Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل روغنی مدیر عامل شرکت هپکو گفت: اقدامات خوبی درباره هپکو انجام شده است و در دو تا سه ماه آینده، شاهد اخبار خوبی از این شرکت خواهیم بود.

او با بیان اینکه نیاز به اصلاح ساختار‌های مالی، تولیدی و فناوری، موجب شد دولت در دوره ای، امور این شرکت را برعهده گیرد، افزود: با اقداماتی که سازمان خصوصی سازی دردست انجام دارد پس از این دوران گذار، شرکت هپکو برای واگذاری مجدد احیا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته به گفته وزیر اقتصاد، شرکت هپکو دیگر به فرد واگذار نمی‌شود بلکه واگذاری این شرکت به مجموعه‌ای شناسنامه دار صورت خواهد گرفت.

روغنی گفت: بیشترین بحثی که در کشور برای واگذاری هپکو وجود دارد این است که کنسرسیومی از صنایع معدنی کشور شامل معدن داران بزرگ کشور برای در اختیار گرفتن هپکو اعلام آمادگی کردند، زیرا مشتریان اصلی هپکو هستند و در این باره تاکنون ۱۰ جلسه کارشناسی تشکیل شده است که بنده نیز در آن حضور داشتم.

بیشتر بخوانید: اعطای وام دولتی به هپکو / صورت های مالی دلیل لغو مجمع عمومی ایدرو

مدیر عامل شرکت هپکو با بیان اینکه استاندار استان مرکزی، وزرای صنعت و اقتصاد و سازمان و بودجه، کمک‌های خوبی را در احیای هپکو ارایه می‌کنند، افزود: تصمیم بر این است تولید را در این مجموعه فعال کنیم که در این باره تصمیمات خوبی گرفته شده از جمله اینکه قرار است کنسرسیوم معدنی یادشده، سفارش گذاری برای ماشین آلات، قطعه سازی، تعمیر ماشین آلات معدنی و ساخت واگن‌های معدنی را که ظرفیت آن در داخل شرکت هپکو وجود دارد، انجام دهد.

روغنی گفت: در جلسه‌ای که امروز داریم برای تولید ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات در هپکو تصمیم گیری نهایی خواهد شد که اگر کار تولید در این مجموعه آغاز شود، کارگر هم به آینده شغلی خود امید پیدا می‌کند.

وی افزود: اگرچه برای قطعاتی مانند موتور، گیربکس و برخی قسمت‌های الکترونیک، به واردات متکی هستیم که ممکن است در اثر تحریم مشکلاتی برای تهیه آن داشته باشیم؛ اما بومی سازی را در این بخش آغاز کردیم که ادامه می‌دهیم تا بتوانیم رونق تولید را در این مجموعه به ارمغان بیاوریم.

مدیر عامل شرکت هپکو گفت: با تصمیماتی که در ستاد تسهیل گرفته شده، مبالغی به عنوان حقوق و دیون عقب افتاده به کارگران پرداخت شده است که تا پایان شهریور امسال را شامل می‌شود البته طبیعی است که این روش غلط یعنی وام گرفتن از بانک‌ها و هزینه کردن آن صرف امور جاری را نباید ادامه دهیم بلکه باید تولید را احیا کنیم.

 روغنی با بیان اینکه رسانه‌های داخلی و به ویژه صدا و سیما نقش موثری در خنثی کردن فضاسازی رسانه‌های معاند در موضوع هپکو داشتند، افزود: از مسئولان سیاسی درخواست می‌کنم از هپکو در جریانات سیاسی استفاده نکنند، زیرا هپکو محیطی کارگری است که باید در آن کار و تولید کنیم تا به اقتصاد کشور و خانواده کارگر کمک شود بنابراین آثار ورود مسایل سیاسی به داخل هپکو بسیار زیان بار است و به هیچ وجه نفعی به شرکت نمی‌رساند.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ هزار نفر ۴۰ درصد سهم هپکو را در بورس در اختیار دارند و ۶۰ درصد آنهم مربوط به هیدرواطلس بوده که با درخواست خود مالک واگذار شده است، گفت: سازمان خصوصی سازی بنابر وظیفه ذاتی خود باید فعالیت‌های خود را در موضوع واگذاری شرکت هپکو آغاز کند و آماده سازی‌ها را انجام دهد و پس از آن هر تصمیمی که دولت و سازمان خصوصی سازی برای این شرکت بگیرند اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند