Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند هفته ای است که روابط رئیس جمهوری آمریکا با شبکه مورد علاقه اش شکرآب شده است. به نظر می رسد تنش میان ترامپ و فاکس نیوز زمانی آغاز شد  که  روز پنجشنبه این شبکه نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرد که بر اساس آن 51 درصد از رای دهندگان از استیضاح و عزل ترامپ پشتیبانی می کنند.

رئیس جمهوری آمریکا که شدیدا از انتشار این نظرسنجی برآشفته بود، در صفحه توئیتر خود به  فاکس نیوز حمله کرد و آن را "چرند" نامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در توییت خود نوشت: "از روزی که من اعلام کردم که برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد می‌شوم ، هیچ وقت فاکس نیوز نظرسنجی خوبی از من منتشر نکرده است".

فاکس نیوز، شمشیر تیز جمهوریخواهان

فاکس نیوز در سال 1996 توسط دو سرمایه دار، "رابرت مرداک" و "راجر آیلز" با هدف جذب مخاطبان محافظه کار راه‌اندازی شد و با همکاری "رودی جولیانی" شهردار وقت نیویورک گسترش یافت. این تلویزیون نقش مهمی در مبارزات انتخاباتی جورج دبلیو بوش و دولت وی بازی کرد و به مرور تبدیل به رسانه‌ای قدرتمند در ساختار سیاسی آمریکا شد.

نقش این رسانه در رسوایی "مونیکا لوینسکی" و هزینه تراشی سنگین آن برای "بیل کلینتون"، رئیس جمهوری دموکرات وقت در خاطره‌ها مانده است. هماهنگی نزدیک این شبکه با حزب جمهوریخواه و سران آن هیچگاه در سطح کنونی نبوده است، به گونه ای که همه آن را  "شبکه مورد علاقه ترامپ" می نامند.

فاکس نیوز از همان آغاز فعالیت‌های انتخاباتی ترامپ در سال 2016، خط پشتیبانی از وی را در پی گرفته است. مجریان این شبکه به گونه ای سخن می گویند که "ترامپ پسند" باشد. رئیس جمهوری آمریکا نیز هر از چندگاهی در صفحه توئیتر خود، سخنان و گزارش‌های آنها را می ستاید.

نقش کلیدی فاکس نیوز برای ترامپ

"ژرالدو ریورا" یکی از مجریان فاکس نیوز به تازگی گفته است اگر برنامه‌های این شبکه نبود، دموکرات‌ها تا الان ترامپ را نابود کرده بودند.

این نکته‌ای است که بسیاری از تحلیلگران در آمریکا بر آن تاکید دارند. از جمله "نیکول هممر" نویسنده و پژوهشگر در دانشگاه کلمبیا بر این باور است که تفاوت اساسی بین ترامپ و ریچارد  نیسکون، تلویزیون فاکس نیوز است که به شدت از ترامپ پشتیبانی کرده است.

این نویسنده آمریکایی در مقاله ای که در "شبکه خبری تاریخ" منتشر کرده است، استدلال می کند: فرق بزرگ ترامپ و ریچارد نیکسون، رئیس جمهور اسبق آمریکا که قربانی استیضاح شد، در وجود همین شبکه تلویزیونی است.

وی تاکید می کند: "فاکس نیوز نقش مهمی در محافظت از ترامپ در برابر سرنوشتی دارد که برای نیکسون رقم خورد اما این شبکه همچنین نقش مهمی در فریب دادن ترامپ در ارتکاب رفتارهای نیکسونی داشته است."

هممر می افزاید: نیکسون به یک فاکس نیوز احتیاج داشت و او این واقعیت را می دانست. هنگامی که وی در سال 1968 به ریاست جمهوری رسید، در موضعی قدرتمند قرار نداشت.  دموکرات ها هر دو مجلس کنگره را در اختیار داشتند و رسانه ها علیه او بودند. او معتقد بود که برای پیش بردن کارهایش دو چیز لازم دارد: یک حزب جمهوری خواه قوی  و وفادار و دوم، یک رسانه تماما نیکسونی. چیزی که نیکسون می خواست رسانه ای برای خودش بود. او بر این باور بود که بیشتر رسانه های اصلی در دست دموکرات ها هستند و به شدت پیگیر بود یک رسانه خبری جایگزین  برای جمهوریخواه راه‌اندازی کند. 

فراز و نشیب روابط ترامپ و فاکس نیوز

هر چند تردیدی درباره نقش کلیدی تلویزیون فاکس نیوز برای رئیس جمهوری آمریکا وجود ندارد، اما مشخص نیست که تنش ها میان ترامپ و این تلویزیون دقیقا بر سر چه بالا گرفته  است.

آیا اختلافات شخصی و رقابت های درون جناحی در پس این تنش هاست یا اینکه باید آن را به تضاد میان ترامپ و آنچه که "دولت عمیق" می نامد، نسبت داد؟

این در حالی است که بسیاری از چهره های فاکس نیوز مواضع نزدیک به ترامپ دارند. از جمله  شان هنیتی ، تاکر کارلسون و لورا اینگراهام، از معتبرترین چهره های طرفدار ترامپ در این رسانه هستند. آنها همچنین مرتباً افرادی همچون رودی جولیانی را دعوت کرده اند تا از مواضع ترامپ پشتیبانی کنند.

اما به باور برخی منتقدان رئیس جمهور آمریکا، ترامپ می خواهد این تلویزیون در بست در اختیار وی باشد.

 واشنگتن پست در این زمینه می نویسد که ترامپ می خواهد همه مجریان فاکس کاملا طبق سلیقه وی صحبت کنند.

خشم ترامپ از فاکس نیوز البته چیز تازه ای نیست. او چند ماه پیش از فاکس نیوز به خاطر دادن تریبون به دمکرات ها انتقاد کرد و در ماه اوت در توئیتر خود نوشت: "فاکس دیگر برای ما کار نمی کند!"

بنابراین دور از ذهن نیست که تنش های تازه میان ترامپ و فاکس نیوز به زودی جای خود را به توییت های دوستانه ترامپ درباره تلویزیون محبوبش بدهد.

اما اگر این مساله ریشه در اختلاف دونالد ترامپ با طبقه حاکم سیاسی و رهبران سنتی جمهوریخواه داشته باشد، به باور ناظران باید منتظر بالا گرفتن تنش ها بین ترامپ و فاکس نیوز بود.

در این زمینه، برخی ناظران به اختلاف نظر جدی میان ترامپ و رهبران کلیدی جمهوریخواه درباره تصمیم عقب نشینی از سوریه اشاره می کنند.

"فیل ویلایتو"، نویسنده آمریکایی می گوید که دلایل واقعی جدی شدن استیضاح ترامپ، اصرار وی بر عقب نشینی از سوریه است.

روزهای آینده پاسخ این پرسش ها را روشن خواهد کرد. اما در صورتی که شکاف فاکس نیوز و ترامپ عمیق شود، شورش در اردوگاه جمهوریخواهان علیه ترامپ و خطرناک شدن روند استیضاح وی می تواند نخستین پیامدهای آن باشد.

310311

کد خبر 1311115

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ فاکس نیوز ترکیه سوریه کردهای سوریه اربعین روح الله زم ایالات متحده آمریکا پیاده روی اربعین تیم ملی فوتبال ایران دونالد ترامپ سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد!

به گزارش ورزش‌سه، چند وقت پیش بود که یحیی گل محمدی در گفتگویی در استودیوی آنتن به ماجرای جدایی رامین رضاییان از پرسپولیس پرداخت و توضیح داد که چرا برخلاف میل باطنی اش به جدایی این ستاره رضایت داده است. سرمربی سابق سرخپوشان توضیح داد که با توجه به مصاحبه رضاییان در استادیو فوتبال برتر دیگر امکان ادامه حضور او با توجه به زیر سوال بردن برخی از بازیکنان تیم وجود نداشته است. 

رضاییان که پس از ماجراجویی چندین ساله در خارج از کشور راهی جز جدایی از تیم محبوبش روبروی خود نمی‌دید، با توجه به شرایط سپاهان را برای ادامه فوتبال برگزید؛ تصمیمی که برای او در مسیر حرفه‌ای بسیار خوب بود و او توانست علاوه بر بازپس‌گیری موقعیت از دست رفته‌اش در تیم ملی بدل به یکی از تاثیرگذارترین ستاره‌های لیگ برتر هم بشود. 

با این حال رضاییان همواره خود را پرسپولیسی دانسته و علاقه به تیم محبوبش را در اظهارنظرهای مختلف پنهان نکرده است و به همین دلیل اصلا انتظار نداشت که در ورزشگاه آزادی توسط هواداران تیم محبوبش به او توهین شود. 

این محتوای ویدیویی است که در جریان دیدار پرسپولیس و سپاهان به ثبت رسیده و رامین رضاییان در حالی که شعارهای هواداران را معطوف به خود می‌بیند با دست زدن برای آنها ناراحتی‌اش را اعلام می‌کند و پس از مسابقه نیز با انتشار این ویدیو و نوشتن این جمله که « چه روز مزخرفی بود», ناباوری اش از اتفاقات رخ داده را بیان کرده است.

دیگر خبرها

  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد!
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • اعزام قطار کامل موجب افزایش ایمنی می شود
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد