Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اربابی معاون سرمایه گذاری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اولین نشست خبری خود ظهر روز سه شنبه در سالن فجر ارگ آزادی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر تعیین تکلیف ارائه ۵۰۰ نقطه زمین رایگان به سرمایه گذاران بخش گردشگری گفت: این ۵۰۰ نقطه به ۱۴ دستگاه توسط رئیس جمهور دستور داده شده است تا زمین با میزان وام بلندمدت به سرمایه گذاران ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کارگروه مشترکی نیز در این باره برگزار شد در مرحله اول ۳۶۷ نقطه شناسایی شده است و ۳۰ نقطه به وزرای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، برنامه و بودجه برای در اختیار قرار گذاشتن به سرمایه گذاران اعلام شده است تا در این مناطق هتل، تاسیسات گردشگری و پروژه های محرک گردشگری ساخته شوند.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر درباره اینکه یکی از بانک ها قرار بود پروژه ورود ۲۵۰ ون توریستی را به مرحله اجرا برساند، گفت: قرار است این ۲۵۰ ون در داخل تولید شود. مرحله لیزینگ آنها در حال انجام است قرار است ۳۰  درصد از آن‌ها را آژانس‌ها و ۷۰ درصد آنها را بانک ها تسهیلات بگذارند این طرح در حال عملیاتی شدن است حتی اولین ون توریستی نیز چند وقت پیش در نمایشگاهی که در مشهد برگزار شده بود رونمایی شد.

اربابی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر درباره اینکه آمارهای ارائه شده توسط معاونت سرمایه گذاری غیرشفاف بوده است، به نحوی که هر یک از آن آمارها را می توان مورد چالش قرار داد، گفت: درصد پیشرفت فیزیکی همه ۲۴۵۱ تاسیسات گردشگری با تمام مشخصات آن قابل دسترسی خواهد بود ما باید با واحد فناوری این وزارتخانه هماهنگ شویم تا بتوانیم آن را در اختیار همگان قرار دهیم حتی می توان به صورت شفاف بیان کرد اگر هر کسی بخواهد درباره موافقت اصولی درخواست بدهد در چه مدت زمانی کار او انجام خواهد شد. از ابتدای امسال هیچ موافقت اصولی به صورت دستی در کشور صادر نشده است. اگر می گوییم ۳۸ میلیون متر مربع در حوزه تاسیسات گردشگری با احتساب مناطق نمونه گردشگری در حال فعالیت است همه این آمار ثبت شده است.

حتی در حوزه تعداد هتل ها نیز آمار داریم که چه تعداد شروع به ساخت کرده اند و چه تعداد به بهره برداری رسیده‌اند، ۲۱۹ هتل در دولت یازدهم شروع به ساخت کرده‌اند. در این دولت ۲۱۷ هتل در حال ساخت است این آمار را به تفکیک سال‌ها داریم.

وی گفت: اگر ما می‌خواهیم به افق ۱۴۰۴ برسیم باید بگوییم تاسیسات گردشگری ما باید سالانه ۲۰۰ درصد رشد کند. ما در این حوزه بسیار عقب هستیم. تا سال ۱۴۰۴ باید زیرساخت‌های تاسیسات گردشگری، حمل و نقل و اقامتگاه ها سالیانه متوسط ۱۹۹.۸ درصد رشد داشته باشند. تاسیسات خدماتی در زمینه صدور روادید و ارائه خدمت و ... باید ۲۶۶ درصد رشد سالیانه داشته باشد. در حوزه ساماندهی مدیریت یکپارچه صنایع دستی، تولید، برندینگ و بازاریابی به ۲۳۳ درصد رشد نیازمند است. اینها نشان می‌دهد ما در حوزه تاسیسات و ایجاد زیرساخت های گردشگری چقدر نیازمند کار هستم و چرا می گوییم باید بودجه هزار میلیاردی وزارت میراث فرهنگی افزایش پیدا کند.

کد خبر 4747565 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: دولت یازدهم وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کتاب و کتابخوانی ادبیات ترجمه معرفی کتاب اربعین 98 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازار نشر اربعین حسینی ادبیات جهان گردشگری انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس نشر شهید کاظمی جایزه ادبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن محمدی ادیب در دیدار با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: رویدادهای ویژه در حوزه گردشگری استان اردبیل با توجه به فرا رسیدن فصل گردشگری برای روزها و ماه‌های آینده تدوین شده است.

وی با اشاره به پیگیری اعتبارات حوزه گردشگری استان اردبیل در وزارت میراث‌فرهنگی خاطرنشان کرد: از معاونت گردشگری انتظار داریم در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان تامین اعتبارات مورد نیاز را تسهیل کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ادامه داد: اقدامات زیرساختی و زیربنایی متعددی نیز در دستور کار اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل قرار دارد که در این راستا نیز نیازمند همراهی وزارتخانه هستیم.

محمدی ادیب با بیان اینکه اقدامات آموزشی و توانمندسازی نیروهای شاغل در تاسیسات گردشگری استان یکی از اهداف ما است، تصریح کرد: در این راستا با هماهنگی مدیرکل آموزش گردشگری وزارتخانه، دوره‌های آموزشی لازم با تامین اعتبار برای این دسته از نیروهای شاغل در حوزه گردشگری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و پرداخت تسهیلات حمایتی برای سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری را در اردبیل پیگیری می کنیم تا با همکاری اداره کل و وزارتخانه و تامین اعتبارات لازم انجام شود.

کد خبر 6092847

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو