Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله فلاحت‌پیشه با اشاره به طرح دولت مکرون برای شروع مذاکرات جدید قدرت های جهانی با ایران گفت:  فرابرجام به نوعی حرکت پیش به جلو اما به سمت دره است؛ برجام بنیاد اصولی بسیار قوی داشت چراکه یک دهه مذاکرات و گفت‌وگو پشت آن قرار بود و در نهایت یک سال و نیم مذاکره خاص برای نگارش و امضای این توافق نامه شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که این بنیاد توسط آمریکایی ها سست شد، امکان ندارد زیر سایه این بنیاد سست، فرابرجام صورت گیرد.

فرابرجام منجر به پایان دیپلماسی می شود

نماینده مردم  اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر در دیپلماسی برجام شک و تردید وجود داشته باشد، فرابرجام فراتر از تهدید است و امکان دارد که به پایان دیپلماسی منجر شود؛ بنابراین طرح فرابرجام نوعی تلاش از طرف کشور فرانسه برای حفظ شرایط مذاکراتی بین اعضای برجام به ویژه ایران و آمریکا است؛ درحالیکه ارزش عملیاتی نمی توان برای آن درنظر گرفت.

این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: زمانی که جمهوری اسلامی در قالب برجام به حقوق خود نرسید؛ دلیلی ندارد به سازوکارهای جدید تن دهد علی الخصوص موارد مبهمی از جمله مسائل و مذاکرات بی پایان منطقه ای در این طرح وجود دارد که برای طرف های گفت‌وگو به دلیل تضاد منافع امکان مذاکره سازنده وجود ندارد.

هدف قدرت های جهانی؛ خلع سلاح ایران

وی افزود: تجربه برجام نشان داد که آمریکا و کشورهای اروپایی هدفی جز خلع سلاح کردن جمهوری اسلامی به ویژه فناوری صلح آمیز هسته ای ندارند؛ چراکه آنها می دانستند که ایران قابلیت رسیدن به هر نوع فناوری و تولید اسلحه را دارد، اما هیچ گاه به سمت بمب حرکت نکرده است، لذا علی رغم دانستن این موضوع، فناوری هسته ای ایران را نشانه گرفتند.

این نماینده مجلس در دوره دهم بیان کرد: در حال حاضر آمریکا و قدرت های جهانی سایر پیشرفت های ایران را نشانه گرفته که مهم ترین آن قابلیت موشکی و دفاعی جمهوری اسلامی و نفوذ منطقه ای ایران است که آنها با استفاده از حربه مذاکره تلاش دارند که ایران را از دستیابی به فناوری های روز دنیا باز دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه وارد این فضاسازی ها نمی شود، اما اگر برجام مجدد احیا شود و تبدیل به یک بنیاد مذاکراتی شود، آن زمان امکان دارد که برای اعتماد سازی در خصوص مسائل دیگر با شکورهای غربی مذاکره کرد.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1311442

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حشمت الله فلاحت پیشه مذاکره مذاکرات ترکیه سوریه اربعین کردهای سوریه تیم ملی فوتبال ایران ایالات متحده آمریکا پیاده روی اربعین دونالد ترامپ رجب طیب اردوغان انتخابی جام جهانی 2022

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست

ولادیمیر بیلک، عضو کنست رژیم صهیونیستی همزمان با کشمکش در کابینه صهیونیستی و شورای جنگ درخصوص ادامه مذاکرات با حماس اعلام کرد که از چه زمانی ادامه جنگ به یک ارزش در مذاکرات تبدیل شد؟ هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست.

براساس گزارش خبرگزاری سما فلسطین، این مقام صهیونیست در ادامه گفت: اگر برای نجات اسرائیلی‌هایی که توسط دولت جنایتکار نتانیاهو رها شده‌اند، باید جنگ را پایان دهیم، پس باید جنگ را پایان دهیم، حداقل در واقعیت خاورمیانه، که هر لحظه ممکن است منفجر شود.

بیلک در پایان نیز گفت: برای نتانیاهو، ادامه استفاده از واژه جنگ موضوع بقای سیاسی است از فاجعه‌ای که با تشکیل این دولت آغاز شد.

روز گذشته همزمان با ورود هیاتی از حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات درخصوص جنگ، «بنی گانتس» عضو ارشد شورای جنگ رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را تهدید کرد اگر اعضای کابینه‌ی او با پیشنهاد خوب برای توافق اسرا مخالفت کنند، کابینه را منحل می‌کند.

از سویی دیگر بزالل استموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هشدار داد کابینه نتانیاهو بدون اجرای طرح عملیات نظامی در رفح حق موجودیت نخواهد داشت. با این وجود  روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشت اگر حزب اسموتریچ از ائتلاف حاکم کناره‌گیری کند، دولت نتانیاهو به همکاری با بنی گانتس، رئیس حزب وحدت ملی تکیه خواهد زد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • سفیر ایران: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم؛ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • شروع مذاکرات بایرن مونیخ و لروی سانه؛ پیش ما بمان!
  • واکنش سرمربی پرسپولیس به استوری جنجالی نورافکن
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست