Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛نماینده آمریکا در امور ایران مدعی شد که دولت این کشور در حال اجرای کارزاری بی‌سابقه از فشار حداکثری علیه ایران است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی-اسپن، «برایان هوک»، نماینده آمریکا در امور ایران، در برابر کمیته روابط خارجی مجلس سنای این کشور حاضر شد.

وی در نطق خود در برابر سناتورهای آمریکایی مدعی شد: «دولت آمریکا در حال اجرای کارزاری بی‌سابقه از فشار حداکثری علیه ایران در راستای دستیابی به دو هدف عمده است؛ نخست، محروم کردن ایران از منابع مالی لازم برای حمایت از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده خود و دوم، کشاندن ایران پای میز مذاکره جهت رسیدن به توافقی جامع.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نماینده آمریکا در امور ایران همچنین مدعی شد: «فرانسه، آلمان و بریتانیا از ایران خواستند تا رفتارهای خصمانه خود را قطع کند. مایه خوشحالی ماست که اعضای دیگر برجام در پی آن هستند که به توافق جدیدی برسند. قربانی حقیقی اقدامات ایران مردم این کشور هستند و ما آرزومند آینده‌ای خوب برای مردم این کشور هستیم.»

وی در ادامه مدعی شد:‌ «توافق برجام به ایران کمک کرده که توانایی‌های موشکی خود را افزایش دهد. از زمان عقد برجام آمریکا حتی یک تحریم علیه این برنامه موشکی ارائه نداده است. شورای امنیت سازمان ملل پس از حمله ایران به تاسیسات آرامکو باید نقش خود را بپذیرد. این اقدام ایران تلاش داشت در بازار انرژی جهانی خلل ایجاد کند. این برنامه هنوز به نتیجه نرسیده است. امیدواریم روسیه و چین در این زمینه ما را همراهی کنند.»

هوک همچنین مدعی شد:‌ «دولت ایران استراتژی خود را تغییر نداده است و منافع آمریکا را هدف قرار می‌دهد. آبه نخستین نخست‌وزیر ژاپن بود که به ایران سفر کرد و ایران سیاست‌های صلح‌جویانه ژاپن را رد کرد و یک نفتکش ژاپنی در خلیج فارس منفجر شد. گرچه رئیس‌جمهوری آمریکا و وزیر خارجه بارها و بارها گفته‌اند که حاضرند با مقام‌های ایران دیدار کنند. دولت ما آماده گفت‌وگو و مذاکره و ایجاد توافقی جدید است.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا ایران در منطقه دست به دزدی نفتکش زده است و به آن‌ها حمله کرده است، ادعا کرد: «آن‌ها قطعا چنین کرده‌اند. حدود برجام را زیر پا گذاشته‌اند.»

هوک گفت: تصمیم ترامپ درباره سوریه تاثیری بر رویکرد ما در زمینه ایران ندارد. رویکرد ما این است که تمام نیروهای ایران باید از سوریه خارج شوند.

وی  در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شد: «به گمانم فشار بر ایران، باعث شده ایران از منابع مالی خود محروم شود و نتواند از منظر مالی دولت اسد را تامین کند، این باعث شده ایران نتواند هیچ گونه نفتی به دمشق بفروشد. ما همچنان تمرکز خود را روی نفت می‌گذاریم.»

رئیس گروه اقدام ایران با تکرار ادعاهای بی‌اساس خود مدعی شد که «توافق جامع» که آمریکا به دنبال آن است می‌بایست چهار حیطه اساسی را پوشش دهد؛ برنامه هسته‌ای، برنامه موشکی، حمایت از «گروه‌های تروریستی» و بازداشت شهروندان آمریکایی.

وی با بیان اینکه ما با خودمان مذاکره نمی‌کنیم، ادعا کرد: ۱۲ خواسته‌ای که پمپئو از ایران خواسته در راستای منافع آمریکا است. عده‌ای می‌گویند که ایران در زمان توافق هسته‌ای براساس قوانین پیش می‌رفت و پس از خروج ما از برجام اوضاع از کنترل خارج شد. اما ما ۷۰ مورد داریم که طی توافق ایران از آن تخطی کرده است. برچسب ها: برایان هوک ، برجام ، ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: برایان هوک برجام ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند

گروهی متشکل از ۱۸ کشور از حماس خواستند که توافق آتش‌بس روی میز را بپذیرد و اسرای صهیونیست را آزاد کند.

یک مقام ارشد دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مدعی شده که یک توافق روی میز وجود دارد و تقریبا تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند؛ در نتیجه آمریکا به همراه ۱۷ کشور دیگر در بیانیه مشترکی از جنبش حماس درخواست کرده تا با توافق مذکور موافقت کند. 

به گزارش العربیه، در متن این بیانیه مشترک آمده است: «ما قویاً از تلاش‌های میانجی‌گری برای بازگرداندن اسرا به خانه خود حمایت می‌کنیم. مجدداً از حماس درخواست می‌کنیم که گروگان‌ها را آزاد کند و اجازه دهد به این بحران پایان دهیم تا بتوانیم تلاش‌های خود را روی ایجاد صلح و ثبات در منطقه متمرکز کنیم». 

این مقام دولت بایدن گفت که پیش از این تلاش‌ها برای انتشار یک بیانیه مشترک ناموفق بوده و اکنون این بیانیه «نمایش فوق‌العاده‌ای از اتفاق آرا از سوی بسیاری از رهبران در سراسر جهان» است. 

کشور‌هایی که این بیانیه را امضا کردند عبارتند از: آرژانتین، اتریش، برزیل، بلغارستان، کانادا، کلمبیا، دانمارک، فرانسه، آلمان، مجارستان، لهستان، پرتغال، رومانی، صربستان، اسپانیا، تایلند، انگلیس و آمریکا.

این مقام دولت بایدن مدعی شد: «یک توافق روی میز وجود دارد که تقریباً تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند... و کاری که آنها باید انجام دهند این است که این دسته آسیب‌پذیر از گروگان‌ها را آزاد کنند تا پیشرفت حاصل شود». 

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که «برخی نشانه‌ها» وجود دارد که نشان می‌دهد احتمالا راهی برای توافق هست، اما تاکید کرد که همچنان از این امر مطمئن نیست. در مورد پیشنهاد کنونی که روز میز است، این مقام آمریکایی مدعی شد که آتش بس فوری و طولانی مدت در غزه و همچنین امکان بازگشت نامحدود فلسطینی‌ها به شمال غزه را فراهم می‌کند.

پیش از این، خلیل الحیه، یک مقام ارشد شاخه سیاسی حماس گفته بود که این جنبش در ازای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی و آتش‌بس ۵ ساله یا بیشتر، حاضر به توافق خواهد بود.

در طول بیش از ۲۰۰ روز جنگ، آتش‌بس فقط به مدت یک هفته برقرار شده است. طی این آتش‌بس که در ماه نوامبر اعلام شد، حماس بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست را با حدود سه برابر اسرای فلسطینی مبادله کرد.  حماس از پایان ژانویه چارچوب جدیدی برای توافق مطرح کرده که شامل بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود در شمال غزه و دائمی بودن آتش‌بس است. حماس همچنین به ارتش صهیونیست هشدار داده تمامی نیرو‌های خود را از نوار غزه خارج کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرانسه پیش نویس تعدیل شده آتش بس را ارائه کرد کاخ سفید: با آتش‌بس کامل در غزه مخالفیم/ در حال مذاکره برای آزادی اسرا هستیم

دیگر خبرها

  • بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم