Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروزی شش بر صفر انگلیس مقابل بلغارستان در مرحله مقدماتی مسابقات یورو ۲۰۲۰ تحت الشعاع شعارهای نژادپرستانه‌ای قرار گرفت که دوبار جریان بازی را مختل کرد و باعث توقف آن شد. در واکنش به این رفتارها نخست وزیر بلغارستان خواستار استعفای رئیس فدراسیون فوتبال این کشور شد.
به گزارش عصر ایران؛ ویدئوها و تصاویر منتشر شده از استادیوم ملی واسیل لوسکی شهر صوفیه، پایتخت بلغارستان گروهی از مردان نقاب‌پوش را در حال فریاد زدن و انجام سلام نازی‌ها نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها بعد از انجام این حرکات توسط ماموران به بیرون ورزشگاه هدایت شدند.  
یورو نیوز در ادامه نوشت: رسانه‌های محلی بلغارستان همچنین اعلام کردند که در حین بازی برخی از تماشاگران نیز صدای میمون درآوردند.
این رفتارها باعث شد، داور برای نخستین بار در دقیقه ۲۷ بازی را به حالت تعلیق درآورد. پس از آن، از بلندگوهای ورزشگاه نسبت به رفتارهای نژادپرستانه هشدار داده و گفته شد که ممکن است ادامه این رفتارها منجر به لغو بازی شود.
پس از دو دقیقه، بازی از سر گرفته شد تا اینکه برای بار دوم در دقیقه ۴۱ و پیش از پایان نیمه نخست باز هم بازی متوقف شد.
طبق گزارش رسانه‌ها، ایولین پوپوف، کاپیتان تیم بلغارستان در وقت استراحت بین دو نیمه، پیش تماشاگران رفت از آن‌ها درخواست کرد که جلوی این رفتارها گرفته شود.

مفسران ورزشی خواستار اتخاذ یک راهبرد توسط یوفا (اتحادیه فوتبال اروپا) برای مقابله با نژادپرستی در زمان بازی فوتبال شدند.
یوفا پروتکل سه مرحله‌ای برای مقابله با نژاد پرستی دارد که در بازی عصر پنجشنبه بین انگلیس و بلغارستان به اجرا درآمد.
در مرحله نخست، داور اگر شاهد رفتارهای نژادپرستانه باشد، بازی را متوقف می‌کند و می‌خواهد در استادیوم اعلان عمومی شود که تماشاگران از این رفتارها اجتناب کنند.
مرحله دوم داور می‌تواند بازی را طولانی‌تر متوقف کند و اعلان دیگری در استادیوم پخش می‌شود.
در صورت تکرار رفتار نژادپرستانه پس از این دو مرحله، در مرحله سوم بازی به‌طور کامل باید لغو شود.  
ماروین سوردل، بازیکن سابق فوتبال نیز در واکنش به این بازی گفت که نسل‌های آینده احتمالا این سوال را با تعجب مطرح می‌کنند که چرا ایده ترک زمین بازی از سوی بازیکنان پس از تکرار رفتارهای نژادپرستانه پیگیری نمی‌شود.
او در توئیتی نوشت: «این یک جنون مطلق است که تنها به کار خود ادامه دهید و اساسا قبول کنید که در هنگام انجام کار خود مورد آزار و اذیت نژادپرستانه قرار می‌گیرید.»
جسی لینگارد، بازیکن تیم ملی انگلیس پس از بازی در توئیتی نوشت: «همه پسران انگلیسی قوی‌تر از آن‌هایی هستند که تصمیم به خراب کردن این بازی زیبا گرفتند! یوفا باید اقدامی در این رابطه انجام دهد!»
مارکوس رشفورد، زننده یکی از گل‌های انگلیس به بلغارستان نیز در رشته توئیتی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: «بازی در این شرایط آسان نبود و این اتفاق‌ها در سال ۲۰۱۹ نباید رخ بدهد.» وی در ادامه از تماشاگران انگلیسی تشکر و اظهار امیدواری کرد که سفر امنی برای رسیدن به خانه داشته باشند.
نخست وزیر بلغارستان: رئیس فدراسیون فوتبال استعفا دهد در ادامه واکنش‌ها به این بازی و رفتارهای نژادپرستانه تماشاگران، بویکو بوریسوف، نخست وزیر بلغارستان روز سه‌شنبه خواستار استعفای فوری رئیس فدراسیون فوتبال این کشور شد.
او در حساب کاربری فیس بوک خود تاکید کرد که بلغارستان یکی از بامداراترین کشورهای جهان است که در آن مردم با پیشینه قومی و مذهبی مختلف با هم زندگی مسالمت آمیزی دارند.
در واکنش به این خواسته، رحیم استرلینگ بازیکن تیم ملی انگلیس در حساب توئیتری خود آن را حرکت شایسته‌ای توصیف کرد.
او پیش از این در توئیت دیگری نوشته بود: « برای بلغارستان که چنین احمق‌هایی نماینده‌های آن در استادیوم هستند متاسفم.»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نژادپرستی یورو 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است

به گزارشش خبرگزاری خبرآنلاین، امیررضا خادم قهرمان کشتی و از مدیران اسبق ورزش ایران، پیرامون واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس مصاحبه ای انجام داده که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:

به گزارش اعتماد، به نظرم واگذاری دو باشگاه اتفاق مثبتی بوده است. مشکل ما این است که اصلا بخش خصوصی که بتواند دو تیم را در اختیار بگیرد، نداریم. یعنی بخش خصوصی داریم که توانایی این کار را داشته باشد ولی نکته این است که سیستم فوتبال ما و در مجموع ورزش حرفه‌ای ما واقعا حرفه‌ای نیست و درآمدهای داخل آن هم واقعی نیست. آنهایی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم به دولت وصل هستند درآمد بهتری دارند و آنهایی که وصل نیستند ورشکسته و زمینگیر می‌شوند.

شما دیدید در همین سیستمی که فروش انجام شد هیچ بخش خصوصی وارد نشد. این هایی که هستند هیچ کدام خصوصی نیستند. به هر حال به نحوی وابسته به دولت هستند. ولی در مجموع شاید این شکل واگذاری، چون باعث می‌شود دو باشگاه از زیر دست مستقیم دولت خارج شوند، زمینه‌ای بشود که اینها برای خودشان هم شده، یعنی همین بانک‌ها و پتروشیمی‌ها و خصولتی‌ها و حالا هر عنوانی که دارند، دو باشگاه را نظام‌مند کنند.

اصل مطلب این است شرکت‌هایی این دو باشگاه را در اختیار گرفته‌اند که پولی به دولت نمی‌دهند. این تهاتر با بدهی‌هایی است که دولت به آنها دارد. این بدهی و طلب در واقع جابه‌جا می‌شود. در عمل و واقعیت باز هم دو باشگاه به قیمت صفر واگذار می‌شود. این اعداد و ارقامی که مطرح می‌شود به نوعی فقط روی کاغذ است. وگرنه در عمل پولی جابه‌جا نمی‌شود. طلب‌هایی که این بانک‌ها از دولت داشتند و امیدی به وصول آنها نداشتند و در تمام طول این ۱۰، ۲۰، ۳۰ سال گذاشته وصول نشدند. به نوعی می‌توان گفت این کار همان مصداق نذر کردن روغن ریخته برای امامزاده است. برای همین باز هم عدد صفر است. من آن زمانی که مسولیت داشتم این پیشنهاد را ارائه دادم و در مصاحبه‌هایم وجود دارد. غیر از این مسیر هم قابل واگذاری نبوده و نیست. چون ما فوتبال حرفه‌ای نداریم.

نکته اصلی ما چرخه فوتبال است. مساله پیچ هرزی است که در اقتصاد کلان ما وجود دارد. شما پیچی که هرز شده را هر چقدر بپیچانی، هرز است. سیستم از لحاظ اقتصادی معیوب است. وقتی صدا و سیما را مجاب می‌کنی - از طریق مجلس یا هر جای دیگر - که بیا و حق پخش بده صدا و سیما باید ببیند درآمدش از کجا تامین می‌شود. اگر صدا و سیمای ما خصوصی بود این انتظار کاملا منطقی بود. ولی وقتی صدا و سیما به عنوان کار حاکمیتی یا وظیفه حاکمیتی باید رشته‌ای کم بیننده یا کم‌طرفدار را به اجبار پخش کند و بابتش نه درآمدی دارد و نه کسی به آن پول می‌دهد، شرایط فرق می‌کند. طبیعتا این چرخه اقتصادی را از دست می‌دهیم.

اگر قرار باشد صدا و سیما فقط به فوتبال پول بدهد یا به این باشگاه‌ها انگار به این شکل است که ما این وظیفه را از سرش باز کردیم که تو بیا به باشگاه‌ها پول بده و از آن طرف بی‌خیال بقیه رشته‌ها بشو! چون طبیعتا صدا و سیما می‌خواهد چیزی را پخش کند که برایش درآمد داشته باشد. این چرخه باید سالم باشد. وقتی صدا و سیما می‌خواهد پول بدهد به پرسپولیس برای پخش بازی از کنارش درآمد دارد. ولی وقتی مسابقه تکواندو پخش می‌کند که درآمد ندارد. پولی هم که دولت با مصوبه مجلس به صدا و سیما می‌دهد به صورت گلوبال و باز است. صدا و سیما با همین پول باید تمام رشته‌ها و زمینه‌های فعالیت‌های اجتماعی را پوشش بدهد. ولی اگر برایش حد و مرز تعیین شود، شرایط فرق می‌کند. حتی برای خود لیگ برتر؛ مثلا بازی استقلال و پرسپولیس جذاب است و پخش می‌کند ولی ممکن است یک بازی دیگر جذابیت نداشته باشد و پخش نکند. چون درآمدی از آن ندارد. ولی وقتی موضوع حاکمیتی است و بحث ماموریت ملی وسط می‌آید باید همه را با کم و زیادش پخش کند.

۲۵۱۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899289

دیگر خبرها

  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز
  • عصبانیت ستاره یونایتد: دست از آزارم بردارید
  • سرخپوشان پایتخت درصدد انتقام از آلومینیوم اراک/ بازی راحت سپاهان برای صعود در خوزستان
  • سبک بازی فجر را می‌پسندم/فرصتی برای اشتباه نداریم
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • سرمربی مس رفسنجان: بازی سنگینی مقابل پیکان داریم
  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • حذف الهلال با گران‌ترین تیم تاریخ! العین رفت فینال
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند