Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی با تاکید بر اجرای برنامه‌های اثربخش در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: در جلسات پدافند غیرعامل مصوبات و برنامه‌ها اعلام می‌شود، اما اجرا با دستگاه‌های اجرایی است و احساس ما این است که کارهای لازم در این دستگاه‌ها انجام نشده است.

به گزارش ایسنا، ناصر خوش‌خبر، امروز 24 مهرماه، در جلسه شورای پدافند غیرعامل و ستاد راهبردی بزرگداشت هفته پدافند عیرعامل با گلایه از عدم حضور مدیران در این جلسه ، اظهار کرد: اگر مدیران شرکت نکنند، باید دلیل کافی برای عدم حضور نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقیقات دانش پایه دشمن نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های نو و کمک تمام افرادی است که می‌توانند یاری‌رسان باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی بیان کرد: نمی‌توانیم مدعی این باشیم که داریم تهدیدات دشمن را مقابله می‌کنیم، اما در اجرا کاری انجام دهیم.

خوش‌خبر با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ای را باید اجرا کنند که اثرش در سطح جامعه مشهود باشد، افزود: مدیران باید نتیجه مصوبات این جلسات را به صورت مستمر گزارش داده و برای اجرای مصوبات تلاش کنند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام رهبری در مورد پدافند غیرعامل، ادامه داد: برنامه‌های پدافند غیرعامل همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید هر روز ادامه داشته باشد و منحصر به این هفته نشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی اظهار کرد: در این راستا، ظرفیت‌های متعددی خراسان جنوبی وجود دارد که باید توسط کارشناسان احصا و عملیاتی شود.

خوش‌خبر ادامه داد: در شرایط فعلی که دشمن با تمام توان کار می‌کند، نباید گفتمان‌هایی که باعث ریزش طرفداران نظام اسلامی می‌شود را پررنگ کنیم.

وی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل باید مردم‌محور باشد، بیان کرد: اگر امروز می‌گوییم تمام برنامه‌های دشمن را می‌توانیم نقشه بر آب کنیم باید از ظرفیت‌های استان بهره برده و برنامه‌ها مردم‌محور باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های استان باید به صورت کیفی و اثربخش مورد بهره‌برداری قرار گیرد تا روی مخاطب اثرگذار باشد، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید بخشی از توان خود را با حضور مردم رنگ دهند و بخش مردمی را پررنگ ببینند.

خوش‌خبر با بیان اینکه جنگ نرم امروز نیازمند این است که با مدرن‌ترین شیوه‌ها فعالیت کنیم، افزود: طبق گزارشات هنوز ۳۰ دستگاه برنامه‌های خود را اعلام نکرده‌اند که باید رسانه‌ای شده تا مردم آگاه شوند.

وی با بیان اینکه نباید نظارت و نقد منصفانه مردم را نادیده بگیریم، تصریح کرد: اگر محتوای برنامه‌های پیش‌بینی شده در هفته پدافند غیرعامل مبتنی بر شرایط زمانی و نوع تهدیدات نباشد، نمی‌تواند اثربخشی لازم را برای مخاطب داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی ادامه داد: اگر تعداد برنامه‌های اثربخش را در شرح وظایف دستگاه‌ها اعلام کنیم، بهتر از این است که بگوییم تعداد برنامه‌ها زیاد بوده است.

خوش‌خبر تصریح کرد: در این جلسات مصوبات و برنامه‌ها اعلام می‌شود، اما اجرا با دستگاه‌های اجرایی است و احساس ما این است که کارهای لازم در این دستگاه‌ها انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه نیازمند برنامه عملی در این حوزه هستیم، تصریح کرد: فضای مجازی در ارائه محتوای درست بسیار می‌تواند اثربخش باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی با اشاره به اینکه متاسفانه در طول سال محتوایی در مورد پدافند غیرعامل ارائه نمی‌شود، یادآور شد: محتوای درست در فضای مجازی باید مدیریت شده و از این فضا بیشتر بهره ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی پدافند غيرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد