Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید جمیل احمدی در نشست شورای مهارت شهرستان قروه با محوریت بررسی و تدوین سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه ای، اظهار داشت: دولت کارآفرین یعنی دولتی که بتواند محورهای کارآفرینی را تقویت و ایجاد کند که یکی از این محورها توسعه بخش خصوصی همانند آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه ای فعال

وی هدف اصلی آموزش‌های مهارتی را تربیت نیروی ماهر و توانمند اعلام کرد و افزود: نیرویی که دانش روز و مهارت داشته باشد می‌تواند در توسعه پایدار نقش مؤثری را ایفاء کند و در واقع استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی یکی از الزامات برای رسیدن به توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی گفت: در حال حاضر تمام دنیا به سمت و سوی آموزش‌های مهارتی حرکت کرده اند و به دنبال توسعه آن هستند، چرا که داشتن مهارت در هر حوزه‌ای اولویت نخست محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان شناسایی فرصت‌های شهرستان و تبدیل آن به اشتغال و مزیت‌های رقابتی را از اهداف تدوین سند دانست و یادآور شد: این سند می‌تواند مسیر آموزش و اشتغال را تغییر دهد و اگر تمامی اطلاعات مرتبط احصاء شوند کار به صورت عملیاتی انجام خواهد پذیرفت.

وی بیان کرد: هر پروژه تولیدی و صنعتی باید پیوست آموزشی برای تربیت نیروی انسانی داشته باشد و در واقع اگر بتوان نیروی انسانی ماهر پرورش داد و زمینه اشتغال ایجاد شود در رفع بیکاری اثربخش خواهد بود.

سرپرست فرمانداری  قروه هم در این نشست گفت: تمام کشورهای توسعه یافته دنیا به دنبال این هستند که مهارتی که بتواند روند توسعه را در پیش بگیرد را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

الماسی با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی همانند آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه ای ضروری است، خاطرنشان کرد: در قروه ظرفیت‌های بسیاری همانند معادن وجود دارد که باید با جلوگیری از خام فروشی بتوان مهارت‌های مرتبط را آموزش داده و محصولات معدنی از سنگ تا طلا را فرآوری کرد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قروه هم در پایان این جلسه از آموزش ۳۳۰ هزار نفر- ساعت با هزار و ۳۸۰ نفر- دوره و ۳ هزار و ۶۰۰ نفر شرکت کننده در آزمون در سال گذشته خبر داد.

فردین نامور به عملکرد ۶ ماهه سال جاری اشاره کرد و گفت: در ۶ ماهه ابتدای سال جاری ۱۲۳ هزار و ۴۹۹ نفر- ساعت برای ۶۴۴ کارآموز ثبت نام شده آموزش های لازم را دیده اند.

وی اضافه کرد: تعداد آموزشگاه‌های آزاد شهرستان قروه ۱۵ مورد است که در سال جاری تاکنون ۹۴ هزار و ۳۵۴ نفر- ساعت آموزش داده شده است.

46

کد خبر 1311218

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان توسعه پایدار آموزش اشتغال ترکیه سوریه اربعین کردهای سوریه تیم ملی فوتبال ایران پیاده روی اربعین ایالات متحده آمریکا روح الله زم استان لرستان انتخابی جام جهانی 2022

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید