Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد گفت: نبود زیر ساخت های صادرات میوه و نداشتن امکان نگهداری در سردخانه باعث رکود بازار میوه و تره بار شده است.

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: میوه ها رکورد افزایش قیمت را در بین خوردنی ها از آن خود کردند و باعث نگرانی برخی از تولید کنندگان شد. اینکه چرا در این فصل و با نزدیک شدن به فصل سرما بازار دچار این رکود شده است موضوعی است که در گفتگو با دو تن از مسئولین اتحادیه میوه و تره بار مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***عرضه بیش از طرفیت بازار است

حیدرساکن برجی رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد در توضیح وضعیت بازار میوه و تره بار گفت: بجز رکودی که در حال حاضر بر بازار حاکم است عرضه بیش از ظرفیت بازار هم باعث شده که قیمت محصولات مختلف به شکل چشم گیری کاهش پیدا کند به طوری که باعث نارضایتی خیلی از تولید کننده ها شده است.

ساکن برجی ادامه داد: تولید زیاد از یک طرف و نبود  زیر ساخت های صادرات میوه از طرف دیگر و اینکه به دلایل مختلف از جمله هزینه های بالای انبار کردن محصولات امکان نگهداری در سردخانه وجود ندارد و کشاورز هم چون خرده مالک است و خودش نمی تواند این کار را انجام دهد و برای دلالان هم این کار توجیه اقتصادی ندارد این است که همه سعی می کنند که محصولاتشان را به موقع  به فروش برسانند همه اینها دست به دست هم داده اند و رکود حال حاضر بازار را رقم زده اند.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد افزود: در خصوص قیمت سبزی باید بگویم که در استان ما تعیین کننده قیمت، بیشتر سبزی کاران اطراف نیشابور هستند که اینها چرخه فروششان مستقیم است و کمتر محصولاتشان را به میدان می فرستند و خودشان قیمت را مشخص می کنند.

وی در خصوص بازار های هفتگی و تاثیرشان بر روی قیمت های کلی میوه و سبزی گفت: اتفاقی که در بازار های هفتگی در حال رخ دادن است چون نتوانسته ایم تولید کننده را در این بازار ها دخیل کنیم باعث پیدا شدن یکسری واسطه ها در این میان می شوند که خیلی هم نمی توانند قیمت ها را بشکنند چون اصلا ساختار درست نیست. ما در این بازار ها تولید کننده واقعی نداریم و اینها نمی توانند عرصه مستقیم محصولاتشان را داشته باشند .

***میوه با قیمت نازل به فروش می رسد

حسین مصدق رییس اتحادیه فروشندگان سبزی و میوه مشهد نیز در این خصوص گفت: متاسفانه این روزها بازار میوه و تره بار دچار رکود شده است. ولی خداراشاکریم که بازار از محصولات مختلف اشباع شده و هیچ کمبودی وجود ندارد و میوه های روز خیلی با قیمت نازل عرضه می شود.

مصدق افزود: ایام محرم و فرا رسیدن  ایام اربعین و دهه آخر صفر و از همه مهمتر همزمانی اش با شروع سال تحصیلی جدید و کاهش چشمگیر توانایی خرید مردم باعث این رکود شده است و این رکود اندکی در سالهای قبل هم بوده و تقریبا طبیعی است ولی امیدواریم بعد ایام اربعین از این رکود خارج شویم.


انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: افت قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد