Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ)، اوایل سال گذشته با چند هدف کلیدی از جمله دانش‌بنیان شدن بنگاه‌ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت دانش‌آموختگان مشمول خدمت سربازی، ‏ظرفیت‌سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزوده جدید، تأمین اشتغالزایی و پایدار از طریق معاونت کلید خورد و از امسال وارد فاز اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرج موفق روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس ابلاغ وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۳۹ بنگاه اقتصادی برای سهمیه استان در اجرای این طرح در نظر گرفته شد، ولی تاکنون یکصد بنگاه در بخش‌های مختلف در سراسر استان اعلام آمادگی و ثبت‌نام کردند.

وی اظهارداشت: این استقبال نشان از شناخت بنگاه‌های استان نسبت به اهمیت تعامل بیشتر بین صنعت و دانشگاه و همچنین کاربردی شدن یافته‌های علمی و فناوری دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان یادآور شد: بر این اساس این سازمان در اجرای این طرح موفق به کسب رتبه اول در کشور شد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح که جزء پروژه‌های ویژه و دارای اولویت به‌شمار می‌رود تا نیمه اول سال گذشته مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و پس ابلاغ اجرای این طرح به تمامی 

معاونت‌ها برای همکاری توسط وزیر وقت وارد مرحله اجرا شد و ۲ فاز برای کاربردی کردن پروژه پیش‌بینی شد.

موفق، فاز اول را تدوین فرآیندهای اجرایی، ایجاد سامانه و سایر بسترهای لازم برای اجرای طرح تاپ و فاز دوم را  اجرای طرح تاپ عنوان کرد.

وی تصریح کرد: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت علوم و تحقیقات و ستاد نیروهای مسلح کشور با هدف توسعه دانش‌بنیان بنگاه‌های اقتصادی با استفاده از دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان سرباز در سراسر کشور آغاز شد.

این مسوول، با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف این طرح ایجاد تعامل بیشتر بین صنعت و دانشگاه و همچنین کاربردی‌شدن یافته‌های علمی و فناوری با استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی است گفت: در اجرای این طرح ارتقای توان فنی و مهندسی بنگاه‌های صنعتی، معدنی، تجاری و ایجاد ظرفیت‌های اشتغال پایدار از طریق خلق ارزش افزوده جدید مورد توجه قرار دارد.

وی بیان داشت: این طرح در حال حاضر در سه بخش برای دانش‌آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند خدمت سربازی خود را در یکی از بنگاه‌های اقتصادی بگذرانند همچنین دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان‌هایهای خود را به‌صورت مساله‌محور انجام دهند و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی که مایلند در قالب طرح پسا دکترای صنعتی و فرصت مطالعاتی پروژه‌های مستقل یا مشترکی را در یکی از بنگاه‌های اقتصادی، معدنی و تجاری فعالیت کنند اجرا می‌شود.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی‌ترین استان کشور به‌شمار می‌آید.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید توسعه اقتصادی سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران اصفهان کارآمدی دولت صنایع کوچک و متوسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان