Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@14:47:44 GMT

بانک‌ها به فکر اقشار ضعیف جامعه باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۶۲۳۱

بانک‌ها به فکر اقشار ضعیف جامعه باشند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی ظهر چهارشنبه در دیدار مدیر یکی از بانک‌های استان قم که در دفتر این استاد سطوح عالی حوزه در قم برگزار شد، با بیان اینکه درصد بالای سود وام‌ها فشار زیادی را به مردم وارد کرده است، افزود: متأسفانه پرداخت وام‌ها با توجه به درصدهای زیاد برای مردم کمرشکن است و برخی از زندگی‌ها را به فلاکت کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه متأسفانه برخی افراد نمی‌توانند اقساط وام خود را پرداخت کنند و گرفتار زندان می‌شوند.

این مفسر قرآن کریم با بیان اینکه هرکس نزول کند و ربا بدهد باخدا اعلان جنگ کرده است، افزود: بانک‌ها نسبت به درصد وام‌ها و بازپس‌گیری آن از مشتریان تجدیدنظر کنند.

وی تجارت و کاسبی‌هایی که انجام می‌شود را برای رفع امورات زندگی دانست و تصریح کرد: تجارت باید به‌صورت حلال انجام شود ولی اینکه برای بازپس‌گیری وام سود بالایی دریافت شود حرام است.

سود وام‌های بانکی کاهش یابد

آیت الله علوی گرگانی تصریح کرد: سود وامی که بانک‌ها از مردم می‌گیرند باید کاهش پیدا کند و بانک‌ها فرصت بیشتری برای بازپرداخت وام به مردم بدهند.

وی اظهار داشت: منظور ما این نیست که درب بانک‌ها بسته شود ولی مدیران بانک‌ها باید رعایت حال مردم به‌ ویژه افرادی که وضع مالی مناسبی ندارند را داشته باشند تا آنها نیز بتوانند برای حل مشکلات اقتصادی خود وام دریافت کنند.

مرجع تقلید شیعیان گفت: در زمینه بازپس‌گیری وام‌ها نباید قراردادی بسته شود بلکه باید در معامله وکالت وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه بانک ها می‌توانند به صورت حلال نیز عمل کنند اما متأسفانه سودهای بالا و درصدهای زیاد را مدنظر قرار می‌دهند.

آیت الله علوی گرگانی با بیان اینکه برخی از مردم با توجه به مشکلات اقتصادی نمی‌توانند اقساط وام خود را پرداخت کنند،‌ افزود: باید مراقب مشکلات اقتصادی مردم باشیم و بانک‌ها نیز رعایت حال مردم را بکنند.

کد خبر 4748791

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله علوی گرگانی قم مراجع تقلید قم اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شیراز شهرکرد بیرجند استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد طالبان در نشست اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان گفت: دشمنان مردم افغانستان می‌خواهند یک افغانستان ضعیف و چندپارچه وجود داشته باشد.

وی افزود: ما وظیفه داریم یک افغانستان متحد و قوی را برای نسل‌های آینده خود به میراث بگذاریم؛ این مهمترین رسالت همه ماست.

 معاون وزارت اقتصاد طالبان پیش از این در یک گردهمایی در «غزنی» گفته بود مردم افغانستان از جنگ حمایت نمی‌کنند و حامی نظام اسلامی هستند.

نظری با اظهار اینکه طی 20 سال گذشته حضور نظامیان آمریکایی و ناتو در افغانستان مردم مالک سرزمین خود نبودند، تاکید کرده بود: در حال حاضر این کشور آزاد و مستقل است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تجدید میثاق جامعه کارگری استان با شهیدان
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • در معرفی انقلاب به جهانیان ضعیف عمل کردیم
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف