Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@23:54:07 GMT

بیماری‌های شایع در میان زائران اربعین کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۵۷۴۶

بیماری‌های شایع در میان زائران اربعین کدامند؟

مسئول درمانگاه جمعیت هلال احمر در سامرا با بیان اینکه ٦ هزار و ٨٤١ زائر در سامراء به‌صورت شبانه‌روزى خدمات درمانی و امدادی دریافت کرده‌اند، توضیحاتی درباره بیماری‌های شایع در میان زائران اربعین ارائه کرد. ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶ اجتماعی سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

محمود حیدرى در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: از  هفدهم تا بیست و یکم مهرماه،  ٦ هزار و ٨٤١  زائر به صورت شبانه‌روزى خدمات درمانی و امدادی دریافت کرده‌اند و  ٨٤ نیرو  در درمانگاه جمعیت هلال احمر  به صورت سه شیفت ٨ ساعته در شبانه‌روز در بخش‌هاى پذیرش، تریاژ، مطب پزشک، جلوگیرى از بیماری‌هاى واگیردار، تزریقات، سرم تراپى و پانسمان مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری تصریح کرد: خدماتى شامل ٣ هزار و ٤ ٩ مورد پانسمان ، ٤هزار و ٣٣٦ مورد تزریقات و سرم تراپى، ٦ هزار ٢ مورد تست فشارخون، ٢ ٣ مورد تست قندخون، ٣١ مورد نوار قلب و ١ مورد توسط نیروهای مستقر در بیمارستان ارائه شده است.

مسئول درمانگاه جمعیت هلال احمر در سامرا گفت: مواردی که به بیمارستان اعزام شده‌اند داراى مشکلاتى همچون ناراحتى‌هاى قلبى، گوارشى و همچنین یک مورد قطع عضو بود که بلافاصله پس از بررسى به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: خستگى، گرمازدگى، سرماخوردگى و بیماریهاى گوارشى از بیماری‌های شایع در میان زائران است که در این مدت اعلام شده است.

استفاده 350 هزار زائر اربعین از خدمات درمانی و امدادی هلال احمر + تصاویر

توافق شهرداری تهران با ستاد بازسازی عتبات بر اسکان زوار اربعین

انتهای پیام/

 

R1491/P/S24,25,2,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط موکب تسنیم اربعین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موکب تسنیم اربعین موکب تسنیم اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • امداد رسانی هلال احمر به ۲۰ استان متأثر از سیل
  • تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار
  • حادثه رانندگی در جاده کرج - چالوس ۸ مصدوم داشت
  • نجات ۷ نفر در ارتفاعات دیزج دیز خوی
  • سیل‌ و آبگرفتگی در ١٣ استان/ امدادرسانی به حدود ٨٠٠ نفر سیل‌زده