناب، آموزش مربیان نهضت سوادآموزی و نیز دوره‌های تربیت معلم پیش‌دبستانی و دبستان از جمله این طرح‌ها هستند که امیدواری تعامل بیشتر این دو نهاد مهم را شاهد باشیم.

در ادامه، فرحناز قائدامینی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه زمینه همکاری بیشتر و مؤثرتری میان جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش به عنوان بزرگ‌ترین سازمان دولت فراهم است، اظهار کرد: در زمینه آموزش‌های کوتاه‌مدت می‌توان دوره‌هایی از قبیل مهارت زندگی و تربیت فرزندان برای اولیاء دانش‌آموزان پیش‌بینی کرد و جهاد دانشگاهی می‌تواند ما را در این زمینه کمک کند.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش ارتباط مستقیم با بخش عظیمی از جمعیت استان را در ساعت مفید روز دارد و می‌تواند به معرفی و اطلاع‌ رسانی به خانواده‌ها در زمینه خدمات جهاددانشگاهی به ویژه در مباحث مهمی مانند آموزش های کوتاه مدت تخصصی ، دوره های کارآفرینی ، بانک خون بند ناف و خدمات اشتغال‌زایی برای بانوان سرپرست خانوار و ... بپردازد و دامنه همکاری‌ها به این سمت نیز برود.

قائدامینی امکان ایجاد شرایطی برای آموزش همکاران جدیدالورود حق‌التدریس به بدنه آموزش و پرورش را دیگر زمینه مهم تعامل دو نهاد دانست و ادامه داد: نیروهای جدید قطعاً نیاز به آموزش دارند و جهاددانشگاهی با توجه به پتانسیل خود می‌تواند آموزش و پرورش را در این زمینه یاری دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش رسالت اصلی این نهاد را هدایت دانش‌آموزان نه فقط به سمت دانشگاه بلکه به سمت یک حیات طیبه دانست و تصریح کرد: برای نیل به این مهم باید بتوان مربیان و اولیای دانش‌آموزان را تجهیز و با آموزش آنان شرایط را برای رسیدن به این هدف آماده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری انعقاد تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود