Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: تاکنون میزان خسارات ناشی از هجوم مگس مدیترانه ای برآورد نشده است اما باغ های مرکبات جنوب استان در معرض خطر جدی این آفت قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید برخوری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان در ارتباط با میزان خسارات ناشی از حمله مگس مدیترانه ای در مناطق جنوبی استان کرمان به خبرنگار راه آرمان گفت: تاکنون میزان خسارات ناشی از این هجوم برآورد نشده است اما باغ های مرکبات جنوب استان در معرض خطر جدی این آفت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان راهکار مقابله با این آفت را در پیش گرفته است چرا که آفت مذکور بسیار خطرناک است از این رو باید هر چه سریع تر از آلودگی باغات پیشگیری کرد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان عنوان کرد: با توجه به این که این آفت سال های گذشته جنوب استان را تحت تاثیر قرار داده است، با همه امکانات موجود در حال مبارزه با این آفت هستیم.

برخوری یادآور شد: اطلاع رسانی های مورد نیاز و راهکارهای مناسب برای مقابله با این آفت به کشاورزان آموزش داده شده است.

وی اظهار داشت: لازم به ذکر است که مگس مدیترانه ای تنها مختص جنوب کرمان نیست و در حال حاضر حدود 70 درصد کشور به این آفت آلوده شده است در حالی که این آفت نزدیک به 5 سال است مناطق جنوبی استان را تهدید می کند، برخی نقاط کشور حدود 10 سال است که با این آفت مبارزه می کنند.

آلودگی باغات مناطق سردسیر جیرفت و عنبرآباد به مگس مدیترانه ای

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان یادآور شد: در حال حاضر مناطق سردسیر و کوهپایه های جنوبی استان به این آفت آلوده شده است و در تلاش هستیم تا از ورود آن به دشت جیرفت جلوگیری شود.

برخوری توصیه کرد: از کشاورزان درخواست داریم در ابتدا میوه های له شده و غیر قابل مصرف را از زیر درختان جمع آوری و معدوم کنند، در گام بعد نسبت به مبارزه با آفت از طریق تله گذاری و سم پاشی به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کرده و اطلاعات فنی را دریافت کنند.

وی ادامه داد: مبارزه با این آفت کار سخت و پر هزینه ای نیست از این رو باغداران باید دقت داشته باشند تا آفت مذکور را در مراحل اولیه شناسایی و گزارش دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان ضمن ابراز نگرانی از آلودگی باغات خالی از سکنه و تفریحی مطرح کرد: آلودگی این باغات و عدم شناسایی آن ها سبب گسترش آلودگی در منطقه خواهد شد از این رو توصیه می شود صاحبان این املاک با مراجعه به باغ های خود تمهیدات لازم را در نظر گیرند.

برخوری در ارتباط با تهیه سموم و ارائه تسهیلات به کشاورزان تاکید کرد: باغداران بزرگ معمولا خود اقدام به مبارزه علیه آفات می کنند و با توجه به هجوم ملخ ها به منطقه در ابتدای سال با محدودیت اعتبارات مواجه هستیم اما به کشاورزانی که در تامین سموم دچار مشکل مواجه هستند کمک می کنیم.

رتبه نخست استان کرمان در مبارزه با هجوم ملخ ها به مزارع

وی در خصوص حمله ملخ ها در ابتدای سال به جنوب استان گفت: استان کرمان موفق ترین استان در مبارزه با آفت ملخ بود و از سوی سازمان اصلاح نباتات نیز لوح تقدیر دریافت کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان بیان داشت: در حمله ملخ ها به مناطق مختلف استان خوشبختانه خسارتی به بخش کشاورزی وارد نشد اما به دنبال اقدامات پیشگیرانه اکنون اعتبارات استان منفی است و مشکلات زیادی در این خصوص داریم چرا که توانایی تعمیر تجهیزات خود برای مبارزه با آفت مگس مدیترانه ای را نداریم.

برخوری در پایان تاکید کرد: در ابتدای سال 150 هزار هکتار از اراضی و مراتع استان توسط سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان برای مبارزه با ملخ ها سم پاشی شد و توانستم با این اقدام هجوم ملخ ها را کنترل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،  رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: کشاورزان بخش‌های وراوی، مرکزی، اسیر و گله دار شهرستان مهر بیش از ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را زیر کشت ملون و جانا بردند.

محمد محمودی افزود: برداشت این دو محصول از نیمه دوم فروردین از مزارع شهر خوزی بخش وراوی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهر بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال صیفی کاران این شهرستان بیش از هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف کشور کنند.
شهرستان مهر در جنوب فارس و در فاصله ۳۲۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس