Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، «محسن حاجی میرزایی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که برخی از نمایندگان تلاش می کنند بحث حذف زبان انگلیسی از مدارس را داشته باشند، ادامه داد: شورای عالی آموزش و پرورش یک مرجع قانونی است که درباره برنامه های درسی و فرایندهای آموزشی ضمن بررسی های لازم، مصوبه هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مناسب تر این بود که پیشنهاد مذکور در مرجع تخصصی خود مورد بررسی و تصویب قرار می گرفت، خاطرنشان کرد: نکته دوم اینکه یک درس یا ضرورت دارد یا ندارد؟ اگر ضرورت دارد که دانش آموزان آن درس را بدانند باید در آموزش و پرورش این کار انجام شود و قابل واگذاری نیست و اگر ضرورت ندارد باید حذف شود و فکر می کنم مرجع رسیدگی به این موضوعات شورای عالی آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پیشنهاد می شود از طریق این شورا کارها را دنبال کنیم، اضافه کرد: اگر آموزش در مدارس کاستی دارد این موضوع هم قابل بررسی و رفع است.

به هیچ وجه کمبود کتاب درسی نداریم

وی در رابطه با اینکه امروز ۲۴ مهرماه هنوز تعدادی از مدارس از کمبود معلم و تعدادی از دانش آموزان کمبود کتاب درسی دارند، و چرا کتاب درسی در دوره متوسطه دوم کمتر پیدا می شود، اظهار داشت: مشکل کمبود معلم به روش های مختلف حل و با همه ادارات آموزش و پرورش استان ها مذاکراتی در این زمینه انجام شده است و اعداد و ارقام در این زمینه کنترل شده و مشکل جدی در این رابطه وجود ندارد.

حاجی میرزایی ادامه داد: ممکن است برخی از استان ها در نحوه محاسبات اشکالاتی داشته باشد که به همین منظور افرادی مامور شده اند تا مشکلات این استان ها نیز حل و فصل شود.

وی درباره کمبود کتاب دانش آموزان نیز گفت: امسال دانش آموزان باید در سامانه ثبت نام می کردند و از طریق سامانه، کتاب در اختیارشان قرار می گرفت و افرادی که ثبت نام کرده بودند موفق به دریافت کتاب شدند اما ممکن است برخی از افراد در سامانه ثبت نام نکرده باشند که تاکید شده است با راهنمایی مدارس این کار انجام شود چون کتاب در حد کافی چاپ شده و در  اختیار دانش آموزان قرار دارد و معتقدیم مشکل کتاب به هیچ وجه نداریم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که برخی از دانش آموزان در سامانه ثبت نام کرده اند اما برخی از دانش آموزان مدرسه خود را تغییر داده اند و اکنون هیچ کدام از مدارس این مسئله را قبول ندارند در این زمینه دانش آموزان چه کاری باید انجام دهند؟ گفت: این مشکلاتی است که در حین اجرا پیش می آید چون ۱۴۲ میلیون جلد کتاب باید در  سراسر کشور توزیع شود که تاکید شده مشکلاتی در این حد هم در سریع ترین زمان حل شود.

حاجی میرزایی همچنین در پاسخ به این سوال که برخی از کتاب های درسی دانش آموزان سر از بازار سیاه درآورده است، تصریح کرد: این موضوع قابل بررسی است.

وی در پاسخ به این سوال که برخی از والدین با خرید کتاب با چند برابر قیمت مواجه هستند، حتی بازار سیاهی در این زمینه ایجاد شده است، اظهار داشت: به تعداد همه دانش آموزان کتاب موجود است و والدین نیاز نیست از بازار آزاد کتاب برای دانش آموزان خریداری کنند.

وزیر آموزش و پرورش درباره کتاب های کمک آموزشی و موسسات این چنینی نیز افزود: به مدارس توصیه شده این کار را انجام ندهند به لحاظ اینکه تمامی محتوای آموزشی در امتحانات جامع و کنکور براساس محتوای کتاب های درسی است و دانش آموزان اگر این محتواها را به دقت بخوانند نیاز به کتاب های کمک آموزشی نخواهند داشت. مدارسی که این اقدام را انجام دهند، مورد رسیدگی قرار می گیرند./

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معلمان آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

وی افزود: تبعه‌ای که کد یکتا دارد و بطور قانونی زندگی می‌کند؛ آموزش و پرورش ملزم به ثبت نام در مدارس است.

او تعداد فرهنگیان استان را ٤٣ هزار نفر اعلام کرد که در ٦ هزار و ٢٠ مدرسه مشغول به تدریس هستند و تعداد کلاس مدارس استان را ٢٩ هزار و ٢٧٤ مورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی مدارس به هر علت هستم گفت: در دو سال اخیر هیچ مدرسه‌ای تعطیلی نشده است؛ در تلاش برای بهبود خوابگاه‌های مدارس عشایری و روستایی هستیم.

رضایی افزود: در دو سال اخیر عملیات ساخت بیش از ٥٠٠ مدرسه را تمام کردیم؛ در استان کرمان ٢٥٠ مدرسه با وجود یک تا ٥ دانش آموز در راستای تحقق عدالت آموزشی مشغول فعالیت هستند.

او شعار هفته معلم امسال را "همه ما مدیون توایم معلم " اعلام گفت: عطا احمدی یک معلم بازنشسته است که ٢٦٠ مدرسه را در کرمان ساخته است.

وی خبر داد: ١٢ معلم نمونه در استان کرمان انتخاب شده اند و فروغ نادری به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پاسخ به سوالی گفت: تدریس معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه نوبت دوم ممنوع است و با متخلفین برخورد می‌شود.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان نقطه ثقل آموزش و پرورش است.

وی خبر بازسازی اردوماه‌های جوادیه و باهنر با بیش از ٦٠ میلیارد تومان با همکاری شرکت‌های مس و گل گهر را نیز اعلام کرد و گفت:خوابگاه ٤٠٠ نفره در اردوگاه باهنر ساخته خواهد شد.

رضایی کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و رتبه دوم در کل شاخص‌ها، انتخاب به عنوان موفق‌ترین مدیر کل، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور سال قبل، کسب رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی در کنکور، کسب ١٣ مدال در جشنواره خوارزمی، رتبه اول اعزام راهیان نور، رتبه اول سلامت، افتخار آفرینی در کسب رتبه مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری، راه اندازی ٩٠ پایگاه مطالعاتی، جذب ١٥٠٠ دانش آموز بازمانده از تحصیل، تطبیق مدارک ٢٥٠٠ مهدکودک در استان، راه اندازی ٣٥ مرکز سنجش دانش آموزان پایه اول، تجهیز مدارس استان به سیستم پایش تصویری با ٧ میلیارد تومان را از جمله افتخارات و اقدامت آموزش و پرورش برشمرد.

وی اظهار داشت: ٢٥٤ حوزه امتحان نهایی در استان به منظور برگزاری امتحانات نهایی انتخاب شده اند که به راکت الکترونیک و دوربین مجهز شده اند.

او همچنین از تداوم طرح تجاری سازی مدارس استان خبر داد.

وی گفت: مرکز آمار ایران تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در استان را ٧ هزار و ٥٠٠ نفر اعلام کرده که ما این عدد را به این صورت قبول نداریم.

رضایی در پایان اظهار داشت: ساخت اردوگاه شهید سلیمانی از محل اعتبارات وزارت نفت در شهر کرمان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم