Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان همدان از تشکیل ستاد تألیف قلوب در استان خبر داد و گفت: این ستاد با هدف فرهنگسازی و جلوگیری از بروز خشونت بین افراد تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عدالت خواه چهارشنبه ۲۴ مهرماه در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان، اظهار کرد: هدف از تشکیل ستاد تألیف قلوب فرهنگسازی، اطلاع رسانی و جلوگیری از بروز خشونت بین افراد است و این ستاد در مراکز اجتماعی مختلف از جمله مساجد و زندان ها ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم تبیین اهمیت صلح و سازش تأکید کرد و افزود: از افراد صاحب فکر و نفوذ در اجتماع دعوت به همکاری در طرح ستاد تألیف قلوب می کنیم چرا که جلوگیری از بروز مشاجرات مانع تشکیل پرونده های قضایی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز با بیان اینکه کارهای خوبی در آموزش و پرورش در حال انجام است، به اجرای طرح شیعه شناسی در مدارس استان اشاره کرد و گفت: این طرح در ۱۵۰ مدرسه استان اجرا شده و ابتکار آن مربوط به همدان است و مقرر شده در کل کشور تسری پیدا کند.

محمد پورداود از برگزاری اردوهای راهیان نور با حضور ۸۰۰۰ دانش آموز سخن به میان آورد و با بیان اینکه این اردو امسال نیز با حضور پرشور دانش آموزان برگزار می شود، افزود: طرح مدارس امین به صورت مشترک بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه در ۱۲۰ مدرسه اجرا شده است و به سوالات دانش آموزان پاسخ می دهد به طوریکه بیش از ۸۰۰۰ دانش آموز ۵۰۰ هیئت عزاداری را در مدارس برگزار کرده اند.

وی برگزاری گفتمان مذهبی، اجرای طرح مصباح الهدی، مسابقات مداحی با حضور ۲۰ هزار دانش آموز و طرح معرفت ۶ را به عنوان دیگر برنامه های این اداره اعلام کرد و گفت: ۴۸۰ روحانی در مدارس حضور می یابند و نمازجماعت اقامه می کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در این جلسه دو بحث مطرح است؛ یکی شناخت مشکل و معضل های موجود در استان و دیگر اینکه آیا با اضافه کردن ساختار می توانیم مشکلات را حل کنیم؟

حجت الاسلام احد آزادیخواه با تأکید بر لزوم شناسایی نیاز اساسی استان گفت: لازم است ذیل این شورا کمیته تخصصی را تشکیل بدهیم تا هم با شورا ارتباط داشته باشد و هم از ظرفیت های بالفعل دستگاه های اجرایی استفاده کند.

وی در ادامه به آموزش و پرورش پیشنهادی ارائه کرد و گفت: حضور ائمه جماعات در مدارس اقدامی موثر است که بهتر است با حضور صداوسیما مستندسازی شود.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان نیز در سخنانی بیان کرد: نقشه جامع فرهنگی مطابق با زیست بوم استان همدان نداریم.

حجت الاسلام هادی نظیری با تأکید بر لزوم طراحی نقشه جامع افزود: باید تکلیف هر دستگاه مشخص شود چرا که کارهای کمی انجام نمی شود اما دستگاه ها یا موازی کاری کرده و یا اثر کار یکدیگر را خنثی می کنند.

وی نیاز وجود قرارگاه فرهنگی در استان را مطرح کرد و ادامه داد: با وجود چنین قرارگاهی کمیته ها با نگاه تخصصی تر دیده می شوند.

وی همچنین بسیاری از کارشناسان حاضر در مراکز آموزشی و فرهنگی را فاقد تخصص لازم برای کاری که برای آن به خدمت گمارده شده اند، دانست و گفت: نیازبه افراد اسلام شناس و متخصصی داریم که توانایی ارتباط گیری با کودکان را داشته باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز در سخنانی اعلام کرد: بیش از ۷ میلیون گردشگر مذهبی در کشور داریم که گویای امنیت موجود در کشور است.

علی مالمیر از وجود ۱۳۷ مسجد و مقبره در استان خبر داد و افزود: بازدید از مقبره ها و مساجد علاوه بر جاذبه های مذهبی به واسطه زیبایی معماری بناهای آنها است که در استان همدان مسجد، حمام و بازار در کنار هم قرار دارد که به عنوان جاذبه های خوب گردشگری مطرح هستند.

وی امامزاده محسن(ع)(امامزاده کوه) شهر همدان را به عنوان ظرفیت خوب گردشگری در دامنه شمالی الوند معرفی کرد و گفت: طرح پردیس گردشگری را برای این منطقه تعریف کرده ایم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز بر لزوم آموزش و تربیت مبلغان توانمند تأکید کرد و گفت: کارشناسانی که در مدارس حضور می یابند باید مسلط به علم روانشناسی و آموزه های دینی و فرهنگی باشند.

ربیعه علیمحمدی اظهار کرد: مبلغان باید نحوه ارتباط گیزی با نوجوانان و دانش آموزان را بدانند تا بتوانند آسیب ها و مسائل مربوط به آنان را کاهش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگری مذهبی آموزش و پرورش راهيان نور فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است

امیر سرتیپ خلبان واحدی با بیان اینکه نخبگان در رفع مسائل نهاجا نقشی بی بدیل دارند، گفت: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور است.

به گزارش ایسنا به نقل از  ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه هوایی شهید ستاری، گفت: بحمدلله امروز مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری یک مجموعه منظم، پای کار و علمی است و در عملیاتی شدن نیروی هوایی نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی نقش نخبگان و پژوهشگران دانشگاه شهید ستاری را در رفع مسائل و مشکلات نیروی هوایی بی‌بدیل دانست و از پژوهشگران و نخبگان خواست که در این عرصه به نیروی هوایی کمک کنند؛ زیرا مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به اساتید و نخبگان دانشگاه هوایی، با بیان اینکه نقش شما برای آموزش جوانان و دانشجویان نقش بسیار مهمی است و الگوپذیری را باید در دانشجویان اجرایی کنید، باید جوانان را به شکلی در مسیر انقلاب اسلامی سوق دهیم که بتوانیم پویایی، شادابی و ارتقا را در نیروی الهی ببینیم.
وی تصریح کرد: سه وظیفه اصلی باید در این دانشگاه در اولویت قرار بگیرد؛ اول پرورش افسر عالم، دوم تولید علم و مسئله سوم اینکه باید به تربیت عالم و تولید علم برای تحول در نیروی هوایی جهت دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد