Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارشاد فایضی زاده  چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خدمات ارائه شده برای زائران اربعین حسینی، عنوان کرد: برای اولین بار خدمات درمانی رایگان ویژه زائران اربعین تحت پوشش این شرکت قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر همین اساس تمامی زائرانی که در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند و در مسیرهای زمینی با فاصله ۵۰ کیلومتری مرزهای ایران اقدام به پیاده روی می‌کنند و تا زمانی که در کشور عراق حضور دارند مشمول بیمه خدمات درمانی، عمر و حوادث این شرکت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی زمان تعیین شده برای پوشش بیمه ای ویژه هر کدام از زائران اربعین ۳۰ روز است.

سرپرست مدیریت بیمه ایران در استان با اشاره به ناکافی بودن آگاهی زائران از شرایط بیمه نامه ها افزود: به منظور اطلاع رسانی هرچه بیشتر از نحوه خدمات، کارشناسان این شرکت بیمهای در مرزها و مراکز درمانی مسیرهای پیاده روی اربعین حضور دارند تا به زائران راهنمایی های لازم را ارئه کنند.

فیاضی با اشاره به اینکه مراکز بیمه ایران در حال حاضر آمادگی رسیدگی به پرونده های بیمه شدگان را دارند گفت: از زائرانی که در جریان پیاده روی اربعین دچار حادثه شدند درخواست می‌شود برای دریافت غرامت به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

تشکیل ۶۸ پرونده نقص عضو ویژه زائران اربعین

وی در خصوص پرونده های تشکیل شده برای دریافت غرامت ویژه بیمه شدگان پیاده روی اربعین بیان داشت: تاکنون ۶۸ پرونده نقص عضو تشکیل شده و برای انجام تعهدات بیمه‌ای بخش قابل توجهی از فرآیندهای اداری تسهیل یافته است.

او همچنین در خصوص غرامت فوت ناشی از حادثه زائران، عنوان کرد: در این خصوص نیز ورثه فرد فوت شده می‌توانند با مراجعه به مراکز بیمه ایران نسبت به انجام فرآیندهای ادازی جهت دریافت غرامت اقدام کنند.

سرپرست بیمه ایران در خوزستان تصریح کرد: تعهدات این شرکت بیمه‌ای در زمینه افراد حادثه دیده، پرداخت هزینههای بستری بیمارستانی و پاراکلینیکی به ترتیب تا حداکثر مبلغ ۲۷۵ میلیون ریال و همچنین ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است.

وی خاطرنشان کرد: پرداخت غرامت نقص عضو یا از کارافتادگی دائم یا جزئی در اثر حادثه هر یک از بیمه شدگان تا سقف ۲ میلیارد و ۴۰۰ هزار ریال خواهد بود.

فیاضی پرداخت غرامت فوت بیمه شدگان در قالب بیمه عمر را تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: این شرکت بیمه‌ای برای حادثه دیدگان منجر به فوت مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، بیمه ایران نیز به منظور رفاه حال زائران اربیعن ۶ تیم خسارت سیار خودرو در مناطق مرزی ایجاد کرده که زائران در استان خوزستان می‌توانند برای دریافت این‌گونه خدمات با شماره تماس ۰۶۱۳۳۳۳۶۴۳۰۱ تماس بگیرند.

به گزارش ایرنا حرکت خودجوش و الهی زائران اربعین حسینی از ۲ گذرگاه رسمی و بین‌المللی شلمچه در ۱۵کیلومتری غرب خرمشهر و چذابه در ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب اهواز از روزهای آغاز ماه صفر شروع شده و همچنان با شور و شعور معنوی ادامه دارد.

۳۳ پایگاه امدادی توسط هلال احمر خوزستان در مراسم پیاده روی اربعین حسینی امسال در مسیر مرزهای چذابه و شلمچه مستقر شدهاند و ۲۷ درمانگاه سیارنیز توسط این جمعیت در کشور عراق برای ارائه خدمات به زائران برپا شده است.

پارسال ۵۵۰ هزار زائر از شلمچه و ۲۳۷ هزار زائر از چذابه برای حضور در همایش جهانی پیاده روی اربعین به نجف اشرف و کربلای معلی عزیمت کردند.

بر اساس تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران و نیز تقویم عراق، ۲۷ مهر روز اربعین است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا خوزستان اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود