Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@13:31:01 GMT

خیران هزار و ۱۸۹ کلاس درس در گیلان ساخته اند

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۲۷۲۷

خیران هزار و ۱۸۹ کلاس درس در گیلان ساخته اند

استاندار گیلان صبح امروز در مراسم افتتاح مدرسه خیرساز در رشت گفت: با همت خیران گیلانی، ۲۵۶ مدرسه در قالب هزار و ۱۸۹ کلاس درس در استان ساخته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی ارسلان زارع استاندار گیلان پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح مدرسه خیرساز با بیان اینکه رفع نیازمندی‌های جامعه، از اقدامات موثر در زندگی اجتماعی است که موجب تقویت فضای همدلی، تحکیم روحیه همبستگی و ایجاد فضای روانی آرام‌بخش در جامعه می‌شود اظهار کرد: از این دیدگاه، کار خیّران با احساسات و عواطف عمیق و خالصی که دارند، ارزشمند و شایسته‌ی تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع با اشاره به اینکه گیلانیان افرادی نوع دوست و خیرانی هستند که بدون هیچ چشم‌داشتی، مشارکت‌های فعالانه و گسترده‌ای در اقدامات خیرخواهانه حوزه‌های مختلف دارند، گفت: لازم است زمینه ای فراهم شود تا گیلانی های نیک اندیشی که در خارج از استان یا کشور نیز حضور دارند، ضمن اطلاع از اقدامات صورت گرفته و وجود بستر انجام کارهای متعدد، در صورت تمایل، در فعالیت های خیرخواهانه استان خویش نیز ورود کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان، یکی از استان‌هایی است که در رده‌های نخست بحران خیزی قرار گرفته و نمونه اخیر آن، سیل روزهای گذشته در مناطقی از استان است که خسارت‌هایی نیز به بار آورد، افزود: بر این مبنا خیرین می‌توانند همچون همیشه ورود نیک اندیشانه‌ای در حوزه نوسازی و نیز مقاوم‌سازی مدارس و حتی استانداردسازی وسایل گرمایشی مراکز آموزشی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ما و آینده سازان فردای ایران اسلامی قدردان مشارکت خیران خواهیم بود، اظهار داشت: تاکنون با همت خیران گیلانی، ۲۵۶ پروژه احداث مدرسه در قالب هزار و ۱۸۹ کلاس درس در استان، تحت عنوان پروژه های مردمی و مشارکتی تحویل آموزش و پرورش شده است.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در پیشگاه خداوند رحمان و رحیم، هیچ اقدام خیر و صوابی بی پاداش نمی ماند؛ خاطر نشان کرد: موضوع مدرسه سازی، از آنجا که با تعلیم و تربیت همراه است، از امور خیریه ای است که در اسلام و در فرهنگ ما ایرانیان، نسبت به آن توصیه های فراوان شده است.

زارع با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب مدرسه سازی را یک حسنه‌ی بزرگ و صدقه‌ی جاریه می‌نامند، اظهار داشت: رئیس جمهوری نیز در ایجاد فضاهای آموزشی همسان و استاندارد برای فرزندان این مرز و بوم تاکید دارند و معتقدند که مردم در امور فرهنگی کشور سهیم هستند و هر جا آنها حضور دارند کارها با کیفیت و نشاط بیشتری پیش می‌رود.

استاندار گیلان در ادامه خاطر نشان کرد: امیدوارم فرزندان عزیزمان در محیطی بهتر و مطلوب‌تر شاهد یادگیری و فراگیری علم و دانش از معلمان عزیز و پرتلاش با روحیه ای با نشاط‌تر باشند.

گفتنی است صبح امروز با حضور ارسلان زارع، مدرسه ۹ کلاسه متوسطه دوره دوم زنده یاد فرنگیس سلیمانی که به همت نیکوکار مدرسه‌ساز دکتر سیده خدیجه آرین احداث شد، به ‌بهره‌برداری رسید.

این  مدرسه در زمینی به مساحت دو هزار ۱۰۰ متر مربع در سه طبقه و با زیر بنای هزار و ۳۰۰ مترمربع احداث شده که ساخت و تجهیز آن دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دربر داشته و یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان آن را  نیکوکار مدرسه‌ساز دکتر سیده خدیجه آرین تأمین نموده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • لوران کانته فیلمساز فرانسوی برنده نخل طلا و سزار درگذشت
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود